שתף קטע נבחר

בראנצ'ים חדשים בארץ

מאומלט בסגנון תאילנדי עם חלב קוקוס ותירס מעושן, דרך ופל בלגי עם תפוחי אדמה ועד בופה מושקע במיוחד: הבאנו לכם את הרשימה של הבראנצ'ים החדשים מדרום ועד צפון

 

 

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

 

 

ג'ויס

במסעדת "ג'ויס" הכפרית שידרגו לאחרונה את התפריט כולו בליווי הקולינארי של מיכאל כץ (קבוצת "אדום" הירושלמית), שהכניס לתפריט מנות איטלקיות כפריות שיוצאות מהטאבון החדש.

 

גם בגזרת ארוחות הבוקר ניתן למצוא חידושים מרעננים, ביניהם ארוחת בוקר סובבת עולם כמו זו האיטלקית, במסגרתה מוגשת פריטטה אוורירית עם פטריות טריות, תפוחי אדמה ופלפלים או מנת "סביח אל ח'יר" שכוללת ביצים קשות, חצילים, פטרוזיליה טרייה וטחינה במרקם קטיפתי.

 

בנוסף, יש גם שקשוקה חדשה שמבוססת על מתכון קלאסי ומוגשת עם תוספת תרד וגבינת מוצרלה טרייה, ומנת פלורנטין עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז, תרד ועגבניות על ופל בלגי חם.

 

מתי: שישי 8:30-12:00, שבת 10:00-12:30

מחיר: 40-65 שקלים

הוותיקים 54 ביצרון, 077-9977005, לא כשר

 

אנדיב

במסעדת "אנדיב" שבמלון ווסט באשדוד, השיקו החודש בראנץ' חדש שמכיל מצד אחד קלילות של ארוחת בוקר עם קפה איכותי, מבחר מאפים, סלטים קלילים וגבינות מיוחדות, ומצד שני תבשילים מורכבים וחמים שמתאימים יותר לשעות הצהריים ביניהם קישים, פסטות, לזניות, דגים, מאפים ומגוון סלטים מיוחדים.

 

כל אלה יוגשו לצד עמדת גבינות עם מבחר גבינות בוטיק מהארץ ומחו"ל, עמדת פירות טריים, פירות יבשים, מעדנים ודגני בוקר כמו פשתן, קוואקר, סובין ועוד שלל דגנים, סילאן, חלווה, ויוגורטים מיוחדים בטעמים וצנצנות אישיות.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

באזור הדגים יוגשו דגים מלוחים וכבושים וטונה מעושנת, שקשוקה חמה, לזניות גבינות, סלטים מגוונים כמו סלט קינואה, סלט ירוקים עם פיצוחים, סלט עדשים שחורות ועוד. ואם זה עדיין לא ישביע אתכם - תוכלו ליהנות גם מחביתות ואומלטים בהכנה אישית.

 

מתי: ראשון-שישי 9:00-14:00

מחיר: 89 שקלים

הטיילת 21 אשדוד, 073-2866806, כשר

 

 

קפה מעדן

מציעים כאן דברים ייחודים למדי כמו קפה, מאפה וכריך בשירות עד הרכב וארוחות כריכונים ונשנושי בוקר.

 

בנוסף, בסופי שבוע תוכלו ליהנות מג'חנון מעולה שמוגש לצד ביצה, רסק עגבניות, ירקות, שמנת, סחוג וחמוצים ומהתפריט החדש שהשיקו במקום, שכולל גם חידושים בגזרת ארוחות הבוקר, ביניהם: בורקס פינוקים (8 שקלים), מגוון כריכי ביס (10 שקלים), בייגל רומני (6 שקלים) בתוספת שמנת או דבש וחמאה או גבינה צהובה וחמאה ומקל בייגל, אותו ניתן להזמין שלם או חצי עם תוספת ריבה וחמאה (12-16 שקלים).

 

מלבד האפשרויות הללו, קיימת כאן גם ארוחת בוקר סטנדרטית שמחירה 45 שקלים ליחיד או 75 שקלים לזוג.

 

מתי: לאורך כל שעות היום

מחיר: 6-45 שקלים

צפניה 4 אשקלון, 08-6733455, לא כשר

 

רוזטה

בבית הקפה הבריאותני-טבעוני שנמצא במיקום מושלם בדרך לאילת, מציעים ‏בישול ביתי, בילוי חברתי ואווירת בר איכותי וכעת עם בוא האביב גם ארוחות בוקר חדשות עם מנות כמו מאפה בוקר בסגנון בורקס טורקי (מקמח כוסמין) שמגיע עם סלט, ממרחים ושתייה; מקושקשת טופו ופטריות יער; חציל על האש ברוטב שקשוקה שמגיע עם סלט רענן מירקות הערבה; ממרחים כמו לאבנה ביתי, איולי חצילים לימוני, קרם פלפלים קלויים, טחינת הר ברכה, לחם מחמצת ושתייה. בנוסף, בימי חמישי ושישי מציעים במקום בראנץ סוף שבוע חגיגי.

 (צילום: רוזטה) (צילום: רוזטה)
(צילום: רוזטה)

מתי: חמישי 9:00-12:00, שישי 9:00-15:00

מחיר: 40-80 שקלים

משק 69 מושב עין יהב, 08-6228089, לא כשר

 

 (  )

אוסק'ה

בבית הקפה והמאפייה אוסק'ה, השיקו תפריט חדש שכולל, בין היתר, מבחר ארוחות בוקר המוגשות עם שתייה חמה או שתייה קלה, לחמנייה שנאפית במקום מקמח מלא או מקמח שיפון וזיתי קלמטה.

 (צילום: אוסנת בן יוסף סופר) (צילום: אוסנת בן יוסף סופר)
(צילום: אוסנת בן יוסף סופר)

ארוחת בוקר כפרית ישראלית (41 שקלים) כוללת שתי ביצים לבחירה, סלט הבית עם רוטב בריאות, גבינה, זיתים, חמאה, ריבה ביתית ולאבנה. ארוחת בוקר נוספת שמציעים במקום כוללת פלטת גבינות זוגית (87 שקלים) עם גבינות בוטיק, ירקות טריים, לחמנייה וגריסיני שגם כן נאפה במקום, שקשוקה אדומה (45 שקלים) שבה ניתן להחליף את הביצים בירקות קלויים ושקשוקה ירוקה (47 שקלים) עם עלי מנגולד, תרד וחובזה.

 

מתי: לאורך כל שעות הפעילות של המקום

מחיר: 41-47 שקלים

כפר חוגלה 04-6366626, ראשון-חמישי 8:00-17:00, שישי 8:00-14:00, לא כשר

 

קופינאס

ב"קופינאס" שבאזור השרון השיקו בראנצ'ים מפוארים בסגנון בופה שבהם מוגשים סלטים צבעוניים, מטבלים תוצרת המקום, גבינות רכות וקשות ממחלבות "יעקבס", מבחר פוקאצ'ות חמות מהטאבון שפועל במסעדה, חלווה וקונפיטורות תוצרת עצמית, מנות ביצים עשויות לבקשתכם, מחלקת אנטיפסטי עם זוקיני בנענע ופטה, כרובית בטחינה, פלפלים קלויים ובלסמי וגם כוס אחת של שתייה קלה וקפה, לצד אווירת מושב קסומה שהופכת את הכל לטעים עוד יותר.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מתי: ראשון-חמישי 9:00-12:00, שישי 8:00-12:30

מחיר: 67 שקלים עם מנת ביצים ושתייה קלה וחמה ללא הגבלה, 59 שקלים ללא ביצים.

השיבולים 3 צור משה, 09-7722672, לא כשר

 

ריץ' קרלטון הרצליה

בבית המלון השיקו תפריט חדש של ארוחת בוקר ישראלית, המשלבת בין ה"מטבח הישראלי" המסורתי לבין מתכונים קלאסיים המבוססים על מנות בינלאומיות שמוגשות ברשת העולמית. הארוחה מוגשת במסעדת המלון בקומת הלובי, מול הנוף עוצר הנשימה של המרינה והים התיכון.

 (יח"צ) (יח
(יח"צ)
 

ארוחת הבוקר החדשה מוגשת כבופה וכוללת לחמים ומאפים טריים שנאפים מדי בוקר בקונדיטורית המלון, מבחר גדול של גבינות ממחלבות בוטיק מרמת הגולן, יוגורטים שונים מחלב בקר וחלב עזים, דגים טריים, מעושנים וכבושים, ירקות ופירות, סלטים ססגוניים, אנטיפסטי, ביצי משק וביצי שליו, שקשוקה ועוגות בוקר עשירות.

 

מתי: ראשון-חמישי 7:00-10:30, שישי-שבת 7:00-12:00

מחיר: 125 שקלים לאדם

השונית 4 הרצליה, 09-3735555, כשר

 

בלו סקיי

במסעדתו של השף מאיר אדוני החלו להגיש במקום הברנאץ' הרגיל בראנץ' אסייתי חדש, במסגרתו מקבלים את כל המנות הראשונות שבתפריט ביניהן סלט אצות יפני, מרק אבוקדו, אבטיח בסויה וסילאן ועוד. 

 (צילום: שרית גופן) (צילום: שרית גופן)
(צילום: שרית גופן)

לצידן מגיעה גם סלסילת לחמים ומאפים, ואפשר לבחור בין מנות כמו ניחוח תאילנדי - אומלט עשבים עם כרישה, בצל ירוק, חלב קוקוס ותירס מעושן; בוקר בבייג'ין - ביצי עין באבקת נורי עם אורז אסור, פטריות, ירוקים ושומשום, בר בלאן; קיץ בצ'אנג מאי - ביצים בטמפורה עם תבשיל קארי ירוק, קרם שעועית לימה, חצילים מטוגנים וכרוביות צלויות, ליים, בוטנים וכוסברה; בוריק הודי בשמן עמוק - עלי סיגר ממולאים בתפוחי אדמה, ביצה רכה, בצל ותבלינים הודים חמוצים, אריסה הודית ומנות נוספות.

 

מתי: ימי שישי 10:00-14:00 (הזמנה אחרונה ב-12:15)

מחיר: 120 שקלים (המחיר אינו כולל שתייה)

מלון קרלטון אליעזר פרי 10 תל אביב, 03-5201830, כשר

 

ברד סטורי

ב"ברד סטורי" השיקו לאחרונה ארוחת בוקר טבעונית שמורכבת מחביתה עשויה מקמח תירס וגרגירי תירס טחונים, שמוגשת לצד ריבה, אבוקדו, חמאה טבעונית, לאבנה קשיו, קוטג', טחינה, ארבעה סוגי לחמניות טבעוניות ושתייה קלה וחמה.

 (צילום: שרית גופן) (צילום: שרית גופן)
(צילום: שרית גופן)

מתי: ראשון - שבת 8:00-12:00

מחיר: 59 שקלים

דיזינגוף 88 תל אביב, 03-5283888, לא כשר

 

פר דרייר- Par Derriere

תפריט ארוחת הבוקר החדש של פר דרייר מציע ארוחת בוקר מסורתית (45 שקלים), שקשוקה (49 שקלים), מוזלי שעשוי מיוגורט, סלט פירות, גרנולה ודבש (34 שקלים) וטרטין - בגט טרי שמוגש עם חמאה וריבה (19 שקלים).

 

בנוסף, אפשר לקבל שם פלטת גבינות או נקניקים או את שניהם יחד, שכוללת מגוון גבינות לבחירה (גרוייר, רוקפור, בושה עיזים, ברי, גאודה עזים ועוד) אליה ניתן להוסיף נקניקים (120 גרם בעלות של 45 שקלים ו-200 גרם בעלות של 65 שקלים).

 (צילום: תמוז רחמן) (צילום: תמוז רחמן)
(צילום: תמוז רחמן)

התפריט מציע גם מגוון מאפי בוקר (10-14 שקלים) וכריכים (29-37 שקלים). בנוסף, מציעים במקום מבחר בראנצ'ים, ביניהם בריוש תרד שמורכב מבשמל תרד, ביצה וגאודה עם אורוגולה (44 שקלים); חציל קלוי שמורכב מגבינת המאירי, סלסת עגבניות פיקנטית, עשבי תיבול וזיתי קלמטה (42 שקלים); פרנץ טוסט שעשוי מלחם בריוש ומוגש עם פירות טריים, מייפל קנדי וקרם פרש (42 שקלים); פיצה פלורנטין שמורכבת מתרד, ביצה, בשמל, פרמז'ן ושמן כמהין (49 שקלים) ועוד.

 

מתי: ארוחות הבוקר מוגשות בראשון-חמישי 10:00-12:00, וארוחות הבראנץ' בשישי-שבת 9:00-18:00

מחיר: ארוחות בוקר 19-49 שקלים, בראנץ' 35-90 שקלים

בת עמי 7 תל אביב- יפו, 03-6292111, לא כשר

 

סנטה רוזה

בסנטה רוזה החליטה השף והבעלים חן שמגר לקחת את הבראנץ' צעד אחד קדימה. התוצאה היא שבתפריט המסעדה, שמציעה לנו טעימה מהמטבח הקליפורני, תמצאו מעתה למעלה מעשר אופציות מושחתות ומפנקות לפתוח איתן את סוף השבוע, לצד מנות בריאות וקלילות שמותחות את הגבולות של ארוחת הבוקר כפי שהכרנו אותה.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

בין המנות המסקרנות של הבראנץ' הקליפורני תמצאו ופל בלגי מלוח עם תפוחי אדמה אפויים, נתחי בייקון עם בצל ירוק וגבינת צ'דר (69 שקלים); תבשיל ביצים וירקות ירוקים עם גבינת פטה עזים (62 שקלים); מנת Eggs Benedict על טוסט דגנים עם תבשיל עדשים, גבינת עזים ועגבניות מיובשות ברוטב יוגורט, צאן וחרדל (67 שקלים). בנוסף, ישנו גם Cobb Salad המוגש עם גבינת רוקפור וים תוספות נוספות (65 שקלים) ופנקייק עם סירופ מייפל, קרם פרש ולפתן פירות חורף (39 שקלים).

 

מתי: שישי 9:00-15:00, שבת 10:00-13:00

קהילת סלוניקי11 נאות אפקה תל אביב, 03-9401011, לא כשר

 

בראון

מה שהיה עד לא מזמן בית קפה שכונתי, השתדרג לאחרונה לביסטרו שף והתחדש בשפית מיכל לוי ששבה משהות ממושכת בחבל פוליה שבאיטליה, שם עבדה במטבחים מקומיים שהתמחו בפארם טו טייבל . לוי הביאה למקום שינויים קולינאריים מעניינים, ביניהם בראנץ' שמעניק אפשרות לשבור את שגרת ה"חביתה, לחם סלט".

 (אנטולי מיכאלו) (אנטולי מיכאלו)
(אנטולי מיכאלו)
 

התוצאה היא תפריט בראנץ׳ חדש שכולל מנות ראשונות כמו סלט חסות אייסברג וחסה סלנובה, קלמרי במחבת, אנטיפסטי ירקות קלויים, מילה פוליה - מאפה שכבות איטלקי עם תפוח אדמה, תפוח עץ וגבינת פקורינו ופטה כבד עוף עם ג'לי יין. העיקריות של הבראנץ׳ החדש הן אגז בנדיקט עם סלמון, שקשוקה עם חלה אישית, מאפה ראגו ועוד.

 

מתי: שישי-שבת 12:00-16:00

מחיר: 85-95 שקלים בהתאם למנה העיקרית שבוחרים

מתחם G ניסים אלוני 10 תל אביב, 03-5444024, לא כשר

 

פרנץ' 57

בר הקוקטיילים השיק לראשונה בארץ בראנץ' לילי, ששואב את השראתו מתרבות האוכל העליזה והסוערת של ניו אורלינס שבלואיזיאנה.

 (צילום: תומר יפת) (צילום: תומר יפת)
(צילום: תומר יפת)
  

הוא מוגש אחת לשבוע בימי שני בשעות הלילה המאוחרות, וכולל ניחוחות צרפתיים וטאץ' קריבי עם מנות כמו אומלט עם בשר סרטנים, גבינת ברי, עירית קצוצה ושמנת חמוצה (47 שקלים); סלט עלי תרד טריים עם בצל ופטריות פורטובלו מטוגנים, בייקון קצוץ, גבינה כחולה ושברי קשיו מסוכר (46 שקלים); סופגניות קטנות סטייל ניו-אורלינס ממולאות בבשר סרטנים וגבינת מסקרפונה (44 שקלים); עגבניות ירוקות מטוגנות עם חמוצים מטוגנים ובטטה מטוגנת עם איולי קייג'ן (28 שקלים), קרואסון ממולא בגבינת ברי, ביצה עלומה מטוגנת, ארוגולה טרייה וריבת עגבניות שרי מתקתקה (56 שקלים) וקינוח.

 

מתי: ימי שני 21:30-02:00

מחיר: 44-64 שקלים

ברנר 2, תל אביב, 050-7347452, לא כשר

 

לוקה ולינו

ב"לוקה ולינו" השיקו ארוחת בראנץ' חדשה, שמציעה פרשנות אישית של הקולינאריה הדרום איטלקית בשילוב המטבח הצבעוני של צפון אפריקה, כשברקע מתנגנת מוזיקה חיה של "סווינג עברי".

 

התפריט כולל מנות מודולריות, ומאפשר לסועדים להרכיב ארוחה מגוונת שכוללת שלל פתיחים קרים ומנות חמות לצידן יוגשו צלוחיות של ירקות רעננים, גבינות, דגים ופירות ים טריים, מאפים, פיצות ולחמים מהבילים מתנור האבן.

 (צילום: ליאור זילברשטיין) (צילום: ליאור זילברשטיין)
(צילום: ליאור זילברשטיין)

בין המנות היחודיות שמוגשות במקום ניתן למצוא את הברזאולה המיובשת במקום בעבודת יד (24 שקלים), גבינת ריקוטה עם אריסה ושמן זית (12 שקלים), סלט בורגול עם אנשובי ויוגורט (12 שקלים), מסבחה פול על טחינת שקדים ( 14 שקלים), בריק במילוי של סרטנים עם גבינת מסקרפונה וחובזה (56 שקלים), שקשוקה עם ארטישוק (64 שקלים) ועוד.

 

מתי: שישי 11:00-15:00

מחיר: 12-64 שקלים

לילנבלום 20 א' תל-אביב, 03-902777, לא כשר

 

רוסטיקו

"רוסטיקו" רוטשילד מעוררת את סוף השבוע עם תפריט ארוחות בוקר חדש שמורכב ממנות עם נגיעה איטלקית. בין המנות שבתפריט החדש אפשר למצוע ברוסקטה עין - לחם שאור פריך עם קרם קונפי, שום, שתי ביצי עין ופטריות צלויות (52 שקלים); פריטטה ואגז רוסטיקו (הביצים נאפות במחבת בתנור אבן עם תוספות לבחירה) שמוגשים לצד סלט ירקות, גבינות, סלסלת לחמי שאור, אנטיפסטי, חמאה וקונפיטורה (62 שקלים).

 (צילום: ויקטור לוי) (צילום: ויקטור לוי)
(צילום: ויקטור לוי)
 

מתי: שישי-שבת 8:00-12:00

מחיר: 52-62 שקלים

שדרות רוטשילד 15 תל אביב, 03-5100039, לא כשר

 

זכאים

הבראנץ' המפורסם של מסעדת "זכאים" עבר לאחרונה שידרוג, וכעת הוא מציע מבחר פתיחים ביניהם סלט ישראלי אישי, פסטו אגוזים ובזיליקום, טחינה מעולה, גבינת פילדלפיה עם שמן זעתר, עגבניות מרוסקות, שום ופלפל חריף, קלמטה, קרם חציל, לחם מחמצת וחלה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

יחד עם הפתיחים, מוגש גם לחם ומנה עיקרית לבחירה כמו סלט קיסר עם איולי אבוקדו, קרוטונים בקונפי שום, חסה רומית ואגוז מלך מגורד; סלט פטוש עם ירקות, זיתי קלמטה וקרוטונים בקונפי שום וזרעי עגבנייה וריקוטה, ניסואז תפוחי אדמה צלויים, פול מצרי מעוך עם שעועית לימה שלמה, סביח תפוחי אדמה צלויים וקלצונה.

 

מתי: שישי-שבת 12:00-16:00

מחיר: 89 שקלים ליחיד ו-153 שקלים לזוג

סמטת בית השואבה 20 תל אביב, 03-6135060, לא כשר

 

Lily & Bloom

מלון בוטיק הממוקם במבנה באוהאוס שנבנה בשנות ה-30 של המאה הקודמת, ומציע ארוחת בוקר חדשה בסגנון צרפתי שמוגשת בלובי המלון.

 

הארוחה מורכבת מבופה עשיר ומלא בכל טוב. בין היתר אפשר למצוא שם מגוון סוגי לחמים, סלטים ומנות קרות כמו קרפצ'יו חציל קלוי על האש, סלט ביצים וסלט בורגול, מבחר גבינות ישראליות וצרפתיות עתירות שומן, עמדת מאפים מתוקים ועמדת יוגורט עם תוספות להרכבת המוזלי האולטימטיבי.

 (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)
 

בנוסף לכל הטוב הזה, כל סועד מוזמן לבחור מנה חמה לפי טעמו - ביצים לבחירה, פריטטה, פשטידה ועוד. ואם זה לא מספיק, בנוסף לשתיית הבוקר הרגילה מציעים במקום גם קאווה חגיגית.  

 

מתי: ראשון-שישי 7:30-10:30, שבת 7:30-11:00 (בשבת לא יגישו ביצים לפי בקשה, אך כן יוגשו מנות חמות כמו שקשוקה, למשל).

מחיר: 84 שקלים

לילינבלום 48 תל אביב, 072-2484848, כשר ללא תעודה

 

סלבה וידה

תפריט ארוחות הבוקר של מסעדת "סלבה וידה" עבר לאחרונה שדרוג, והתווספו אליו ספיישלים לבקרים בסופי שבוע בלבד המוצעים בליווי צ'ייסרים המותאמים במיוחד לכל מנה.

 

מבחר מנות הספיישל כולל את "טקסס" - סינטה מיושנת עם ביצת עין (86 שקלים) שמוגשת לצד צ'ייסר ווילד טרקי (12 שקלים); מוסקבה - קרפ עם סלמון מעושן, ביצים עלומות וקרם פרש (78 שקלים), שמוגשת לצד צ'ייסר קטל וואן (12 שקלים). בנוסף, במהלך סופי השבוע מוצעים קוקטיילים של בוקר ב-35 שקלים.

 

מתי: הספיישלים החדשים מוגשים בימי שישי 7:00-13:30 ובשבתות 7:00-14:30

מחיר: 78-86 שקלים

הירקון 88 תל אביב, 03-7788996, לא כשר

 

וילה וילהלמה

ביקב "וילה וילהלמה", שממוקם במושב בני עטרות (ששמו הטמפלרי הוא "וילהלמה") בתוך בית אבן בסגנון אירופאי מתחילת המאה הקודמת, מציעים בראנץ' שמוגש בבופה עשיר שכולל ארבעה סוגי לחמים הנאפים במקום, דגים כבושים וגבינות, פשטידות, קישים חמים, מאפי גבינה ומתוקים, סלטים, ממרחים, גבינות משק, ביצים, שקשוקה ומה לא. במקביל לבראנץ', ניתן גם ליהנות מטעימת היינות של היקב.

 (צילום: אלדד מאסטרו) (צילום: אלדד מאסטרו)
(צילום: אלדד מאסטרו)
 

מתי: שישי 9:00-16:00

מחיר: 95 שקלים

מושב בני עטרות, 050-9712193/ 03-9721988, כשר ללא תעודה

  

סילו

הבראנץ' החדש של מסעדת "סילו" מורכב מבופה עשיר שמכיל מאפים הנאפים בטאבון, סלטים מיוחדים, יוגורטים, מאזטים וממרחים תוצרת בית, תפריט ביצים מגוון, שתייה קרה או חמה ומתוקים. בסופי השבוע מתווספים לתפריט גם מנות בוקר ייחודיות.

 (צילום: לינה מיארה וערן שמר)
(צילום: לינה מיארה וערן שמר)
 

מתי: ראשון-שבת 9:00-12:00 (בימי שישי החל מהשעה 8:30 ועד 12:00)

מחיר: 69 שקלים בימי חול, 85 שקלים בסופי השבוע

מתחם "לה פארק" חולון, 03-5733315, לא כשר

  

נחמן

במסעדה החלבית החדשה שנפתחה לאחרונה בירושלים מציעים בראנץ' שכולל מיץ סחוט טרי ושתייה חמה, סלסלת לחם ומאפים, חמאה וקונפיטורה ביתית (58 שקלים).

 (צילום: אתי נמיר) (צילום: אתי נמיר)
(צילום: אתי נמיר)

בנוסף, אפשר לקבל שם ארוחת בוקר ישראלית שכוללת ביצים, סלט ירקות, גבינות וזיתים; ארוחת שקשוקה שמוגשת לצד סלט ירקות, לאבנה וזעתר, סחוג ופיתה חמה; אגז בנדיקט נחמן סטייל שכוללת ביצים עלומות, סלמון מעושן, תרד מוקרם וחלה קלויה ועוד.

 

מתי: כל יום עד השעה 16:00

כיכר נחמן, מבוא בית דוד 12 כיכר המוזיקה נחלת שבעה ירושלים, 02-9920540, כשר למהדרין

 

רפאלו

ב"רפאלו" הכשרה שבקריות מציעים ארוחות בוקר איטלקיות וישראליות לצד מבחר מנות חדשות, ביניהן "ארוחת קלצונה" עם קלצונה, תרד וביצה רכה שמוגש עם סלט בוקר (54 שקלים) וארוחת בוקר טבעונית שמורכבת מפוקצ'ה אנטיפסטי ונאפית במקום (49 שקלים).

 (צילום: איתי אבירן) (צילום: איתי אבירן)
(צילום: איתי אבירן)

מתי: ראשון-שישי 9:00-12:00

מחיר: 39-54 שקלים

קניון הקריון, קריית ביאליק, 1-700-507-107, כשר

 

טרנטינו

במסעדת "Tarantino" יוצאים במיתוג מחודש, שבמסגרתו הושק תפריט חדש תחת הסלוגן Tarantino Happy Italian Food עליו הופקד השף מיכאל גרטופסקי (ביסטרו מיכאל). בנוסף, בסופי השבוע מתקיים במסעדה בראנץ' מיוחד.

 

מתי: ראשון-שבת 9:00-12:00

מחיר: 45-69 שקלים

קניון הסינמול, שדרות ההסתדרות 55 חיפה, 04-8408444, לא כשר

יס פלאנט, המאה העשרים 4 ראשון לציון, 03-5449977, לא כשר

 

תשבי זיכרון

במסעדת "תשבי זיכרון" השיק השף גונטר בידרמן תפריט בוהריים שכולל את לחמי הבית מהמאפייה של תשבי, חמאה וקונפיטורת פרי ויין, מרק משתנה למנה ראשונה, מנה עיקרית לבחירה, קינוח וכוס יין.

 (צילום: מייקל יטברק)
(צילום: מייקל יטברק)

מבחר העיקריות במקום כולל מנות כמו אינטיאס מעושן על טוסט לחם שאור עם סלט חסה, בריוש עם סלמון מעושן, עלי תרד, שתי ביצים עלומות ורוטב הולנדייז, סלט הרינג עם תפוח עץ, שמיר, מיונז ותפוח אדמה מבושל, קרואסון ממולא בביצה מקושקשת, עירית וגראבלקס וקיש גבינה וירקות. לקינוח תוכלו לבחור בין עוגת שוקולד ולרונה לבין עוגת גבינה אפויה.

 

מתי: ראשון-חמישי 9:00-14:00

מחיר: 80 שקלים

המייסדים 33 זכרון יעקב, 04-6290280

 

בנדיקט

ברשת השיקו ספיישלים חדשים של ארוחות בוקר, מהם ניתן יהיה ליהנות במסעדות הרשת עד חודש יולי. בין המנות אפשר למצוא את גאיו פינטו (64 שקלים) ארוחת בוקר קוסטריקנית; אגז בנדיקט קפונטה (65 שקלים) - שתי ביצים עלומות על לחם בריוש קלוי עם תבשיל סיציליאני של חצילים ועגבניות; אג בולז סלק וגבינה כחולה (69 שקלים) ושקשוקה ירוקה (69 שקלים).

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: איתי אבירן
הארוחה החשובה ביום. רפאלו
צילום: איתי אבירן
מומלצים