שתף קטע נבחר

ג'ו אלכסנדר על סף חתימה במכבי ת"א

הפורוורד יחזור לקדנציה שנייה במועדון אחרי שלבש צהוב בעונת 2014/2015. בקבוצה עושים מאמצים לאזרח את השחקן, בעל שורשים יהודיים

הפורוורד ג'ו אלכסנדר נמצא על סף חתימה במכבי ת"א לעונה עם אופציה לעונה נוספת. אלכסנדר, שלבש צהוב בעונת 2014/2015, יחזור להיכל מנורה מבטחים לקדנציה שנייה ויחזק את הקו הקדמי של מחזיקת הגביע.

 

אלכסנדר שוחרר אז מהקבוצה מבלי שהיא מימשה את האופציה שהייתה לה עליו. בעונה האחרונה הגיע אלכסנדר לישראל כשהתמודד מול הצהובים עם דינמו ססארי. במכבי עושים כעת מאמצים לאזרח את השחקן, שגילה על שורשיו היהודיים בתקופתו הקודמת בארץ. אז התהליך נעצר והתקווה היא שכעת הוא יושלם.

 

צילום: ראובן שוורץ
ג'ו אלכסנדר. שוב בישראל (צילום: ראובן שוורץ)

 

מכבי ת"א מציגה את מילר ו-ווימס (צילום: ליאור פז)

בשורות מכבי ת"א העמיד אלכסנדר בעונת 2014/15 ממוצע של 4.5 נקודות ו-2.2 ריבאונדים ב-15 משחקים ביורוליג. בססארי, עונה לאחר מכן, מספריו כבר השתדרגו משמעותית והוא עלה ל-10.9 נקודות ו-4.9 ריבאונדים בתשעה משחקים. באותה העונה שיחק אלכסנדר עם ססארי גם ביורוקאפ והעמיד ממוצעים של 11.7 נקודות ו-3.8 ריבאונדים. בליגה הסדירה שיחק אלכסנדר ב-15 משחקים במדי מכבי ת"א. ממוצעיו עמדו על 8.6 נקודות ו-3.5 ריבאונדים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ג'ו אלכסנדר
ג'ו אלכסנדר
צילום: ראובן שוורץ
מומלצים