שתף קטע נבחר

נהג משאית פגע ב-15 כלי רכב בת"א, אין נפגעים

נהג משאית פגע עם משאיתו בכמה כלי רכב חונים בפינת הרחובות מאז"ה-שטראוס בתל אביב. לא היו נפגעים. הנהג נמלט מהמקום ולאחר כשלוש שעות הסגיר את עצמו. המשטרה: לא מדובר בפיגוע. עד ראייה: "הוא קילל והמשיך לזגזג בין המכוניות"

  

תיעוד: נהג המשאית פוגע בכלי רכב בת"א
כך נראו הרכבים לאחר הפגיעה (צילום : ירון ברנר)

משאית פגעה בשעות הצהריים (ה') ב-15 כלי רכב חונים באזור הרחובות מזא"ה ושטראוס בתל אביב. לא היו נפגעים והמשטרה הודיעה כי אין חשד שמדובר בפיגוע.

 

הנהג, בן 34 מפתח תקווה, נמלט מהמקום ושוטרים ערכו סריקות נרחבות בניסיון לאתרו. לבסוף יצר הנהג קשר עם המשטרה וכשלוש שעות לאחר המקרה התייצב בתחנת המשטרה לב-תל אביב ברחוב דיזנגוף והסגיר את עצמו. הוא נלקח לחקירה ובסיומה הוא שוחרר לחמישה ימי מעצר בית. רישיון הנהיגה שלו נפסל למשך 30 יום.

צילום: ירון ברנר
הנהג, לאחר שהסגיר את עצמו למשטרה (צילום: ירון ברנר)

 

רמי רז חזה במתרחש וסיפר: "הנהג הפנה את ההגה ימינה והמשיך בנסיעה. הגעתי אליו ושאלתי אותו מה הוא עושה ובתגובה הוא קילל אותי והמשיך לזגזג בין המכוניות והמשיך בפנייה חדה לרחוב אחד העם".

צילום: ירון ברנר
(צילום: ירון ברנר)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
משאית פגעה ברכבים
משאית פגעה ברכבים
צילום: עידו אביב
מומלצים