שתף קטע נבחר

אחד זה מספיק: 0:1 לגרמניה מול צפון אירלנד

אלופת העולם הגיעה לאינספור מצבים, אבל רק מריו גומז הכניע את מייקל מגאברן המצוין (29). משקוף וקורה לתומאס מולר. הגרמנים סיימו במקום הראשון בבית, הצפון-אירים עקפו את אלבניה בדירוג הנבחרות מהמקום השלישי – וסלובקיה עלתה לשמינית בלי לשחק

בית 3 ביורו נסגר הערב (ג') עם 0:1 של גרמניה על צפון אירלנד, תוצאה טובה לשתי הנבחרות. השער של מריו גומז (29) שלח את גרמניה לשמינית הגמר מהמקום הראשון, בעוד המפסידה שסיימה שלישית עקפה את אלבניה בדירוג הנבחרות מהמקום השלישי, ואם נבחרת אחת נוספת תסיים מתחתיה היא תהיה בשמינית, כשבינתיים סלובקיה, השלישית בבית 2, עלתה גם היא.

 

 

אלופת העולם שלטה לחלוטין במשחק, והייתה יכולה לכבוש חמישייה רק במחצית הראשונה, אבל לא הייתה חדה. תומאס מולר מצא את הקורה ואת המשקוף, מייקל מגאברן הנהדר מנע שערים, ורק מריו גומז, שקיבל את המקום בהרכב, הצליח למצוא את הרשת (29).

 

צילום: רויטרס
שער הניצחון (צילום: רויטרס)

 

במחצית השנייה גרמניה נלחצה מעט כאשר גילתה על היתרון הפולני במשחק המקביל, מאחר ששערים נוספים של פולין היו מעלים אותה למקום הראשון, אבל התוצאות בשני המגרשים לא השתנו וגרמניה שמרה על הפסגה.

 

מעניין יהיה לראות אם מאמן נבחרת גרמניה יוגי לב ימשיך באותה שיטה גם בנוקאאוט. זו הייתה הפעם הראשונה בה גומז, החלוץ האמיתי היחיד בסגל, פתח ב-11, ומעבר לכך, לב שלח לספל את בנדיקט הוודס והפתיע כאשר ג'ושוע קימיך הצעיר היה המגן הימני שלו וסיפק הופעה לא רעה. ושאלה לא פחות חשובה: מה קרה למולר, הסקורר שהוא באנקר בטורנירים גדולים, שפשוט לא מצליח לשבור את הנאחס ביורו הזה?

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מריו גומז
מריו גומז
צילום: רויטרס
מומלצים