שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    מתאילנד באהבה: מתכון לסלט פפאיה תאילנדי
    ללמוד מהטובים ביותר: השפית התאילנדית סוואלי אלדר מכינה מתכון משגע ומהיר של סלט פפאיה ירוקה, שישלח אתכם לתאילנד - ובחזרה

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     (  )

    סום טאם

    סוג של סלט עם מגוון ירקות, שהמפורסם מביניהם הוא סלט הפפאיה הירוקה (בחוץ היא ירוקה, ובפנים היא לבנה וקשה יותר מפפאיה רגילה). הסלט המרענן מורכב משלושה טעמים שונים - חריף, מתוק וחמוץ.   

     

    המצרכים:

    2 שיני שום

    1/2 צ'ילי חריף טרי

    5 כפות רוטב צ'ילי מתוק

    3 כפות סויה

    1 כפית תמרהינדי

    2 כפות מיץ לימון

    300 גר' פפאיה, מגוררת

    30 גר' גזר, מגורר

    5 עגבניות שרי, חתוכות לחצי

    1/4 כוס בוטנים

    חסה - לקישוט

    כרוב לבן - לקישוט

     (  )
      

    אופן ההכנה:

    1. בקערה כותשים שום וצ'ילי ביחד במכתש ועלי או בפטיש שניצלים, למי שאין.
    2. מוסיפים רוטב צ'ילי מתוק, סויה, תמרהינדי, מיץ לימון, ומערבבים היטב.
    3. מוסיפים לתערובת את הפפאיה, הגזר, עגבניות השרי והבוטנים, ומערבבים לאיחוד טעמים.  
    4. מסדרים עלי כרוב ועלי חסה בקערת הגשה, שמים מעל את הסלט ומגישים. 
       

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "מתאילנד באהבה: מתכון לסלט פפאיה תאילנדי"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים