שתף קטע נבחר
מנות לפי מתמודדים

וופל בבקעה

בוופל בר בשכונת בקעה בירושלים יודעים לפנק ישראלים רעבים וקצרי רוח, ומגישים להם, בין השאר, מנות מפרויקט "טעימה מהגליל"

בשיתוף עם משק צוריאל

 

לרשת וופל בר יש 11 סניפים ברחבי הארץ, עוד אחד בהלסינקי, פינלנד, ועד סוף השנה אמורים להצטרף שבעה סניפים ישראלים חדשים. הוותיק ביותר, בן 10 שנים, שנחשב סניף הדגל, נמצא בשכונת בקעה הוותיקה והיוקרתית בירושלים. שם אפשר למצוא את בעלי הרשת, אושרי אבוחצירא.

 

האיש מצוי בעסקי המסעדות כבר 16 שנה, ועד לפני חמש שנים גם עבד במטבח. היום, כבעלים וכמנהל של רשת גדולה, הוא עדיין מעורב מאוד בצד הקולינרי. בוופל בר מציעים פסטות, סלטים, טוסטים, קרפים – וכמובן, מבחר עשיר ומתוק של מנות וופל בלגי.

 

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

 

אבוחצירא מתמצא בלקוחות שלו לא פחות מאשר בתפריט. "הסועד הישראלי יודע מה הוא רוצה, יודע לאן הוא בא ויודע לדרוש. אם חסר לו משהו – תמיד יבקש. לא יחכה שהמלצר יבוא ויציע". ההעדפה שלנו, לדבריו, היא מנות גדולות ועשירות במחירים לא גבוהים, בעיקר במצב הכלכלי הנוכחי.

 

הדבר הכי אהוב על הלקוח הישראלי, לפי אבוחצירא, היא שיחליפו עבורו מנה שהוא לא מרוצה ממנה, בלי להתווכח ולנסות לשכנע אותו. והדבר הכי שנוא עליו הוא להמתין בתור. "לפעמים אנחנו קצת קצרי רוח, אבל גם זה תלוי בגישת המנהל. אם אתה נותן ללקוח תחושה שהוא רצוי, מעניק לו צ'ופר קטן, זה מסתדר".

 

וופל בר משרת ישראלים רבים וגם תיירים לא מעטים. מתברר שהלקוחות הזרים מנומסים וסבלניים יותר מאיתנו – לא עניין מפתיע מאוד.

 

אבוחצירא משתדל שהלקוחות שלו לא ימתינו יותר מדי בעיקר כדי שלא יפתחו תחושת רעב. "אתה יכול להתמודד עם הרבה דברים", הוא מסיים בחיוך, "אבל עם בטן רעבה של בנאדם קשה להתעסק".

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 

וופל בר, דרך בית לחם 41, ירושלים, וסניפים נוספים ברחבי הארץ

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
צילום: אנטולי מיכאלו
צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים