שתף קטע נבחר

ריוניון: כוכבי "סקס והעיר הגדולה" התאחדו

שרה ג'סיקה פרקר קראה לחברים מהסדרה שפירסמה אותה שיבואו לפרגן בהקרנת הבכורה של הסדרה החדשה שלה, ועל הדרך גם הציגה את קולקציית הנעליים שלה. ומי עוד הגיע לפרגן?

צילום: gettyimages
מיני ריוניון. קארי, מירנדה ואנתוני התבגרו קצת (צילום: gettyimages)

 

עבר יותר מעשור מאז ש"סקס והעיר הגדולה" ירדה מהמסכים, ואנחנו פיללנו לאיזה איחוד נוטף סטייל שיוכיח לנו שהזמן לא יכול לפגום בארבעת המופלאות שכיכבו בסדרה. ולא, הסרטים הגרועים שהגיעו בעקבותיה לא נחשבים לאיחוד הולם.

 

למרבה הצער, דמיון לחוד ומציאות לחוד, אבל אנחנו מוכנים להסתפק גם במפגש חלקי כמו זה שקרה אתמול (ג') בניו יורק. שרה ג'סיקה פרקר בת ה-51 הגיעה לבכורת הסדרה החדשה מבית HBO בכיכובה, "גירושים", ופגשה על השטיח האדום את סינתיה ניקסון (50) "מירנדה" בשבילכם ומריו קנטונה, "אנתוני", ששיחקו לצידה בסדרה המיתולוגית.

צילום: gettyimages
אז נשארתן חברות טובות באמת? סינתיה ניקסון ושרה ג'סיקה פרקר (צילום: gettyimages)

הכוכבת לבשה שמלה נוצצת של דולצ'ה וגבאנה, בשילוב עם נעליים מהקולקציה החדשה שעיצבה ותיק של קלואה. לפחות הסטייל נשאר.

 

פרט למפגש המרגש (והממש לא ספונטני, זה לגמרי הדרך שלהם לקבל כותרות), הגיעו להקרנה גם ג'רי סיינפלד ואשתו ג'סיקה, כוכבת "כתום זה השחור החדש" יעל סטון, בעלה של פרקר, השחקן מת'יו ברודריק, מולי שאנון, אנדי כהן, דנה דלייני ואפילו ראלף מאצ'יו, שפרץ אי שם בשנת 1984 כשכיכב בסרט "קראטה קיד". כמה זקנים אתם מרגישים עכשיו?

צילום: gettyimages
ג'רי וג'סיקה סיינפלד. עוד כוכב מהניינטיז (צילום: gettyimages)

צילום: gettyimages
לא הנעליים ולא השמלה עשו לנו את זה (צילום: gettyimages)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: gettyimages
מומלצים