אדריאן בנקס במו"מ עם הפועל ת"א
שחקנה לשעבר של ברק נתניה וגלבוע/גליל עשוי לחזור לישראל. בשלב זה עדיין קיימים פערים כספיים משמעותיים בין הצדדים
אדריאן בנקס (30, 1.91) מנהל מו"מ עם הפועל ת"א. בנקס, למי ששכח, הגיע לארץ ב-2010 לברק נתניה (אז עוד בליגת העל) ובמדיה שיחק שנתיים. בעונת 2013 עבר לגלבוע/גליל אך עזב במהלך העונה לווארזה האיטלקית.
בנקס שיחק בעונה החולפת בקבוצת ברינדיזי מהליגה הראשונה באיטליה, איתה סיים במקום העשירי. אגב, יחד עם בנקס שיחקו במדי ברינדיזי גם דוראנד סקוט (אקס האדומים מעונת 2014/15) וסקוטי ריינולדס שהגיע לאחר מכן להפועל חולון ועזר לה במאבקי ההישרדות בליגה. את העונה סיים בנקס עם ממוצעים של 18.9 נקודות, 3.3 ריבאונדים ו- 2.8 אסיסטים ב-33.8 דקות בממוצע למשחק.
המו"מ בין בנקס להפועל ת"א בעיצומו כשבשלב זה עדיין קיימים פערים כספיים משמעותיים. בנקס נשוי לביתו הישראלית של דיויד קולברן ששימש כבעלים של ברק נתניה בין 2007 ל-2011. בנקס עדיין לא החל בתהליך אזרוח ואם יגיע להפועל ת"א ייחשב כזר, אך בקבוצה יקוו כי התהליך יזורז עם בואו לקבוצה.
אדריאן בנקס
צילום: מור שאולי
מומלצים