שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    4 מסעדות בשר חדשות בארץ
    טבעונות? הצחקתם אותם: 4 מסעדות בשר חדשות נפתחו השבוע ברחבי הארץ - מזללת המבורגר, גריל בשרים, בר בשר ארגנטינאי וחנות לממכר בשר לגריל

    בדיוק כשנדמה שזו שעתה היפה של הטבעונות, נפתחות בבת אחת ברחבי הארץ 4 מסעדות בשר חדשות, המציעות מאכלי גריל, המבורגרים וגם חנות לממכר בשר. אז למה לחכות עד יום העצמאות?

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    Manolo

    מסעדה ובר בשרים ארגנטינאי חדש נפתח ביום חמישי האחרון בראשון לציון. על המיזם אחראי סימון אורנשטיין שעלה לפני 11 שנה מארגנטינה, ובכוונתו להביא למנולו את המאכלים האותנטיים ביותר מהמטבח הצבעוני של ארץ מוצאו.

     

    המקום עוצב בהשראת שכונת אל בוקה בבואנו איירס, ובהמשך התכנון הוא לקיים במקום גם הופעות של מוזיקה לטינית. תפריט ההרצה כולל מנות כמו פיקאדס - חטיפי גבינת משק ונקניקים טריים (50 שקלים), אמפנדיטס עם בשר או מוצרלה (32 שקלים), לוס דדוס דה קסו (32 שקלים) - מקלוני גבינה מטוגנים בפירורי לחם ושניצל עוף או בקר (57 שקלים) עם שתי ביצי עין.

     (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
    (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)

    בנוסף, תמצאו שם מבחר מנות בשר כמו פיקנייה, אסאדו, פרגית, אנטרקוט וצ'וריסוס המוכרים לנו וגם מנות פחות מוכרות כמו "מילונגס", "קרניטס" ו"ווסיו" (49-95 שקלים). אפשר למצוא שם גם מנות לצמחונים, סלטים, קינוחים ועוף צלוי בגריל. לרגל פתיחה, תינתן במקום הנחה של 30%-50% על כל המנות העיקריות.

     

    משה בקר 9, ראשון לציון, 052-865-8558, 03-966961‏, ראשון-רביעי 12:00-24:00, חמישי - שבת 12:00-24:00, לא כשר

      

    ZOYA

    מסעדת גריל בשרים חדשה נפתחה השבוע בנתניה ומציעה לסועדים תפריט בשרים, דגים טריים ואירוח חם שמעניק חווית גריל ישראלי מהסוג שתמיד רוצים לחזור אליו.

    (צילום: עידן גור) (צילום: סטס קורינסקי)
    (צילום: עידן גור)

    בימים באלה המסעדה פועלת במתכונת הרצה ומציעה תפריט זמני הכולל מבחר מנות בפיתה בטווח מחירים שנע בין 22-75 שקלים. בין היתר תמצאו שם עראייס, מעורב ירושלמי, פרגית, קבב ביתי, כבדי עוף, בשר כבש, אנטרקוט מובחר, פילה בקר, חזה עוף, מרגז או שניצל. עבור מנה עיקרית עם שתי תוספות חמות תשלמו כאן בין 50-100 שקלים.

    (צילום: עידן גור) (צילום: סטס קורינסקי)
    (צילום: עידן גור)

    בנוסף, יש בזויה מבחר מנות חומוס שמיוצרות במקום (26-40 שקלים), ממולאים שונים ומבחר סלטים לפתיחה (25 שקלים לסועד). בנוסף, בתפריט חמישה סוגי דגים טריים שמחירם נע בין 80-90 שקלים.

     

    תחנת דלק "השחר" נתניה, כביש 2 (לכיוון דרום), 09-8862200, ראשון-שבת 9:00-23:00, לא כשר

      

    הגראז'

    מזללת ההמבורגרים מראשון לציון מתרחבת ופותחת את הסניף השני שלה ברמת החייל בתל אביב. לרגל ההרצה יוצעו במקום שלושה דילים: ALL DAY DEAL שמחירו 69 שקלים, והוא כולל אחד מתוך חמישה סוגי המבורגרים לבחירה (230 גרם) או כריך עוף או כריך אנטריקוט. כל אלה יוגשו בתוספת צ'יפס, הום פרייז או סלט. לשתייה תוכלו לבחור בין שתייה קלה, שליש גולדסטאר, למברוסקו או כוס יין.

     (צילום: דודי אייזנטל)
    (צילום: דודי אייזנטל)

    שני הדילים האחרים הם דיל צהריים (11:00-18:00) שמחירו 56 שקלים, ודיל "שיק שאק" במסגרתו תוכלו ליהנות מאחד מחמשת סוגי ההמבורגרים במשקל 150 גרם שיוגש עם תוספת ושתייה קלה במחיר של 45 שקלים. גם לחובבי האלכוהול דואגים פה, ולרגל ההרצה מבטיחים 50 אחוז הנחה על כל סוגי האלכוהול החל מהשעה 22:00.

     

    ראול ולנברג 24 תל אביב, ראשון-שבת 11:00-24:00, לא כשר

     

    דרום אמריקה

    חברה המתמחה ביצור בשרים איכותיים לגריל ואסאדו המבוססים על בשר שמיובא מדרום אמריקה, מתרחבת ופותחת נקודת מכירה חמישית שמצטרפת לארבע אחרות: בקיבוץ מגל, בקיבוץ עין חרוד מאוחד, בנטעים ובבית דגן, שם פועלת חנות המפעל במתחם שכולל גם מפעל ייצור ומתחם לסדנאות גריל חווייתיות.

     

    נקודת המכירה החמישית, שתפעל בצומת שילת (מודיעין) בשיתוף פעולה עם החנות "שום, פלפל ושמן זית" תציע לדברי עופר ויזל מבעלי החברה, "את חבילת השירותים הכוללת עבור לקוחות חובבי הקולינריה והבשר האיכותי".

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    בנקודת המכירה החדשה ימכרו מוצרי הבשר של "דרום אמריקה" במחירים זהים למחירים בחנות המפעל, ובין המוצרים ניתן יהיה למצוא מגוון בשרים לצלייה, בישול ואפייה וכעסקת חבילה, הלקוחות יוכלו גם לקבל ייעוץ מקצועי ומתכונים מנצחים. בנוסף לבשר ימכרו במקום גם מוצרי פולקלור דרום אמריקאים, רטבים מיוחדים לבשר, יינות משובחים וציוד לגריל ולמטבח.

     

    אזור התעשייה שילת, 08-9763888, ראשון-חמישי 8:30-20:00, שישי 8:30-14:00, כשר

     

     

    לא רק בשר - עוד 4 מסעדות חדשות

    מי שבעניין גם של ז'אנרים קולינרים אחרים, ישמח לדעת שנפתחו שלושה מקומות נוספים בארץ: טברנה יוונית בביתן אהרון, פיצה בר בעין חרוד, בר קוקטיילים בתל אביב ומסעדה ערבית  עם אוכל ביתי ביפו

     

    Barakiz

    טברנה יוונית מקומית נפתחה במתחם "ביתנ'ס" שבכניסה לביתן אהרון, ומי שעומד מאחוריה הם שני שותפים - ברק שקד וברק לביא (ומפה גם השם ברקיז), שהפעילו לפני שנתיים דוכן נייד של טברנה יוונית באזור עמק חפר. האחרון אף היה שותפו של השף פול אסנהיים במשך 17 שנים. בשנתיים האחרונות הספיקו השניים לעשות אירועים פרטיים, ולבנות את משאיות האוכל שמככבות כעת בתוכנית הריאלטי " משחקי השף - אוטו אוכל".

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    עבור המיזם החדש שלהם הם בנו קונספט מעניין שמשלב בין הצבעוניות והקלילות של האוכל היווני, לבין הטעמים שמאפיינים את הלבנט. התוצאה משדרת שמחה, קלילות, מקוריות ופשטות. בימים אלו המקום נמצא בהרצה ומציע תפריט מצומצם שכולל גירוס (34 שקלים), סובלקי (32 שקלים), סלט יווני (15-35 שקלים) וקבב עדשים (24 שקלים) - כולם מוגשים בפיתה.

     

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    מתחם ביתנ'ס (בירודה מכביש 2 בחבצלת השרון), 052-2204521, ראשון-שלישי 12:00-20:30, רביעי-חמישי 12:00-24:00, שישי 12:00-17:00, שבת 12:00-18:00, לא כשר

     

    La Cotta

    La cotta ("התאהבות" באיטלקית), הוא בר קוקטיילים וברוסקטות שבו מגישים קוקטיילים קלילים וקיציים על בסיס יינות וורמוט איטלקיים, ומנות בהשראת המטבח הצפון איטלקי. חלל הבר האינטימי עוצב באמצעות שכבות של צבע המעניקות מראה מיושן, קורות עץ במראה קלאסי, זגוגיות מחורצות, וויטרינות במראה וינטג' ופריטים מיוחדים שנאצרו מאוספים אישיים משווקי עתיקות באיטליה.

     

    מחוץ לבר הישיבה הקטן עם שבעה מקומות ישיבה בלבד, שולחנות המשקיפים על כיכר מילאנו. את כל אלה משלים פסקול גרובי, פאנקי וג'אזי. התפריט מציע מנות כמו ברזאולה, קרם חציל שרוף, אספרגוס, בלסמי מצומצם (22 שקלים), מבחר יצירתי של ברוסקטות ביניהן ברוסקטה סרדינים עם צ'ימצ'ורי, עשבי תיבול ופרמזן (22 שקלים), ברוסקטה ארטישוק וגבינת בושה עם מחית כמהין (22 שקלים), ברוסקטה סלמון מעושן עם קרם פרש, צנונית ובצל ירוק (22 שקלים) ועוד.

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    לרעבים יותר מציעים כאן מנות יותר "רציניות" כמו פיצה פרושוטו עם מחית ארטישוק, פרושטו, שינקן, ותרד (56 שקלים) פיצה סלק (46 שקלים) ועוד. בגזרת האלכוהול תמצאו במקום קוקטיילים אופנתיים (38-42 שקלים) ולא פחות מ-120 סוגי יין בבקבוק ו-15 סוגי יינות המוגשים בכוסות.

     

    דה האז 1 תל אביב, 03-5446620, שני-חמישי 20:00-01:00, שישי 10:00-18:00, לא כשר

     

    מרימתי

    מסעדה חדשה נפתחה ברחוב יהודה מרגוזה, בירידה לשוק הפשפשים, ומציעים בה מאכלים ערביים ביתיים מלאי אותנטיות וחמימות. מוחמד סטל, הבעלים של המסעדה, בחר לקרוא לה על שם אהובתו מרים (מרימתי - מרים שלי), ואמו מסייעת לו במטבח בהכנת המאכלים הערבים הביתיים.

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    תוכלו לטעום כאן סינייה (58 שקלים), מקלובה (48 שקלים), כיסוני שושברק ממולאים בבשר טחון ומוגשים עם לאבנה (62 שקלים), סלט פאטוש (36 שקלים), סלט טאבולה (32 שקלים) וממולאים כמובן (48 שקלים). יש בתפריט גם כמה אפשרויות לארוחות בוקר (המוגשות עד השעה 14:00) שכוללות חביתת עיג'ה עם ירקות גינה. לקינוח יציעו לכם כאן כנאפה (34 שקלים) וקטאייף (32 שקלים).

     

    יהודה מרגוזה 12 יפו, 03-9791021, ראשון-שבת 10:00-22:00, לא כשר

     

    הַחֲלָבִיָּה - פיצה בר

    פיצה בר חדש שמציע שירותי משלוחים בכל רחבי עמק עין חרוד. בתפריט פיצות בשני גדלים: אישית (18 שקלים) ומשפחתית (40 שקלים). בנוסף, תמצאו שם כריכים שמגיעים בתוך ג'בטה (25 שקלים), בפוקצ'ה (27 שקלים) או כטוסט (20 שקלים), מאפי קלצונה אישיים (25 שקלים) ומשפחתיים (45 שקלים) וגם סלטים (15-35 שקלים), זיוות (25-26 שקלים) ופסטות ברוטב אלפרדו, פסטו, רוזה ונפוליטנה. לרגל הפתיחה מציעים במקום שלוש מנות לבחירה מהתפריט ב-100 שקלים בלבד.

     

    עין חרוד מאוחד (צמוד לוואלי בר), 04-6485395, ראשון-חמישי 9:00-23:00, מוצ״ש - 23:00, כשר ללא תעודה

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "4 מסעדות בשר חדשות בארץ"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים