שתף קטע נבחר

אחרי השריפה: המסעדה של שגב משה נפתחת

הצצה ראשונה למסעדת "שגב ארט" של השף שגב משה: כחודשיים מאז השריפה הגדולה שפרצה במסעדה בהרצליה פיתוח, פותח השף את המסעדה בקונספט חדש המחבר בין אוכל לעולם האופנה. שגב: "נאלצנו לסגור את דלתות המסעדה בעל כורחנו למשך חודש וחצי, מה שכמעט ולא קורה בתחום המסעדנות"

 

יום רביעי בשבוע השני של חודש יוני השנה התחיל כעוד יום רגיל במסעדת "שגב ארט" בהרצליה פיתוח. שום דבר לא הכין את השף והבעלים, שגב משה, למה שיקרה שעה קלה לאחר פתיחת המסעדה. קרוב לשעה 13:00 פרצה לפתע שריפה במטבח, שריפה שמקורה היה כנראה בטאבון של המסעדה. כ-500 אנשים פונו מהמסעדה וממשרדים סמוכים, ונזק נגרם רב לחלל.


האם זה טעים כמו שזה נראה? מנה חדשה במסעדת "שגב ארט" (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
האם זה טעים כמו שזה נראה? מנה חדשה במסעדת "שגב ארט"(צילום: אנטולי מיכאלו)
השף נאלץ לסגור את המסעדה למשך כחודשיים, והיום היא נפתחה שוב לקהל.

השריפה במסעדה בתחילת חודש יוני (צילום: אנסטסיה מרום) (צילום: אנסטסיה מרום)
השריפה במסעדה בתחילת חודש יוני(צילום: אנסטסיה מרום)

השף שגב משה בזירת האירוע (צילום: אנסטסיה מרום) (צילום: אנסטסיה מרום)
השף שגב משה בזירת האירוע(צילום: אנסטסיה מרום)

בחודשיים האחרונים עבד שגב על שיפוץ מקיף במטבח ובמסעדה, ועל שינוי קונספטואלי - תפריט המתכתב עם מגמות בעולם האופנה, כולל מיצגי וידיאו ארט על הקיר המרכזי של המסעדה, בשיתוף צלם האופנה עידו איז'ק, הכוללים, בין היתר, תמונות קטלוג של דוגמניות ישראליות כמו שירלי בוגנים ויעל רייך.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

מסעדת "שגב ארט" לאחר הפתיחה המחודשת (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת "שגב ארט" לאחר הפתיחה המחודשת(צילום: אנטולי מיכאלו)
המנות במסעדה, מוגשות גם עכשיו על צלחות מאוירות, מה שיוצר אימג' תלת מימדי ואשליה אופטית שנותנת נדבך נוסף ל"ביס" שבצלחת.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

אשליה אופטית בצלחת, מסעדת "שגב ארט" (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
אשליה אופטית בצלחת, מסעדת "שגב ארט"(צילום: אנטולי מיכאלו)

השף שגב משה מסר בתגובה: "נאלצנו לסגור את דלתות המסעדה למשך חודש וחצי, מה שכמעט ולא קורה בתחום המסעדנות. כיוון שסגירת המסעדה הייתה בעל כורחנו, בזמן הזה המסעדה שופצה, המטבח חודש, הכל במטרה להעניק לטבחים המוכשרים לפתח את יכולותיהם הקולינאריות ולפרוץ את גבולות היצירה. עבדנו נון-סטופ על תפריט חדש בשפה האמנותית שלנו המשלב בין קולינאריה לבין עולם תוכן שאני מאוד מחובר אליו – אופנה עילית".

 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו
מסעדת "שגב ארט" נפתחת מחדש
צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים