שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    "דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט
    בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט

     

    בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    סטייק רוקה, שף יהונתן בורוביץ'

    המצרכים (ל-2 מנות):

    200 גרם שייטל או סינטה, חתוכות לפרוסות בעובי חצי ס“מ

    2 צרורות רוקט, שטוף וממויין

    2 כפות מיץ לימון

    4 כפות שמן זית

    1/4 בצל סגול, פרוס דק

    1 בצל סגול, פרוס לפרוסות דקות

    1 לימון, סחוט למיץ

    2 צנוניות, פרוסות דק

    חופן מלח אטלנטי

    חופן פלפל שחור גרוס טרי

    50 גרם גבינת פרמג`יאנו רג`יאנו, מגוררת

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים מחבת או צלחת חסינת חום בתנור לחום גבוה מאוד (250-300 מעלות, למשך רבע שעה).
    2. משמנים את הצלחת ב-2 כפות שמן זית, ומניחים עליה את הנתחים על צד אחד בלבד. ממליחים ומפלפלים.
    3. מניחים את עלי הרוקט במרכז, את פרוסות הבצל הסגול מעל, זורים את הפרמג`יאנו, מתבלים במיץ לימון ושמן זית ומגישים מיד.

    הטוויסט של השף יהונתן בורוביץ'  (צילום: ירון ברנר)
    הטוויסט של השף יהונתן בורוביץ' (צילום: ירון ברנר)
     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה ""דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים