שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ננה שרייר מכניסה פלפל לאוכל
    והפעם בתוכנית: קונדיטוריה טבעונית מקיבוץ כנרת שעוברת למרכז הארץ, בתי מלון שמציעים תפריט טבעוני, אצן טבעוני שניצח במרתון ברלין ומתכון מושלם לפילאף שכולם יאהבו

     

    צילום: אלי סגל

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    ננה והירקות
    ננה והירקות

    מסעדות, קונדיטוריות ובתי קפה טבעוניים כבר התרגלנו למצוא – ובשפע, אבל מה לגבי בתי מלון? החל מערב ראש השנה רשת קראון פלאזה והולידיי אין מצטרפות לטרנד הטבעונות.

    ומעכשיו - טבעונים נהנים גם בבתי מלון
    ומעכשיו - טבעונים נהנים גם בבתי מלון
     

    הקונדיטוריה עוגתה, ששכנה במרכז קיבוץ כנרת והחזיקה גם בית אוכל בסמוך, נסגרה ביום האחרון של חודש אוגוסט, ומתכננת לעבור לאזור המרכז. 

     

    אריאל רוזנפלד הוא ספורטאי בן 43, הוא טבעוני כבר 5 שנים והוא גם זכה באוגוסט האחרון במרתון של ברלין שנקרא "מאה מייל חומת ברלין" – מאה מייל, כלומר – 161 ק"מ בדיוק.

     

     

    הפקה: פז מור

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "ננה שרייר מכניסה פלפל לאוכל"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים