שתף קטע נבחר

החדר האינטימי שלי: מסעדות עם חדר פרטי

שיפוד פרטי: חוגגים עם כל המשפחה ורוצים לעשות את זה בקטע אינטימי? מזמינים את כל החברים ליום הולדת במסעדה ורוצים טיפול אישי? אספנו עבורכם את המסעדות שבהן תוכלו למצוא חדר פרטי לחגיגות החשובות באמת

אלמרסא

מסעדת שף בבעלותו של השף עלאא מוסא, שמגיש תפריט המבוסס על מטבח ערבי גלילי בסגנון מודרני. הקיר המזרחי בו ממוקמת המסעדה הוא לא פחות מאשר שריד מהתקופה העות'מנית, ומחלונות המסעדה ניתן להביט על סירות הדייגים וחומות העיר העתיקה של עכו.

 

על החדר הפרטי: בר פרטי שיכול לאכלס עד 30 סועדים, שניתן לקיים בו אירועי קונספט מיוחדים ומתאים במיוחד לחגיגות של ימי הולדת, ערבי חברה ואירועים משפחתיים.

 (צילום: יפית בשבקין)
(צילום: יפית בשבקין)

נמל הדייגים של עכו העתיקה, 04-9019281, לא כשר

 

מגדלנה

מסעדה שעל המטבח שלה אמון השף יוסף (זוזו) חנא שמגיש אוכל גלילי יצירתי.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-24 סועדים וכולל מסך ומקרן, מוקף קירות זכוכית, כאשר אחד מהם פונה לנוף של הכנרת.  מתאים במיוחד למי מכם שמחפשים מקום עם נוף עוצר נשימה.  

יוסף (זוזו) חנא (צילום: אלעד גרשגורן)
יוסף (זוזו) חנא(צילום: אלעד גרשגורן)
  

מתחם צומת מגדל, כביש 90, 04-6730064, לא כשר

  

קימל בגלבוע

מסעדת שף בניצוחו של השף שאול בן-אדרת הממוקמת למרגלותיו של הר הגלבוע. הסועדים במקום ייהנו מנוף עוצר נשימה, כשעמק יזרעאל פרוס לרגליהם. בתוך המסעדה בר משקאות ויינות ענק, כמו גם סוכת גפנים לאירועי קיץ.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

על החדר הפרטי: חדר פרטי המיועד ל-30 סועדים, מעוצב ומרווח עם נופו המרהיב של עמק יזרעאל.  בחדר מקרן, מסך ומערכת סאונד.

  

מתחם סקי בגלבוע, 04-6895566, לא כשר

 

פאב הבראון

בר שכונתי גדול עם תפריט מגוון ועיצוב אירופאי אלגנטי.

 

על החדר הפרטי: בפאב שני חדרים פרטיים עם שירותים צמודים, כאשר אחד מהחדרים יכול לאכלס 15 סועדים ואילו השני מתאים ל-30 סועדים. החדרים מעוצבים בסגנון אירופאי ישן עם המון עץ, ומתאימים במיוחד למסיבות פרטיות ולערבי צוות. בחדר תמצאו מסך, מערכת סאונד, פינת קפה ופינת עישון. 

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

שדרות מוריה 131 חיפה, 04-8112391, לא כשר

 

הנמל 24

מסעדה שנפתחה בשנת 2006 וממוקמת בתוך וילה עם פיאצה איטלקית בכניסה, ריצוף איטלקי וחלל שמחולק לאזורים פרטיים בגדלים שונים. כמו גם, במסעדה מרתף יינות עם תקרה עגולה ושולחן המתאים לשישה סועדים. 

 

על החדר הפרטי: כל המסעדה בנויה מחדרים פרטיים בסגנונות ובגדלים שונים, חלקם מיועדים ל-2 סועדים ואחרים ל-60.

 (צילום: הנמל 24) (צילום: הנמל 24)
(צילום: הנמל 24)
 

הנמל 24 חיפה, 04-8628899‏, לא כשר

 

באשר פרומז'רי

מעדנייה חדשה מבית היוצר של רשת מעדניות בסגנון אירופאי, המציעה מעל 1000 סוגים של גבינות מיובאות ומייצור מקומי, יינות משובחים ומבחר ענק של דליקטסים. המעדנייה משתרעת על פני 100 מטרים, ובה קומת גלריה פרטית.

 (צילום: אורי היבלום) (צילום: אורי היבלום)
(צילום: אורי היבלום)
 

על החדר הפרטי: גלריה פרטית המיועדת ל-20 סועדים שמעוצבת בסגנון כפרי עם כוורת עליה מונחים בקבוקי יין וברנדי. כמו גם, תמצאו שם מקרן ומסך. מתאימה במיוחד לסדנאות יין, ישיבות הנהלה ואירועים עסקיים קטנים.

 

גרנד קניון חיפה, 04-8268228, לא כשר

 

מריפוסה

מסעדה חדשה שצופה על מגרשי הגולף של קיסריה, שהעיצוב שלה מתכתב עם הנוף ועם האווירה. על המטבח אחראים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי, שלושה שפים צעירים בעלי השכלה קולינרית מהמוסדות הגבוהים בעולם.

 

על החדר הפרטי: לחדר, שמיועד בין 8 ל-40 סועדים, נוף פנורמי למגרשי הגולף והריהוט שבו אלגנטי ובצבעים רגועים. כמו גם, הוא מופרד לחלוטין מהמסעדה ומרווח מאוד וכולל בין היתר מקרן ומערכת הגברה נפרדת משאר המסעדה. בהזמנת אירוע, נבנה עבור הסועדים תפריט ייחודי שטווח המחירים בו מתחיל מ- 150 שקלים לאדם.

 (צילום: נועהלו עיצוב רגעים)
(צילום: נועהלו עיצוב רגעים)
  

מועדון גולף קיסריה, 04-6265000, לא כשר

  

רובינשטיין

מסעדת בשרים ותיקה עם אטליז שזכה למוניטין רב.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-30 סועדים, ממוקם בקומת הvip וכולל מסך עם חיבור למחשב.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

y center פולג נתניה, 09-7888838, לא כשר

 

קופינאס

ביסטרו איטלקי ים תיכוני, שממוקם במבנה לשימור ששימש בשנות החמישים של המאה הקודמת מאפייה לחברי המושב החקלאי צור משה. בצמוד למסעדה פועל מוזיאון מקומי קטן שמנציח את סיפור הקמת המושב, ובתוך המסעדה פועל בר פיצות עם טאבון איטלקי ענק.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-18 סועדים, ממוקם בחלק הפנימי של המסעדה ומופרד ממנה עם קירות זכוכית. כמו גם, הוא כולל מסך וטלוויזיה 50 אינץ'.

 (צילום: שי אפשטיין) (צילום: שי אפשטיין)
(צילום: שי אפשטיין)
 

השיבולים 13 צור משה, 09-7722672, לא כשר

  

בורוכוב 88

מסעדה חלבית עם אווירה של בית קפה שכונתי.

 

על החדר הפרטי: הסועדים בחדר הפרטי, שמיועד ל-80 סועדים, ייהנו משירותיו הבלעדיים של שף הבית במהלך האירוע. כמו גם, יכולים הסועדים ליהנות ממסך ומקרן.

  

בורוכוב 88 רעננה 052-5455292, כשר

 

אסתר

ביסטרו ים תיכוני עכשווי, השוכן בחצר האחורית של בית ערבי משופץ.

 

על החדר הפרטי: חדר עם עיצוב נקי ואווירה סולידות, המיועד ל-26 סועדים וכולל מקרן, מערכת סאונד וטלפון.

  

דרך העצמאות 8 יהוד, 03-6325852, לא כשר

  

על המים

מוסד קולינרי ותיק שהחל את דרכו ב-1987, וממוקם על קו המים בחוף ימה של הרצליה.  בתפריט תמצאו את כל פנינות הים החל מאוייסטרים, דרך מנות דגים ופירות ים ועד לסושי.

 

על החדר הפרטי: חדר עם אווירה יוקרתית ומסך גדול המיועד ל-14 סועדים, בו מתקיימים אירועים עם תפריטים בהתאמה אישית או עם הזמנת מנות מהתפריט הקיים במסעדה.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

רמת ים 4 הרצליה פיתוח, 09-9501767, לא כשר

 

קלואליס

מסעדת שף שבראשה עומד כבר יותר מעשור השף ויקטור גלוגר, המשלב במטבח שלו אלמנטים צרפתיים וים תיכוניים. בחזית המטבח ניצב אקווריום ענק עם לובסטרים, וויטרינה שמציגה את הדגה הטרייה עליה מבוסס התפריט. כמו גם, המסעדה זכתה שבע פעמים ברציפות בפרס ההצטיינות מטעם המגזין Wine Spectator.

 

על החדר הפרטי: זהו החדר הפרטי היחיד בארץ ששייך למועדון האקסקלוסיבי של "רמי מרטן"Louis XIII ("לואי ה-13"). החדר, שמיועד ל-28 סועדים, מופרד משאר המסעדה באמצעות דלתות אטומות, והוא מעוצב בהשראת רמי מרטן - קלאסי ומאוד אירופאי.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

דרך אבא הלל 16 רמת גן, 03-5759060, לא כשר

 

ברנז'ה

אחת מבין שש המסעדות שבקבוצת בלו של הראל בלו. כחלק מהקונספט, תפריט המסעדה מורכב ממנות שרינג בהשראת המטבח הספרדי הצבעוני והשמח, שהותאם למזג האוויר באזור ולאוכל הים-תיכוני.

 

על החדר הפרטי: הקומה השלישית של המסעדה, שהיא למעשה קומת הסלון, משמשת כקומה פרטית לאירועים. היא מעוצבת באווירה אינטימית, וניתן לערוך בה אירועים שיכללו ישיבה סביב שולחנות (עד 36 סועדים) או אירועי קוקטייל בעמידה (עד 80 סועדים). לכל אירוע נבנה במקום תפריט מיוחד ומחירו נע בטווח שבין 200-350 שקלים לאדם כשהוא כולל מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, שתייה קלה וחמה, יין וסנגריות מתפריט הסנגריות הייחודי שנבנה על ידי המיקסולוג אריאל לייזגולד.

 (צילום: פייר מיקאל כהן) (צילום: פייר מיקאל כהן)
(צילום: פייר מיקאל כהן)

בקומה ישנה מרפסת גדולה עם שולחנות בר, בר, מטבח פרטי ושירותים פרטיים. מערכת הסאונד הנפרדת במקום מאפשרת למי שעורך את האירוע לבחור את סגנון המוזיקה המועדף עליו, וכמו גם ניתן ליהנות שם ממקרן ומסך. 

  

דוד אלעזר 15 מתחם שרונה תל אביב, 03-6562626, לא כשר

  

התרנגול הכחול

את פני הסועדים במקום מקדם אוסף בובות תרנגולים שנאספו במשך שנים רבות מכל רחבי העולם, על הרצפה המצוירת מונחים דלועי ענק וחומרי גלם נוספים, וישנה במקום גם אטרקציה מיוחדת בדמות גינה הפוכה ששתולה על התקרה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

על החדר הפרטי: במסעדה שני חללים המיועדים לאירועים - חדר פרטי שמעוצב בסגנון טירה בטוסקנה ובו אווירה רומנטית ושולחן אבירים ל-50 סועדים, ומרפסת רחבה ובה גן אורבני עם שולחנות בוצ'ר ענקיים מעץ טבעי, פרגולות לבנות ומזרקות פונטנה איטלקיות בה ניתן לערוך אירועים ל-150 מוזמנים. כמו גם, בחדר ישנם מקרן, מסך ומערכת סאונד.  

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

ניסים אלוני 10 תל אביב 03-5443349, לא כשר

 

קוואטרו

המסעדה האיטלקית של קבוצת מסה, שבראשה עומד השף אביב משה. המטבח האיטלקי של המסעדה הוא אינטרפטציה אישית, נועזת ויצירתית של השף והאווירה במסעדה מזכירה מצד אחד ישיבה במרפסת טרופית, ומצד שני סיור במוזיאון לאומנות מודרנית.

 (צילום: אלון גרגו)
(צילום: אלון גרגו)

על החדר הפרטי: ריצפת המסעדה עוצבה על ידי המעצב הבינלאומי אלכס מייטליס וצוירה על ידי האמנית קטי קנבסקי, ויש בה אלמנטים של שחור ולבן. קירות החדר הפרטי, שמיועד ל-18 סועדים, ממשיכים את ציורי ריצפת המסעדה, ותלויות עליהם עשרות מראות בזוויות ובגדלים שונים. זוויות המראות מאפשרות לסועדים לראות את עצמם ואת המנות המוגשות בזוויות שונות, ויוצרות רקע מעורר ומפרה לשיחה ולארוחה. כמו גם, ישנם במקום מקרן ומסך הנשלפים מהתקרה.

  

הארבעה 21 תל אביב, 03-9191555, לא כשר

 

ראצ'ה

המסעדה הגאורגית מירושלים שהגיעה לתל אביב, על מנת להביא לעיר הלבנה את מסורת האירוח הגאורגית עליה אחראית המסעדנית לילי בן שלום.

 

על החדר הפרטי: עיצוב מרהיב ושולחן אבירים ענק המיועד ל-50 סועדים, עליו הכי מתאים לערוך ערבי טאמדה - טקס ברכות גרוזיני מסורתי שנועד לקרב לבבות. את האירוע תלווה מוזיקה גאורגית, ובסיום הארוחה בן שלום תגרום לחוגגים לקום ולפזז ליד השולחן או עליו. כמו גם, יש במקום מקרן ומסך.

 (צילום: דניאל בר און) (צילום: דניאל בר און)
(צילום: דניאל בר און)

אחד העם 1 תל אביב, 03-6392229, לא כשר

 

מקום של בשר

אחת ממסעדות הבשר המוערכות שפועלות כיום בארץ.

 

על החדר הפרטי: חדר פרטי קלאסי, המיועד ל-42 סועדים וכולל מסך טלוויזיה גדול.

 

שבזי 64 תל אביב, 03-5104020, לא כשר

 

יקימונו

בין המסעדות היפניות הוותיקות בתל אביב, שממוקמת במרכז העסקים הסוען של העיר הלבנה.

 

על החדר הפרטי: מערכת חדרים פרטית שממוקמת בקומה השנייה, מול מרתף יינות מרשים, ומיועדת ל-40 סועדים וכוללת גם מסך.

 (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
  

רוטשילד 19 תל אביב, 03-5175172 , לא כשר

 

צפרה

מסעדה אסייתית של השף אבי קונפורטי, שבמטבח שלה משולבות מגוון טכניקות בישול מאסיה.

 

על החדר הפרטי: החדר הפרטי של המסעדה נקרא "הקן האינטימי של צפרה", והוא למעשה חדר האירוח הפרטי של השף אבי קונפורטי שמיועד ל-22 סועדים וכולל מסך ומקרן. 

  

יגאל אלון 96 תל אביב, 03-6240044, לא כשר

 

טופולופומפו

המסעדה המדוברת של השף אבי קונפורטי, שמעוצבת בטוב טעם ומשדרת כולה יוקרתיות.

 

על החדר הפרטי: גלריה פרטית המשקיפה על המסעדה ומיועדת ל-30 סועדים, המציעה חוויית אירוח יוקרתית וכוללת מסך ומקרן.

  

הסוללים 14 תל אביב, 03-6910691, לא כשר

 

מאפו

המסעדה החדשה והכשרה של השף ניר צוק.

 

על החדר הפרטי: חדר בעל עיצוב אלגנטי ואווירה אורבנית המיועד ל-50 סועדים וכוללת גם מסך.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

מאפו 9 תל אביב, 03-7629002, כשר

 

קיטצ'ן מרקט

מסעדת שוק בראשותו של השף יוסי שיטרית, שממוקמת בקומה השנייה של שוק הנמל.

 

על החדר הפרטי: חדר נינוח ומרווח המיועד ל-30 סועדים, שצופה על שוק האיכרים השוקק של הנמל וכולל גם טלוויזיה עם חיבור HDMI.

 (צילום: מיטל סולו) (צילום: מיטל סולו)
(צילום: מיטל סולו)
 

אנגר 12 נמל תל אביב, 03-5446669, לא כשר

 

משק ברזילאי

אחת המסעדות הטבעוניות-אורגניות המובילות בארץ שהפכה מאז 2013, השנה בה עברה מהמשק אל לב תל אביב, למקום עלייה לרגל לשוחרי האוכל הבריא.

 

על החדר הפרטי: חלל שקט המיועד ל-50 סועדים, שמעוצב בסגנון הייחודי לנווה צדק ולמבנה ההיסטורי בו שוכנת המסעדה וכולל גם בר ומקרן.  

 

אחד העם 6 תל אביב, 03-5166329, לא כשר

  

קלארו

המיזם המדובר של השף רן שמואלי, בעל רזומה עשיר בתחום האירוח, אותו צבר במהלך 30 שנות פעילות עם הקייטרינג שמואלי. תפריט המסעדה מבוסס על עקרונות הפארם טו טייבל, וניתן למצוא בו מנות שמציגות את המיטב מהמטבח הים תיכוני החדש.

 

מי שייקם במקום אירוע פרטי, ייהנה ממנות גדולות שמוגשות על קרשי חיתוך ארוכים, מחבתות של ירקות צלויים שנוחתות על השולחן וקינוחים מרהיבים.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

על החדר הפרטי: ב"קלארו" פועלים שני חללי אירוח פרטיים - "קלארו למטה" שהוא למעשה אולם אירועים אורבני שנמצא מתחת לאדמה, והשני הוא "החדר הפרטי" שממוקם בקומה השלישית של המבנה, שעל מנת להגיע אליו יש לעבור גרם מדרגות עץ (ישנה גם מעלית). החדר גדול, מרווח ומואר היטב ויש בו את כל האביזרים הטכנולוגיים הנדרשים.

 

הארבעה 23 פינת דוד אלעזר תל אביב, 03-6017777, לא כשר

 

מסה

מסעדת הדגל של קבוצת מסה, שבראשה עומד השף אביב משה. על עיצוב הפנים של המסעדה אחראי האדריכל אלכס מייטליס, ששילב בו צורות ישיבה שונות כשהוא ממשיך את תחושת האורך של השולחן הגבוה הממוקם במרכז המסעדה. העיצוב הנקי של החדר מאפשר למתג ולעצב את החלל בכל סגנון.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-16 סועדים וכולל גם מקרן, מוגבה באמצעות מספר מדרגות ומשקיף על כל המסעדה. במידה ומעוניינים ליצור חלל נפרד ואינטימי, ניתן להסית את הוילון ולסגור את הדלת.

 (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

הארבעה 19 תל אביב, 03-6856859, לא כשר

 

ג'ירף מונטיפיורי

סניף הדגל של הרשת האסיתיית הוותיקה.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-40 סועדים וכולל גם מסך ומקרן, ממוקם בקומה השנייה של המסעדה והוא צופה על כולה.

  

מונטיפיורי 31 תל אביב, 03-6851155, לא כשר

 

טאיזו

מסעדת השף של יובל בן נריה, בה הוא מגיש מנות מהודו, סין, תאילנד, ויאטנאם וקמבודיה עם פרשנות אישית שלו.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-18 סועדים נקרא "חדר השף", ויש בו דלת הנפתחת למטבח שמבטיחה שירות אישי על ידי השף שיגיש את האוכל ישירות לשולחן. כמו גם, הוא מצויד בכל האמצעים לביצוע מצגות ופגישות עסקיות, ויש בו בין השאר גם מסך 55 אינץ'.

 (צילום: עמית גירון)
(צילום: עמית גירון)
 

דרך מנחם בגין 23 תל אביב, 03-5225005, לא כשר

 

מיט קיטצ'ן

מסעדת בשר חדשה שקמה על חורבותיה של מסעדת "שארפ אנד שיין".

 

על החדר הפרטי: חדר פרטי גדול במיוחד המסוגל להכיל עד 60 סועדים, וכולל בר פרטי, מערכת הגברה, מקרן ומסך.

 (צילום: ניב שופן)
(צילום: ניב שופן)

יגאל אלון 65 תל אביב, 03-5364755, כשר

 

פר דרייר

הגינה הסודית של מתחם נגה שביפו הכוללת 700 מטרים של מסעדה, בר יין ומעדנייה.

 

על החדר הפרטי: חלל אינטימי שכולל פריטי וינטג' מאוסף פרטי, ומיועד ל-12 סועדים. בין היתר, תמצאו שם גם מקרר יין עם יינות מובחרים מכל העולם וציוד אודיו הכולל מקרן, מסך ומיקרופון. כמו כן, לחדר יש יציאה לפרגולה (שאינה ממוזגת) עם מרפסת המסוגלת להכיל עד 40 אורחים נוספים.

בת עמי 7 מתחם נגה יפו, 03-6292111, לא כשר

 

אונזה

אחותה הצעירה של הקיטשן מרקט והגדולה של מסעדת משייה, שהתפריט בה מבוסס ברובו על מסורת המטבח העותמאני, תוך שמירה על קלאסיקות המזוהות עם המקום. כמו גם, לא מזמן הושק במקום תפריט חדש של צמד השפים אריק דרחני ומולי מגריסו, שיצרו פרשנות עכשווית ללהיטים של המטבח הטורקי.

