שתף קטע נבחר

סלע יפתח נגד דז'ומהור, ג'וקוביץ'-דל פוטרו

הטניסאי הישראלי, 65 בעולם, זכה להגרלה נוחה יחסית מול הבוסני המדורג 11 מקומות מתחתיו. הסרבי יפגוש את הארגנטיני שמתקאמבק מפציעה קשה. מארי מול ויקטור טרויצקי

ההכנות למשחקים האולימפיים בריו 2016 בשיאן ויממה לפני טקס הפתיחה, נערכה היום (ה') הגרלת המשחקים בטורניר הטניס. למרות גל הפרישות המסיבי והחיסרון של רוג'ר פדרר הפצוע, קיבלנו כמה משחקים מעניינים כבר בסיבוב הראשון שיצא לדרך ביום שבת.

 

בזווית הישראלית, דודי סלע, 65 בעולם, יהיה הטניסאי הישראלי היחיד בריו והוא יפתח את דרכו ביום ראשון מול דאמיר דז'ומהור הבוסני בן ה-24. השיג השיא של המדורג 76 בעולם בגראנד סלאם הוא סיבוב שלישי באוסטרליה וברולאן גארוס. אם יעבור, סלע יפגוש בסיבוב השני את דויד גופן הבלגי המדורג 8 בטורניר.

 

צילום: AP
התחלה קשה. נובאק ג'וקוביץ' (צילום: AP)

 

המדורג ראשון בעולם, נובאק ג'וקוביץ' זכה להגרלה קשה והוא יפגוש בסיבוב הראשון את חואן מרטין דל פוטרו. הארגנטיני מדורג במקום ה-144 בעקבות סדרת פציעות שעבר אבל בשיאו הוא זכה באליפות ארה"ב הפתוחה ב-2009

 

רפאל נדאל (5) יפגוש גם הוא ארגנטיני, פדריקו דלבוניס בן ה-25 (40). אנדי מארי (2), שזכה בזהב בלונדון, יפתח את המסע להגנת על התואר מול ויקטור טרויצקי (34) הסרבי.

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דודי סלע
דודי סלע
צילום: גטי אימג'ס
מומלצים