שתף קטע נבחר

חדש על הצלחת: 4 מסעדות חדשות בארץ

בר בשר חדש בצפון שמגיש כריכים מלאים בכל טוב, בית קפה במלון בוטיק בתל אביב שמציע ארוחות בוקר מושחתות, בר חדש בפרדס חנה בסגנון מקסיקני עם תפריט קוקטיילים מרשים ומסעדת בשר חדשה בתל אביב מבית היוצר של מעדניית אנגוס מהצפון: 4 מקומות חדשים בארץ

 

 

בר בשר

איטליז גורמה ומעדנייה, שבה נפתח לאחרונה גם בר בשרים שמגיש כריכים עם בשר מעושן, המבורגרים ונתחי בשר צלויים על המנגל. המקום שייך לארז ריבר ומיכאל וולף, המתמחים כבר עשור במכירת בשר ישראלי, מוצרי מעדנייה ואביזרים מקצועיים למטבח. המהלך האחרון של השניים היה להפוך את "בר בשר" למקום שגם מגיש מנות שאפשר לאכול במקום. 

 

התפריט החדש כולל סנדוויצ'ים בשריים המוגשים בתוך ג'בטה פריכה וחמימה. מבין הבשרים שמוצעים במקום ניתן לבחור סינטה, חזה הודו או חזה אווז שעברו במקום יישון ועישון. מלבד 200 גר' בשר, הכריכים מכילים גם ירקות טריים ורטבים מיוחדים. מחירו של כריך רוסטביף 44 שקלים, ואילו כריך עם חזה הודו יעלה לכם 37 שקלים.

תפריט חדש. "בר בשר" (צילום: גליל עולה) (צילום: גליל עולה)
תפריט חדש. "בר בשר"(צילום: גליל עולה)
   

כדי שהכריכים יחליקו טוב בגרון, מציעים במקום גם בירות בוטיק גרמניות וצ'כיות ואם אתם רעבים ממש, תוכלו להזמין גם המבורגרים מליין ההמבורגרים שמוצע במסעדה (39 שקלים), סטייק טיבון במשקל 500 גר' או פריים ריב במשקל זהה שמוגשים לצד תפוחי אדמה וירקות (110 שקלים).

 

בשלב הזה הישיבה היא על בר קטן או מסביב לכמה שולחנות בודדים, בעתיד הקרוב הבר צפוי להתרחב וייכנס אליו גם ברז יין של יקבי עירון שימכר ב-15 שקלים לכוס. בנוסף לכך משיקים שם אפליקציה שמיועדת ל-3,500 הסטודנטים הלומדים במכללת תל חי ומטרתה להציע לקהל הלומדים מבצעים שווים כמו שלושה המבורגרים ב-100 שקלים בלבד.

 

צומת גומא, 072-3728320, לא כשר

 

ראביט

קיטצ'ן בר חדש שנפתח לפני כשבוע, ומעוצב בסגנון מקסיקני עם קירות כתומים וריהוט עשוי מעץ מהגוני. הישיבה במקום היא סביב הבר או על שולחנות גבוהים (ישנם גם שולחנות רגילים), ותמצאו שם בקבוקי קוניאק, מבחר וויסקי וטקילות נדירות.

 

בימים הקרובים יושק במקום גם תפריט קוקטיילים מיוחדים (35-45 שקלים), שחלקם יהיו על בסיס קוניאק, ואחרים עם בזיליקום וצ'ילי או עם מלח אנגלי וטבסקו. לצד הבר הרגיל מתוכננת לפעול במקום גם "מסקלריה" שבה יכינו קוקטיילים על בסיס משקה המסקל המקסיקני.

 

תפריט ההרצה במקום כולל מנות בר קטנות כמו מטיאס עם ירקות, שמנת ולחם שחור (35 שקלים), פרעצל (של השף ערן שרויטמן עם חמאה (16 שקלים) ועבור הרעבים מציעים שם המבורגר שמוגש עם צ'יפס (56 שקלים), ברוסקטת רוסטביף (48 שקלים) ופיצה (38-42 שקלים).