 

על החדר הפרטי: קומת גלריה עם שולחן אבירים ענק המיועדת ל-20 סועדים.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

אטרקציות בחדר: מקרן

 

רבי חנינא 3 יפו, 03-6486060, לא כשר

 

דרך הגפן

מסעדה חלבית היושבת בתוך גן פורח בשלל צבעים, שיש בו גם צמחי תבלין ובריכת מים עם גשר קטן. מבנה המסעדה עוצב באמצעות אלמנטים מודרניים המשולבים באלמנטים עתיקים, ומטבח המסעדה הוא ים תיכוני עם נגיעות מהמטבח האיטלקי והצרפתי.

 

על החדר הפרטי: חדר שפונה לגן הירוק שבו ממוקמת המסעדה ומיועד ל-30 סועדים, וכולל מסכים ומקרן.

 (צילום: דרך הגפן) (צילום: דרך הגפן)
(צילום: דרך הגפן)

דרך הגפן 1 מושב בית זית, 02-6502044, כשר

    

המוציא

מסעדתו של השף אבי לוי, שהתפריט שלה מבוסס על בישול צפון אפריקאי שורשי בפרשנותו האישית של השף, ועל האוכל האותנטי עליו גדל תוך כדי שהוא משלב חומרי גלם לא קונבנציונאליים.

שף אבי לוי, "המוציא" (צילום: אלכס קולומויסקי) (צילום: אלכס קולומויסקי)
שף אבי לוי, "המוציא"(צילום: אלכס קולומויסקי)

על החדר הפרטי: חלל אירועים הממוקם בסמוך למסעדה בתוך מבנה ירושלמי בן 100 שנים. עיצוב החלל, שמיועד ל-32 סועדים, מעניק תחושת ביתיות, ויש בו קשתות וחיפויי אבן ירושלמית לצד פשטות וקו אותנטי שיוצרים יחד אווירה אוריינטלית חמימה. כמו גם, ניתן להוסיף מערכת מולטימדיה בתוספת תשלום. 

  

משיח בורוחוב 4 ירושלים, 02-6310050, כשר

 

אדום

מסעדה ובר יין שמעוצב בסגנון ביסטרו עם המון עץ, ארגזי יין וגם בר סגור וידידותי למעשנים.

 

על החדר הפרטי: חדר פרטי המיועד ל-14 סועדים, שכולל גם מסך טלוויזיה ענק ומשקיף על הבר. באירועים המתקיימים שם מוגש תפריט שמבוסס על המנות המוגשות במסעדה, או על תפריט שנבנה מראש עם השף. 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

מתחם תחנת דוד רמז 4 ירושלים, 02-6246242, לא כשר

 

Modo

ביסטרו ים תיכוני הממוקם במרכז אשדוד, ויש בו טרסה ובר קוקטיילים.

 

על החדר הפרטי: חדר פרטי אינטימי המיועד ל-15 סועדים וכולל גם מסך.

 

שדרות ירושלים 12 מגדלי K סיטי‏ ‏אשדוד, ‏08-8665588‏, כשר‏

 

פרדיסו

מסעדה איטלקית

 

על החדר הפרטי: חדר אינטימי ומרווח המיועד ל-42 סועדים וכולל גם מקרן ומסך.

 (צילום: אתר רול)
(צילום: אתר רול)

רחבעם זאבי 13 אשקלון, ‏08-9219199‏, כשר למהדרין

 

קמפאי

בר מסעדה אסייתי

 

על החדר הפרטי: חדר גדול ומרווח, המיועד ל-44 סועדים וכולל גם מערכת סאונד נפרדת ואפשרות לחיבורים טכנולוגיים שונים.

מתחם ביג, חיל ההנדסה 101 באר שבע, 08-6655999, לא כשר

 

Innsense

ביסטרו שבצמידות אליו פועל מתחם של סוויטות להשכרה.

 

על החדר הפרטי: החדר, שמיועד ל-12 סועדים, ממוקם בקומה שמעל המסעדה.

 

הר ארדון 8 מצפה רמון, 08-6539595, לא כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
חדר משלי. החדר הפרטי בתרנגול הכחול
צילום: יח"צ
מומלצים