שתף קטע נבחר

עוגת ביסקוויטים - כך תכינו אותה בריאה יותר

אחד המתכונים האהובים על משפחת שמש, המשתתפת בפרויקט "בית בריא", הוא עוגת הביסקוויטים שכולם מכירים. אז איך הופכים אותה לבריאה יותר? היכנסו ותגלו

בשיתוף תנובה

 

פגשנו את משפחת שמש - אבא אלי, אמא ליאת והילדים ליאל וליאן - בתחילת השבוע. ביקשנו מהם מתכון משפחתי, אחד מהאהובים, והם בחרו בעוגת הביסקוויטים שכולנו אוהבים. העברנו את המתכון לשף ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ותנובה שף, שיהפוך אותו לבריא יותר. בשלב הבא יצרנו טייסטי של המתכון כדי שכולם יוכלו ליהנות ממנו. צפו:

 

 

 

עוגת ביסקוויטים

המרכיבים: 

1 חבילה (250 גרם) פתי בר וניל

1 חבילה (250 גרם) פתי בר שוקו

1 חבילה (250 גרם) פתי בר שוקולד מריר

6 קופסאות גבינה לבנה (500 גרם לכל פודינג)

פודינג וניל

פודינג שוקולד

פודינג שוקולד בלגי

חלב - לטבילת הפתי בר

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים כל פודינג בנפרד - לכל אחד מוסיפים 500 גרם גבינה לבנה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (במקום השמנת והחלב שיש בהוראות ההכנה).
  2. טובלים את הפתי בר בחלב - מתחילים בפתי בר וניל, מניחים שכבה בתבנית, מעליו מניחים שכבה של פודינג וניל, מעל מניחים פתי בר שוקולד ומעליו שכבה של פודינג שוקולד, שכת פתי בר אחרונה היא בטעם שוקולד מריר ועליה מניחים פודינג שוקולד בלגי.
  3. מעל העוגה, מפזרים אגוזי מלך קצוצים.

 

 

 (צילום: אינטרוויזיה) (צילום: אינטרוויזיה)
(צילום: אינטרוויזיה)

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אינטרוויזיה
ועוגת הביסקוויטים בגרסה הבריאה יותר
צילום: אינטרוויזיה
מומלצים