שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ננה שרייר לטבעונים: "החרימו את המנגלים המשפחתיים"
    "טבעוננה": לרגל הקונגרס הטבעוני של עמותת "ויגן פרנדלי" שיתקיים בתל אביב קוראת ננה שרייר לטבעונים להחרים את אירועי המנגל המשפחתיים שכלולים בהם מנות של בשר על האש. עוד בתוכנית: קפה חדש ומעניין, פטרייה חדשה בטעם לובסטר ופירות ים , מסעדה טבעונית חדשה ותפריט טבעוני ברשת בתי קפה

     

    צילום: אורי דוידוביץ' הפקה: פז מור

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     

    פיצה טבעונית, "קפה ביגה" (צילום: אסף לוי)
    פיצה טבעונית, "קפה ביגה"(צילום: אסף לוי)

    זוקיני ממולא בקינואה אדומה ולבנה ועגבניות מיובשות

    המצרכים:

    4 זוקני מרוקן

    למילוי -

    1 כוס קינואה אדומה ולבנה מבושלת לפי הוראות היצרן

    חופן עגבניות מיובשות

    1 בצל לבן קצוץ, לא חייבים

    חופן כוסברה (או כל ירק אחר שאוהבים)

    מלח פלפל

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     

    אופן ההכנה:

    1. חולטים את הזוקיני במים רותחים עם מלח במשך 7 דקות. מעבירים לקערת מי קרח בשביל לעצור את הבישול.
    2. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
    3. ממלאים את הקישואים, ומברישים אותו בשמן זית.
    4. מכנסים לתנור למשך 7 דקות, וצורבים בטמפרטורה של 190 מעלות.
    5. אפשר להגיש עם קרם סלק או עם טחינה.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "ננה שרייר לטבעונים: "החרימו את המנגלים המשפחתיים""
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: אסף לוי
    פיצה טבעונית, חדשות הטבעונות עם ננה שרייר
    צילום: אסף לוי
    מומלצים