שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    איך הפיצה החדשה של אסף גרניט? טעמנו
    טעימה ראשונה מסדרת הפיצות החדשה לחורף, שהוציא בימים אלה השף אסף גרניט: אחרי שהתאכזבנו מהסדרה הקודמת של השף שכללה פיצה פולנטה ופיצה שקשוקית, בדקנו הפעם איך שלוש הפיצות החדשות - מלכת השוק, פלנצ'ה עגבניות ו-102

    סדרת הפיצות החדשה של אסף גרניט ל"דומינוס" (צילום: דן פרץ)
    סדרת הפיצות החדשה של אסף גרניט ל"דומינוס"(צילום: דן פרץ)

    נפתח בווידוי: אחרי הפלופ של סדרת הפיצות הקודמת של השף אסף גרניט ל"דומינוס", קצת חששנו להיכנס שוב לאותו המגרש. ולמי שלא זוכר: כחודשיים אחרי ההשקה הסוערת של הפיצות מסדרת השף עם אסף גרניט, השיקו ב"דומינוס" שתי פיצות נוספות - פולנטה ושקשוקית. שתיהן נחתו על שולחננו והתגלו כלא פחות מאסון - המרכיבים לא התחברו עם כל הקונספט של פיצה, לא הייתה הרמוניה בטעמים, ובשורה התחתונה הן התגלו כאכזבה קולוסאלית. ותודה על זה שהיו שם רק שתי פיצות ולא יותר.


    אבל הפעם המזל האיר לנו פנים ואלוהי הקלוריות היה לצדנו. שלוש פיצות מרכיבות את סדרת החורף החדשה תחת השם Assaf Granit by Domino's Pizza, שמושקת בימים אלה: פיצה "מלכת השוק", פיצה פלאנצ'ה עגבניות ופיצה 102 - שהיא פיצה חריפה.

    פתחנו עם מלכת השוק, שהיא ללא ספק הכוכבת של הסדרה: פיצה המשלבת פרחי כרובית אפויים עם רוטב שמנת ועלי תרד. כל המרכיבים שלהלן התיישבו בעדינות ובנחת על משולש הבצק (איך הם מצליחים לחתוך פיצה מלבנית למשולשים? המשולשים האלה הטיסו אותנו בשנייה לשיעורי גיאומטריה בבית ספר יסודי), ועל אף שאפשר לטעות ולחשוב כי מדובר בעומס יתר, נספר לכם שדווקא מדובר בשילוב עדין ונכון של טעמים, השמנת מתכתבת יפה עם הגבינה, והפיצה הזאת חוסלה עד תום ולא נותר ממנה פירור. אהבנו. מאוד אהבנו. הפיצה הזאת מדגימה היטב וברור מה זה בכלל פיצת שף.

    "מלכת השוק", הכוכבת של הארוחה (צילום: דן פרץ)
    "מלכת השוק", הכוכבת של הארוחה(צילום: דן פרץ)

    טעמנו גם את הפיצה פלאנצ'ה עגבניות, הכוללת קונפי של עגבניות שרי צבעוניות, עגבניות מיובשות, קונפי שום חביב וגם נגיעות של פסטו מעל. צורפה לכאן גם שקית קטנה עם צנוברים שנשארה שלמה ומעולם לא הגיעה לפיצה, בגלל עומס האלמנטים שהשליח סחב איתו. הצעת יעול: אם אתם רוצים שאנשים גם יאכלו את הצנוברים אז כדאי להדביק את השקית הקטנה על האריזה או שתמצאו פתרון יצירתי אחר.

    עגבניות פלאנצ'ה, טעימה ומרעננת (צילום: דן פרץ)
    עגבניות פלאנצ'ה, טעימה ומרעננת(צילום: דן פרץ)
    גם הפיצה הזאת הייתה טעימה, והמרכיבים ניהלו ביניהם רב שיח מעניין. העגבניות התפצפצו בנעימות בפה, והפסטו היה תוספת מרעננת. הילדים פחות אהבו את החיבור, כולל אלה שאוהבים פסטו, אבל מראש סדרת הפיצות האלה לא ממש מכוונת לילדים, כך שזה פרט זניח.

     

    הפיצה האחרונה שטעמנו היא פיצה 102, ואמורה להיות עד כדי כך חריפה, שאתם אמורים להתקשר למכבי אש בשביל לכבות את השריפה. הפיצה כוללת שלושה סוגים של פלפל חריף, וכאן נרשמה אכזבה משני כיוונים - אלה שאוהבים חריף התאכזבו כי היא לא הייתה חריפה מספיק (יכול להיות שגם כאן צירפתם אבקת צ'ילי חריפה שנמצאה על השולחן רק בסיום הארוחה?), ואלה שלא סובלים חריף פשוט לא אכלו ממנה. מיותרים לחלוטין היו עוד שני סוגים של פלפל צבעוני קלוי שנחו מעל, והשתלטו על כל הטעם.

    פיצה 102 - חריפה, אבל לא מספיק (צילום: דן פרץ)
    פיצה 102 - חריפה, אבל לא מספיק(צילום: דן פרץ)
      

    והמחיר? מחיר פיצת שף של אסף גרניט עומד על 62 שקלים בקנייה במקום, 71.90 שקלים במשלוח, ו-58 שקלים לפיצה בהזמנת 2 מגשי פיצה דומינו'ס שף.

     

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "איך הפיצה החדשה של אסף גרניט? טעמנו"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: דן פרץ
    טעמנו את סדרת הפיצות החדשה של אסף גרניט
    צילום: דן פרץ
    מוגש מטעם: מוצר השנה
    מומלצים