שתף קטע נבחר

בר ה"זו ביזו" בתל אביב נסגר

3 שנים לאחר פתיחתו המתוקשרת, ושנה בלבד לאחר כניסתו של השף דייויד פרנקל למטבח של בר ה"זו ביזו" ברחוב בן יהודה בתל אביב, נסגר המקום

רק שלוש שנים עברו מאז פתיחתו של בר ה"זו ביזו" בתל אביב, השייך לשתי קבוצות שותפים -לקבוצת "נוקס" ולקבוצת "בנדיקט" - ואמש הוא נסגר בשקט יחסי, ללא מסיבת פרידה וללא שום סיקור תקשורתי.

בר "זו ביזו" בתל אביב (צילום: יח"צ) (צילום: יח
בר "זו ביזו" בתל אביב(צילום: יח"צ)

לפני כשנה, ליהקו השותפים במקום את השף דייויד פרנקל, שף מסעדת "פרונטו", לתפקיד השף במקום. לאחר שיפוץ קל במקום ובנייה מחדש של המטבח, נפתח המקום מחדש באותו שם. פרנקל שינה את התפריט, והכניס מנות בר שונות, שהיו כמה רמות מעל כל אוכל סטנדרטי של בר.

שף דייויד פרנקל (צילום: תמוז רחמן) (צילום: תמוז רחמן)
שף דייויד פרנקל(צילום: תמוז רחמן)

מקבוצת "בנדיקט" נמסר בתגובה: "קבוצת 'בנדיקט' עוסקת בפרוייקטים גדולים אחרים, קיבלנו הצעה עיסקית לסגור את ה'זו ביזו' והחלטנו לזרום עם ההצעה הזאת ולסגור, ובמקביל להמשיך ולפתח פרוייקטים אחרים".

את תגובתו של השף לא ניתן היה להשיג.

מימין לשמאל: גיא אוסדון, שי כהנא, איתי פישגודה ויאיר קינדלר, קבוצת "בנדיקט" (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
מימין לשמאל: גיא אוסדון, שי כהנא, איתי פישגודה ויאיר קינדלר, קבוצת "בנדיקט"(צילום: בועז לביא)

 

צפו בריאיון עם השף דייויד פרנקל עם פתיחתו המחודשת של המקום:

 

לפני פתיחת בר ה"זו ביזו" החזיקה קבוצת "בנדיקט" באותו חלל במשך עשור את הבר השכונתי "אליעזר", שהיה גם העסק הראשון של הקבוצה. נכון להיום מונה הרשת 7 סניפים (הסניף האחרון נפתח בימים אלה בצומת ביל"ו) של "בנדיקט" ועוד מסעדות כמו ויקי כריסטינה, הבוסתן, בנדיקט, דופלקס, ברד סטורי ובקרוב תפתח הקבוצה גם מסעדה חדשה בשם "טיטו" בגבעתיים.

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
אחרי שלוש שנים: "זו ביזו" בתל אביב נסגר
צילום: יח"צ
מומלצים