שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ננה שרייר מגישה: חדשות הטבעונות החמות
    תפריט חורף מגידולים מקומיים במסעדה טבעונית בערבה; שף קינוחים חדש במסעדה ותיקה; רשת המבורגרים גדולה שהבינה ששווה להשקיע בטבעוניים, וגם מתכון לקציצות זוקיני וטופו

    צילום: אלי סגל הפקה: פז מור

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

    קציצות זוקיני וטופו, ננה שרייר

     

    המצרכים:

    4 זוקיני, מגורר וסחוט (ללא נוזלים)

    1 בצל, מקורמל במחבת עם מעט שמן זית

    1 שקית טופו, מגורר

    1 כוס קמח טף

    מלח, פלפל שחור

    מעט שמן לטיגון

     

    אופן ההכנה:

    1. מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה.
    2. מערבבים היטב, עד לקבלת עיסה אחידה.
    3. יוצרים בידיים צורה של קציצות, מטגנים משני הצדדים, ומגישים חם.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "ננה שרייר מגישה: חדשות הטבעונות החמות"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: ירון ברנר
    חדשות הטבעונות עם ננה שרייר, וגם מתכון לקציצות זוקיני
    צילום: ירון ברנר
    מומלצים