שתף קטע נבחר

פיצוץ קרוב לנמל התעופה אתאטורק באיסטנבול

כמה בני אדם נפצעו, בהם לפחות אחד קשה, והחשד הוא שמדובר באופנוע ממולכד. ביוני השנה נרצחו 44 בני אדם במתקפת טרור בנמל התעופה

אופנוע ממולכד התפוצץ אחר הצהריים (יום ה') ליד תחנת משטרה סמוכה לנמל התעופה הבינלאומי אתאטורק באיסטנבול. כלי תקשורת טורקיים מדווחים על עשרה פצועים לפחות, בהם אחד קשה, ויש דיווחים גם על ירי שנשמע.

 

הפיצוץ אירע באזור יניבוסנה באיסטנבול. רשת NTV דיווחה כי אמבולנסים נראו חשים לזירת האירוע וכוחות הביטחון התפרסו באזור.

צילום: EPA
זירת הפיגוע, הערב (צילום: EPA)

טורקיה ספגה בשנה האחרונה סדרת פיגועים קטלניים שבהם נהרגו ונפצעו מאות בני אדם. את האחריות לחלק מהפיגועים הטילה ממשלתו של רג'פ טאיפ ארדואן על דאעש ואת האחריות לאחרים היא הטילה על ארגונים כורדיים.

 

רגע הפיצוץ באתאטורק ביוני השנה
צילום: רויטרס
מתקפת הטרור בנמל התעופה אתאטורק ביוני (צילום: רויטרס)
צילום: AP
(צילום: AP)

לפני חודשיים נרצחו יותר מ-50 בני אדם בפיגוע בחתונה בגזיאנטפ, ושלושה ימים לפני כן נהרגו 12 בני אדם בפיצוץ שתי מכוניות ממולכדות בתחנות משטרה במזרח טורקיה, בערים ואן ואלזיג. הרשויות האשימו

את המחתרת הכורדית בפיגועים. בחודש יוני נרצחו 44 בני אדם בפיגוע של דאעש בנמל התעופה הבינלאומי באיסטנבול.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
זירת הפיגוע באיסטנבול, הערב
זירת הפיגוע באיסטנבול, הערב
צילום: EPA
מומלצים