שתף קטע נבחר

נבחרת ההתעמלות האמנותית העפילה לגמר

ועכשיו לדבר האמיתי: המתעמלות של אירה ויגדורצ'יק סיימו את שלב המוקדמות במקום השישי, עם 17.250 בתרגיל הסרטים ו-17.633 בתרגיל המשולב לצלילי "היא רק רוצה לרקוד", ויתחרו מחר ב-17:00 בקרב על המדליות

 

צפו בנבחרת ההתעמלות מתכוננת לריו (צילום: עוז מועלם)

ועכשיו - לגמר. נבחרת ההתעמלות האמנותית של ישראל העפילה הערב (ש') לשלב הגמר באולימפיאדת ריו 2016, עם מקום שישי מתוך 14 בשלב המוקדמות, ותתחרה מחר (א', 17:00) על מדליה אולימפית שלישית לישראל. הנבחרת מורכבת מאלונה קושבצקי, קטי לבינה, קרינה ליחבר, יובל פילו ואידה מיירין.

 

את התרגיל הראשון, תרגיל הסרטים, סיימה הנבחרת בציון 17.250, שהציב אותה במקום השביעי. את התרגיל המשולב (חישוקים ואלות), אותו ביצעה לצלילי השיר "היא רק רוצה לרקוד" של עומר אדם ומשה פרץ, סיימה עם ציון 17.633 שהציב אותה במקום החמישי בתרגיל והשישי הכללי. אגב, בסיום, המתעמלות סירבו לדבר עם התקשורת ויצאו...לאימון.

 

צילום: אורן אהרוני
הנבחרת בתרגיל המשולב (צילום: אורן אהרוני)

    

 

 

  

 

ההישגים הרבים בשנים האחרונות העלו מאוד את רף הציפיות, כשכולם מקווים שהמתעמלות של אירה ויגדורצ'יק יסדרו לישראל בסופו של דבר מדליה אולימפית היסטורית. ברזומה העשיר של הנבחרת ניתן למצוא בין היתר מדליית הכסף בתרגיל האלות מאליפות העולם ב-2014 באיזמיר שבטורקיה. הישג נוסף באותה שנה היה הזכייה בארד בתחרות הקרב רב באליפות אירופה באזרבייג'ן.

 

 

 

ציום: אורן אהרוני
אחרי התרגיל הראשון (ציום: אורן אהרוני)

 

שנה לאחר מכן חזרה הנבחרת לאותו אולם בבאקו, הפעם במסגרת משחקי אירופה הראשונים שנערכו בעיר. הן

יצאו משם עם מדליית הכסף בקרב רב. את אליפות העולם בשנה שעברה בשטוטגרט סיימו במקום השישי הכללי, מה שהבטיח את מקומן בריו. הדובדבן שבקצפת הגיע דווקא כאן בישראל, באליפות אירופה בחולון. הבנות השיגו את מדליית הארד בקרב רב, כסף בתרגיל הסרטים וקינחו בתרגיל המשולב שהעניק להן את הזהב.

פורסם לראשונה 20.08.16, 15:45

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נבחרת ההתעמלות האמנותית
נבחרת ההתעמלות האמנותית
צילום: אורן אהרוני
מומלצים