 

המושב 33 פרדס חנה-כרכור, 077-9101920, לא כשר (סגור בשישי בערב)

 

café 65 

בית קפה חדש שממוקם בקומת הכניסה של מלון "65", מלון הבוטיק החדש מבית רשת מלונות "אטלס". בית הקפה משקיף לשדרה, ויש בו מזנון ארוחת בוקר ותפריט שנבנה על ידי השף אוראל קמחי ("פופינה").

 

מזנון הבוקר מציע סלטים, גבינות, דגים טריים וכבושים, עמדת סביח, פינת בריאות, מבחר לחמים ולחמניות, מאפי בוקר מלוחים ומתוקים, עוגות שמרים ומיצים טריים. בנוסף, אפשר להזמין מנת בוקר אישית חמה כמו שקשוקה ירוקה, טוסט קרואסון גאודה ופרנץ' טוסט בריוש עם קונפיטורת פירות יער, אגס ביין ושמנת מוקצפת.

כל טוב באווירה תל אביבית. café 65 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
כל טוב באווירה תל אביבית. café 65(צילום: אפיק גבאי)
 

מחירה של ארוחת הבוקר 95 שקלים והיא מוגשת בימים ראשון-חמישי בין השעות 6:30-11:00 ובשישי-שבת עד השעה 12:00. בשעת הצהריים התפריט מתחלף ומציע מנות כמו פולנטה פריכה עם סלקים אפויים (38 שקלים), סלט קינואה (45 שקלים), סלט ירוקים עם אספרגוס (45 שקלים), לזנייה עם זוקיני, אספרגוס, בשמל וגבינת עזים (55 שקלים) ומנות נוספות.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

שדרות רוטשילד 65 תל-אביב, 03-7677675, חלבי (ללא תעודת כשרות)

  

אנגוס

מעצמת הבשר מהצפון בבעלות פאדי דאבח, פתחה שתי מסעדות בתל אביב לצד קצביית בוטיק, שתציע את נתחי הבשר המובחרים שמוגשים במסעדות. המסעדה ממוקמת בכיכר החדשה המחברת בין רחוב הארבעה ורחוב החשמונאים.

נתחי בשר מובחרים ואווירה גלילית. אנגוס (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
נתחי בשר מובחרים ואווירה גלילית. אנגוס(צילום: אנטולי מיכאלו)

בין המנות המוצעות במסעדת "אנגוס" תמצאו מיקסבורגר 230 גר' (35 שקלים), פריים ריב עם צ'יפס, הום פרייז, סלט ירוק וסלט קולסלאו אסייתי (38 שקלים ל-100 גרם) ואנגוס שורט ריבס (אסאדו) בבישול איטי וצלייה בגריל המוגש לצד תוספות לבחירה (89 שקלים).

 

בין המנות המוצעות במסעדת "אנגוסרי" תמצאו בקר בורגר 230 גר' (35 שקלים), סלט עוף אנגוס שניתן להזמין עם טופו (44 שקלים) וסנדוויץ' צ'וריסו עגל עם צ'ילי ורוטב חרדל ודבש (27 שקלים).

 (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

הארבעה 20 תל אביב, 03-7715733, לא כשר

Zoot Aluress

בר קוקטיילים קולינרי חדש שהוקם בניסיון להיות המעורר הרשמי החדש של גבעתיים. המקום מציע תפריט קוקטיילים רחב (42-49 שקלים) שנרקח על ידי צמד המיקסולוגים נדב הופמן ודניאל וינשטיין, ותפריט עליו אחראים השף בני אזולאי והסו שף רניאל יפרח.

 

מאחורי המיזם עומדת קבוצת נלסון ("Torii Asian kitchen","Tailor made", "נלסון גבעתיים", "קופיולה" ו"אלפבית") שרוצים להביא לגבעתיים את אווירת חיי הלילה התוססים של תל אביב.

המעורר של גבעתיים. Zoot Aluress  (צילום: טל ציפורין) (צילום: טל ציפורין)
המעורר של גבעתיים. Zoot Aluress (צילום: טל ציפורין)

תפריט האוכל של Zoot Aluress מורכב ממנות ביניים בלבד, ביניהן חומוס בשלושה צבעים (39 שקלים), טרטר דייגים (42 שקלים), אומצה לורס (53 שקלים) ובאן (46 שקלים).

 

כצנלסון 67 גבעתיים, 052-8000744, לא כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו
מסעדות חדשות בארץ: "אנגוס" בתל אביב
צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים