שתף קטע נבחר
מנות לפי מתמודדים

לולו ארטיזנל

קונדיטוריה שהתפתחה לביסטרו ולבר, ושמרה על אופיה השכונתי והנעים. כך אפשר לתאר את אסף ארטיזנל ברמת השרון, שם אפשר למצוא גם מנות מפרויקט "טעימה מהגליל"

בשיתוף עם משק צוריאל

 

משהו מהעבר הכפרי של רמת השרון ניתן לחוש באסף ארטיזנל, המקום שהחל את דרכו לפני 15 שנה כקונדיטוריה ובית קפה, והפך עם השנים לביסטרו, וגם לבר שנפתח ממול. המיקום לא השתנה, וגם החלל הפנימי והגינה הנעימה, מרובת העצים, שמרו על אופיים הנינוח והשכונתי.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בעלי המקום מתגאים באווירה הביתית הזאת. כיף להם עם העובדה שלקוחות חשים בנוח להגיע גם בכפכפים ובטרנינג, ועם זה ששכנים יכולים לבקש סוכר, או להשאיר במסעדה מפתח לעוזרת.

אסף ארטיזנל מבליט עדיין מוצרי הקונדיטוריה, את המאפים ואת הלחם המפורסם שלו, הייחודי למקום מיומו הראשון. במקביל, הוא פיתח תפריט ביסטרו מדויק, שמקפיד על רמה גבוהה תוך שמירה על מחירים סבירים, שמאפשרים ללקוחות הקבועים להגיע לעיתים קרובות, ולא באירועים חגיגיים בלבד.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

מנה פופולרית מאוד היא השניצל הגדול והעסיסי, מבשר עוף או עגל. הצוות אוהב להסתער על ההמבורגר בעבודת יד, שמשקלו 300 גרם והוא נטחן במקום מחלקים מובחרים. כ"קינוח דגל" משמש משולש לולו – שוקולד חלב עם פרלין קראנצ'י וטופי קרמל בציפוי גנאש מוקה ואגוזי לוז.

 

מקומות הישיבה המבוקשים ביותר נמצאים בגינה, והמוזיקה המנוגנת ברקע עברית בדרך כלל. סועדים מפורסמים רבים מגיעים לכאן, בהם אישי ציבור, אנשי עסקים מובילים, קציני צבא בכירים ואמנים. אבל באסף ארטיזנל מתעקשים לשמור על צניעות ולא להסגיר שמות.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 

ואגב צניעות, אין להם פנטזיות לארח אף דמות בינלאומית מפורסמת, וגם לא לפתוח סניף בפינה מרתקת של העולם. טוב לנו במקום שאנחנו נמצאים בו, הם אומרים.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

אסף ארטיזנל, התומר 28, רמת השרון


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים