שתף קטע נבחר

יום העצמאות בפתח: הקצביות שכדאי להכיר

חג המנגלים הלאומי מתקרב, ורגע לפני שכולנו ננפנף מעל הקבבים כאילו אין מחר, הבאנו לכם רשימה של הקצביות שכדאי לכם להכיר

סטייקים של קצביית "מיטמרקט" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
סטייקים של קצביית "מיטמרקט"(צילום: יח"צ)
 

 

חוות צוק המעדנייה

כאן מציעים מוצרי מעדנייה ובשר טרי, שמגיעים ישירות מחוות צוק ששוכנת בעמק האלה ומגדלים בה טלאים, מייצרים גבינות, מלקטים ירקות ותבלינים ומכינים יינות. הבשרים מיושנים במקום, ומטופלים בצורה המקצועית ביותר.

 

ניתן לבצע את ההזמנה גם בטלפון וגם בדואר האלקטרוני, ולקבל את ההזמנה עם שירותי משלוח עד הבית (יש לבדוק את אזורי החלוקה).

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

מחירים: בקר טחון (79 שקלים לק"ג), אנטרקוט (195 שקלים לק"ג), צלעות טלה (189 שקלים לק"ג) ופרגיות (86 שקלים לק"ג).

 

משה פרלוק 5, רמת אביב החדשה תל אביב, 077-5155905, ראשון-שישי 7:45-23:00, שבת: 9:30-16:30, לא כשר

 

Meatmarket

קצבייה תל אביבית נוצצת ברחוב הבשר בשוק הכרמל. השף ירון קסטנבאום ועורך הדין יניב בר נור, יצרו יחד אטליז מלא סטייל עם בשר ישראלי, נתחים בחיתוכים לא שגרתיים, קרפצ'יו וטרטר מוכנים לאכילה שנמכרים לפי משקל, ומוצרי מעדנייה משלימים. ללא ספק אחד המקומות יוצאי הדופן ברחוב בו הוא ממוקם, ובשוק בכלל.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

מחירים: בקר טחון (74.90 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (195 שקלים לק"ג), צלעות טלה  (150-200 שקלים לק"ג).

 

יום טוב 6 תל אביב, 03-5173086, שני 11:00-18:00, שלישי-חמישי 11:00-23:00, שישי 11:00-16:00, לא כשר

 

ידע הבשרים

רפי אהרונוביץ' (הרי הוא "מר בשר") נחשב לאחד הקצבים הטובים בישראל, והסחורה שהוא מציע בקצבייה שלו היא מהטובות שיש. הבשרים מפורקים ומיושנים במקום, ובעת הקנייה ניתן (ואף רצוי) לקבל ממנו המלצות והוראות הכנה מדוקדקות.

 

מחירים: בקר טחון (99 שקלים לק"ג), אנטרקוט (188 שקלים לק"ג).

 

טאגור 38 נווה אביבים תל אביב, 03-6427396, ראשון-חמישי 8:30-19:30, שישי 8:30-15:00, לא כשר

 

מרקטו

מרקטו היא מעדנייה משפחתית עם אווירת קניות מזמינה. מלבד הבשר שנמכר שם, ניתן לרכוש ניתן גם מבחר גדול של מוצרים כמו גבינות בוטיק, לחמים טריים, יינות ובירות. בנוסף, החברה מציעה אפשרות לבצע את הרכישה בחנות המקוונת.

מחירים: בקר טחון (74.90 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (175 שקלים לק"ג), צלעות טלה (155 שקלים לק"ג) ופרגיות (72.90 שקלים לק"ג).

 

  • בזל 30 תל אביב, 03-5447844, ראשון-חמישי 9:00-20:15, שישי 9:00-16:00, לא כשר
  • אהרון בקר 8 תל אביב, 03-5447844, ראשון-חמישי 8:00-19:30, שישי 8:00-15:15, לא כשר
  • קינג ג’ורג’ 77 תל אביב, 03-5447844, ראשון-חמישי 9:00-19:30, לא כשר

 

הבשרים של זלמן

הקצביה קרויה על שם אבא זלמן - דור 11 לשושלת קצבים. בנו משה וחתנו מוטי חי, פתחו את החנות ב-1998 אחרי שלמדו מהקצב המנוסה את רזי המקצוע.

 

בזלמן מציעים בשר ישראלי טרי, עופות וגם מוצרים משלימים כמו יינות, תבלינים, שמנים ורטבים. בנוסף, בשני סניפי הקצביה ניתן לרכוש קובה ביף וגם עוף ללא אנטיביוטיקה.

 

מחירים: בקר טחון (89 שקלים לק"ג), אנטרקוט (220 שקלים לק"ג), צלעות טלה (165 שקלים לק"ג) ופרגיות (75 שקלים לק"ג).

 

  • שדרות ירושלים 20 יפו תל אביב, 03-6829671, שני-שלישי 8:00-18:30, רביעי-חמישי 8:00-19:00, שישי 8:00-15:30, לא כשר
  • ניסים אלוני 10 מגדלי YOO תל אביב, 03-6829671, שני-שלישי 8:00-18:30, רביעי-חמישי 8:00-19:00, שישי 8:00-15:30, לא כשר

  

לה בוצ'ר

קצבייה כשרה שכולה על טהרת בשר ישראלי ובקר של פרות מבכירות. כל הסחורה שמגיעה לחנות עוברת מיון קפדני ביותר, ומטופלת בצורה מקצועית על מנת להבטיח את המוצר הנקי ביותר. הטלאים שנמכרים במקום הם רק מזן המוחלה, זן ישראלי בעל טעם מעודן.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

מחירים: בקר טחון טרי (29.90-39.90 שקלים לק"ג), אנטריקט ישראלי (179-199 שקלים לק"ג), צלעות טלה (195 שקלים לק"ג) ופרגיות (82.90 שקלים לק"ג).  

 

קלמן מגן 3 שרונה מרקט תל אביב, 03-9600048, ראשון-חמישי 9:00-22:00, שישי 9:00-16:00, כשר

 

מו ומו

אטליז משפחתי הפועל כבר יותר מעשרים שנה, בו ניתן לקנות אסאדו בקר ואנטרקוט שמיושן במקום, צוואר חזיר, בייקון ופילה יען.

 

מחירים: אנטרקוט (198 שקלים לק"ג), צלעות טלה (198 שקלים לק"ג).

 

הרצל 177‬ רחובות, 08-9473073‬, לא כשר

 

קצביית אלדייעה

אטליז בוטיק שבו מלבד בקר, כבש, עוף והודו, אפשר לרכוש גם פירות ים ומגוון אדיר של מוצרי מעדנייה מובחרים. הבשרים שנמכרים במקום עוברים יישון בין 14-21 יום. בימי שישי, שחר אורן מ-Taste from the west מעשן במקום את הבשרים של הקצבייה, ואת התוצרת המעושנת ניתן לרכוש לפי משקל.
 (צילום: סופגי)
(צילום: סופגי)

סמוך לקצבייה פועלת מסעדת "מפגש אלדייעה", בה מגישים את הבשרים המובחרים של האטליז.

 

מחירים: בקר טחון טרי (60 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (89-129 שקלים לק"ג), צלעות טלה (99 שקלים לק"ג) ופרגיות (55 שקלים לק"ג).  

 

צומת חורשים, 03-9396956, ראשון-שבת 9:00-18:00, לא כשר

 

דרום אמריקה

חברה שמתמחה בייבוא בשרים מארגנטינה, ומחזיקה במספר נקודות מכירה ברחבי הארץ בהן הבשרים נמכרים כשהם ארוזים מראש. מלבד הבשר, "דרום אמריקה" משווקת גם פחם מיוחד שמיובא גם הוא מארגנטינה, ומעבירה סדנאות צליית בשר שמתקיימות במתחם ייעודי שנבנה במיוחד לשם כך.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

מחירים: בקר טחון (49 שקלים לק"ג), אנטרקוט ארגנטינאי (135 שקלים לק"ג), צלעות טלה (166 שקלים לק"ג) ופרגיות (65-66 שקלים לק"ג).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

  • החנות הראשית: איזור תעשיה טרוגוזין, 08-9227882, ראשון-חמישי 9:00-19:00, שישי9:00-14:30, כשר  
  • צרכניה של קיבוץ מגל, 04-6287227, ראשו-רביעי 6:30-20:00, חמישי 6:30-22:00, שישי 6:30-17:00, שבת 6:30-20:00, כשר  
  • אזור תעשיה שילת, בתוך ״שום פלפל שמן זית״, 08-9763888, ראשון-חמישי 8:30-20:00, שישי 8:30-14:00, כשר  
  • החי"ל 56 מושב נטעים, 03-5272395, ראשון-חמישי 6:30-19:00, שישי 6:30-15:00, כשר
  • כלבו עין חרוד, 04-6485317, ראשון-חמישי 7:00-19:00, שישי 7:00-13:30, שבת 9:00-13:00, כשר

 

סוד הבשר

רשת קצביות בוטיק שמציעה את האפשרות לרכוש את מוצריה גם בחנות המקוונת. הרשת מתמחה בנתחים שלא ניתן למצוא בכל קצביה כמו פריים ריב אנטרקוט, איירון סטייק, ביסטרו פילה, פיקאניה, סינטה מבכירה ועוד. בנוסף, החברה משווקת בשר "חי בריא" וגם בשר ואגיו לצד שירותי משלוחים עד הבית.

 (צילום: שי שבירו) (צילום: שי שבירו)
(צילום: שי שבירו)
 

מחירים: בקר טחון (59 שקלים לק"ג), אנטרקוט (99-199 שקלים לק"ג), צלעות טלה (199 שקלים לק"ג) ופרגיות (59 שקלים לק"ג).

 

  • לישינסקי 9 (בתוך לגעת באוכל), ראשון לציון, 1700-500-331, ראשון-חמישי 9:00-21:00, שישי 8:00-15:00, שבת 10:30-22:00, לא כשר
  • דרך השרון 12 מרכז שרונה, 1700-500-331, ראשון-שני 9:00-16:00, שלישי 9:00-18:00, רביעי-חמישי 9:00-21:00, שישי 8:00-16:00, שבת 9:00-16:00, לא כשר
  • קהילת סלוניקי 11 אפקה תל אביב 1700-500-331, ראשון 14:00-19:00, שני-שלישי 9:00-19:00, רביעי-חמישי 9:00-20:00, שישי 8:30-15:00, לא כשר

  

חינאווי

עולם ומלואו בכל מה שקשור לבשר טרי, סלטים, יינות, רטבים, תבלינים, פחמים וגם פירות ים.

 (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
(צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)

מחירים: בקר טחון (59 שקלים לק"ג), אנטרקוט (99-199 שקלים לק"ג), צלעות טלה (199 שקלים לק"ג) ופרגיות (59 שקלים לק"ג).

 

קדם 58 יפו, 03-6822074, שני-שבת 9:00-19:00, לא כשר

 

Wine & more

מותג הקונספט של רשת החנויות למשקאות אלכוהוליים חינאווי. הרשת החדשה החלה לפעול ב-2005, ומונה כיום עשרה סניפים בהם נמכרים בשרים, גבינות, יינות ועוד. סניף הדגל של הרשת ממוקם ברחוב קרליבך בתל אביב.

 

מחירים: בקר טחון (59 שקלים לק"ג), אנטרקוט (99-199 שקלים לק"ג), צלעות טלה (199 שקלים לק"ג) ופרגיות (59 שקלים לק"ג).

 

הסניף הקרוב: באתר הרשת

 

גיליס

יוסי וראובן גיליס הם אב ובן, שני דורות של בוקרים שעובדים יחד ואחראים על גידול הבקר. שאר בני המשפחה אחראיים על ניהול המפעל לייצור מוצרי הבשר, הפעלת סדנאות בשר ועל המסעדה שפתוחה לקהל הרחב יום אחד בשבוע.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

את הבשר אפשר לרכוש בקצביה עצמה או להזמין דרך הטלפון, וההזמנה תגיע אליכם עד הבית עם משלוח.

 

מחירים: בקר טחון טרי (94 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (199 שקלים לק"ג), צלעות טלה (245 שקלים לק"ג) ופרגיות (89 שקלים לק"ג).

 

מושב נוב, 04-6763555‏, שני-שלישי 9:00-13:00, רביעי-חמישי 9:00-13:00, 16:00-18:00, שישי 9:00-12:00, כשר

 

בר בשר

בבר בשר מציעים בעיקר בשר ישראלי טרי, שעובר תהליך יישון במקום. מלבד הבשר, ניתן לרכוש שם גם המבורגרים, נקניקיות וקבבים תוצרת עצמית, עוף פרימיום, דגים טריים ובמידה והנתח שבו מעוניינים אינו בנמצא - ניתן להזמינו במיוחד.

 

המקום מתפקד גם כמעדנייה שמציעה מוצרים מובחרים שהפודיס ידעו להעריך כמו גבינות בוטיק, יינות מהארץ ומחו"ל, תבלינים ומוצרי מעדנייה נוספים, כלים איכותיים, סכיני שף ועוד.

 (צילום: גליל עולה)
(צילום: גליל עולה)
 

מחירים: בקר טחון (75 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (179 שקלים לק"ג), צלעות טלה (169 שקלים לק"ג) ופרגיות (63 שקלים לק"ג).  

 

צומת הגומא גליל עליון, 052-2480608‏, ראשון-שבת 9:00-19:00, לא כשר

  

מיטשוס

הקצבייה הזו, שבסמוך אליה שוכנת מסעדת בשר מהמוכרות באזור הצפון, פועלת כבר מעל לעשור. מדובר במוסד בשר מצטיין, שמצליח לשמור על מעמדו בעידן של טרנדים מתחלפים. לפני שנה, נחנך סניף נוסף במושב שדה אליעזר, שמשלב בין קצבייה איכותית למסעדה.

 (צילום: איתמר גרינברג) (צילום: איתמר גרינברג)
(צילום: איתמר גרינברג)

בקצביות של מיטשוס תמצאו נתחי בשר שנבחרים בקפידה, ומקבלים טיפול מקצועי שכולל גם יישון במקום. לצד נתחי הבשר הגדולים, מייצרים במפעל הבוטיקי גם בורגרים, נקניקיות בעבודת יד ועוד.

 (צילום: איתמר גרינברג) (צילום: איתמר גרינברג)
(צילום: איתמר גרינברג)

מחירים: בקר טחון טרי (120 שקלים ל-3 ק"ג) (מחיר מיוחד לחברי מועדון), אנטרקוט ישראלי (179 שקלים לק"ג), צלעות טלה (155 שקלים לק"ג) ופרגיות (69 שקלים לק"ג).

 

רחוב 12 קצרין, 04-6963334, שני-חמישי 12:00-18:00, שישי 13:00-22:00, שבת 12:00-19:00, לא כשר

צומת שדה אליעזא, 04-6997005, שני-שבת 12:00-22:30, לא כשר

 

מרינדו

בקצביות של אימפריית הבשר "מרינדו" מוכרים בשר מנתחים מובחרים במיוחד, יינות, שמן זית במגוון אריזות, מרינדות של המותג, מוצרים אסיאתיים, פסטות, תבלינים, נקניקים ומעדנים נוספים. בנוסף, מציע מפעל מרינדו מגוון של נתחי טלה או עגל במרינדות.

 (צילום: סטודיו דרור כהן) (צילום: סטודיו דרור כהן)
(צילום: סטודיו דרור כהן)

את הזמנת הבשר ניתן לעשות גם באתר, ולקבלה עם שירות המשלוחים עד הבית.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

מחירים: בקר טחון טרי (79 שקלים לק"ג) (מחיר מיוחד לחודש אפריל בלבד), אנטרקוט ישראלי (179 שקלים לק"ג) ופרגיות (79 שקלים לק"ג) (קיים גם על שיפוד, וגם במרינדות שונות ובמהדורה מוגבלת במיוחד ליום העצמאות - סטייק פרגית משופד על שיפודים רב פעמיים במרינדה מקסיקנית פיקנטית).

 

הסניף הקרוב ושעות הפעילות: באתר הרשת

 

האטליז המודרני

קצביה שנוסדה ב-1950, ומנוהלת כיום על ידי גרייס מילאד, דור שלישי בתחום הבשר. המקום מוכר בתור משווק צלעות הטלה הטובות ביותר, ואפשר למצוא שם מבחר נתחים מבשר לבן, בקר וכבש. החנות עצמה מעוצבת ונקייה, ומקפידים בה על שירות אדיב.

 (צילום: האטליז המודרני)
(צילום: האטליז המודרני)

מחירים: בקר טחון טרי (65 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (128 שקלים לק"ג), צלעות טלה (95 שקלים לק"ג) ופרגיות (35 שקלים לק"ג).

 (צילום: האטליז המודרני)
(צילום: האטליז המודרני)
  

הגליל 19 נצרת, 04-6550101 שני-שבת 8:00-21:00, לא כשר

 

אבו שאקארה

מרכז מקצועי לבשר טרי עם שירות סופר ידידותי ומקצועי, שקיים כבר 30 שנים. מלבד הבשר, אפשר לרכוש במקום גם פירות ים ונקניקים תוצרת חוץ, בשר לבן ועוף, דליקטסים מיוחדים בהכנה אישית ותיבול מיוחד לבשר. בנוסף, מייצרים במקום נקניקיות וקבבים שונים. אם תגיעו לקנות כאן, אל תוותרו על הספציאליטה של המקום: קבב כבש בתיבול סודי.

 

מחירים לדוגמא: בקר טחון טרי (78 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (240 שקלים לק"ג) (מיושן 40 יום) (180 שקלים לק"ג לאנטריקוט ארגנטינאי), צלעות טלה (130 שקלים לק"ג) ופרגיות (40-55 שקלים לק"ג).

 

חורי ‭38‬ ואדי ניסנס חיפה, ‭,04-8517652‬ ראשון-שבת 7:00-18:00, לא כשר

 

אמנות הבשר

הקצבייה של סער אבואב, שהפך את הכנת הבשר לאמנות של ממש ותמיד שמח לתת טיפים להכנת הבשר ולכל מה שקשור לטיפול בו.

 

מחירים: בקר טחון טרי (78 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (139 שקלים לק"ג), צלעות טלה (135 שקלים לק"ג) ופרגיות (62 שקלים לק"ג).

 

החורש 5 קריית טבעון 04-9836515, שני-חמישי 8:00-19:00, שישי 08:00-14:00, כשר ללא תעודה

 

אנגוס (דבאח)

סיפורה של משפחת דבאח בעולם הבשר הישראלי מתחיל אי שם לפני 60 שנה. כיום, בית המטבחיים של דבאח הוא הגדול ביותר בארץ ומדובר על ספקית הבשר הגדולה של המסעדות המובילות. ההתמחות של דבאח היא בעיקר בטלאים ובבקר, ומלבד הנתחים הקלאסיים ניתן לרכוש בקצביות שלהם גם חלקי פנים, חוט שדרה, אשכים ועוד.

 

מחירים: בקר טחון טרי (39.90 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (החל מ- 109 שקלים לק"ג) וצלעות טלה (109.90 שקלים לק"ג).

 

קניון דבאח דיר אל אסד, 04-9983647, ראשון-חמישי 9:00-19:00, שישי-שבת 9:00-16:00, לא כשר

המגל 16, כרמיאל, 04-6130000, ראשון-חמישי 9:00-19:00, שישי-שבת 9:00-16:00, לא כשר

 

 (  )
 

הקצבייה

בחלק האחורי של הקצבייה הזו פועל מפעל מתוקתק שבו מפרקים ומיישנים את הבשר שנח לו במקררי האטליז. יש כאן מחלקות מופרדות לבקר ולעופות, והתיבול של התערובת המיוחדת להמבורגרים שעשויים מ-100 אחוז מכסה אנטרקוט, מבוסס על טהרת האמונה כי הבשר זקוק רק למלח ופלפל.

 (צילום: סטודיו דני גולן) (צילום: סטודיו דני גולן)
(צילום: סטודיו דני גולן)

בנוסף, תמצאו כאן נתחים של כבש טרי, וכך גם חלקי פנים ונתחי בקר בחיתוכים ארגנטינאיים. במקררי הקפואים יש מארזים שעוברים הקפאת פריז השומרת על איכות הבשר. במקרר נפרד שמורים הברווזים והאווזים הקפואים שמיובאים מהונגריה, ובאזור המעדנייה יש מקרר עם סלטים וממרחים ביתיים, אגף מוצרים מהמזרח שלא תראו ברוב המעדניות, תבלינים, פסטות איכותיות, מבחר מרשים של רטבי בשר, יין, תיבול לאורז, מגוון סוגי מלחים, מוצרי Raw Food מאגוזים וגרעינים מונבטים, ריבות וממרחים, חמוצים ומבחר מוצרים המיועדים לשומרים על תזונת פלאו.

 (צילום: סטודיו דני גולן) (צילום: סטודיו דני גולן)
(צילום: סטודיו דני גולן)

יש כאן גם אגף של מוצרים ללא גלוטן, בירות בוטיק וסיידר אלכוהולי ובימי רביעי-שישי מגיעים דגים טריים (89-129 שקלים). הביקור במקום כולל שירות אדיב (באמת) עם חיוך (ענק) שילוו אתכם מרגע שכף רגלכם תדרוך בחנות ועד שתסיימו את הקנייה. ניתן גם להזמין בטלפון ולאסוף מתי שנוח, ואם יש לכם מוצר מיוחד שאתם מחפשים - יזמינו אותו במיוחד עבורכם ויעדכנו כשיגיע. חברי מועדון יקבלו כאן מתנה.

 (צילום: סטודיו דני גולן) (צילום: סטודיו דני גולן)
(צילום: סטודיו דני גולן)
 

מחירים: בקר טחון טרי (69 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (169 שקלים לק"ג), צלעות טלה (145 שקלים לק"ג) ופרגיות (69 שקלים לק"ג).  

 

מתחם ביתנ'ס בכניסה לביתן אהרון, 09-8664771, ראשון 10:00-17:00 (אין בשרים ועופות), שני-רביעי 8:00-19:00, חמישי8:00-20:00, שישי-שבת 8:00-15:00, לא כשר

 

הבשר של ניר

קצבייה-מעדניית בוטיק שמציעה בשרים שמיובאים מארגנטינה, אוסטרליה, ברזיל, ואירלנד וגם נתחים מובחרים מהמשחטות בארץ. בנוסף, אפשר לרכוש כאן חומרי גלם איכותיים ואביזרים המיועדים לבישול וצלייה.

 

כמו כן, אפשר לקנות במקום קציצות מיני המבורגר מנתחי הבשר שאוהבים לפי הזמנה מיוחדת, ומוצרי בשר מיוחדים יותר כמו עצמות מח, ווייס ברטן - נתח שמעולה להכנת שניצל בקר (98 שקלים) ואסאדו בלי עצם (94 שקלים). אפשר לרכוש את מוצרי החנות גם באתר.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

מחירים: בקר טחון טרי (55 שקלים לק"ג), אנטרקוט ישראלי (160 שקלים לק"ג), צלעות טלה (160 שקלים לק"ג) ופרגיות (61 שקלים לק"ג).

 

כפר חיים, ליד מגדל המים הישן, 077-5714104, שני-חמישי 9:00-18:00, שישי 8:00-14:00, לא כשר

 

פליאו פלייס

קצבייה מבית "סוד הבשר", שהיא חנות הפליאו הראשונה והיחידה בישראל. כל המוצרים בחנות מיועדים לאוכלי פליאו, כולל גבינות ללא תוספים כמו שמנים צמחיים או חומרים משמרים, תבלינים מיוחדים ועוד.

 

בנוסף, אפשר לרכוש שם מוצרי קוקוס, קדרות כבישה מיוחדות וכלי בישול ייחודיים. בשר האנטרקוט (מעגלות ומפרות) שנמכר בחנות מיובא, אך שאר מוצרי הבשר הם מוצרים ישראלים טריים. ניתן לבצע את ההזמנה גם בטלפון וגם לקבל את המוצרים במשלוח עד הבית (אזור החלוקה מתפרש בין מודיעין לנתניה).

 

מחירים: בקר טחון (55 שקלים לק"ג), אנטרקוט מיובא (99-199 שלקים לק"ג), צלעות טלה (149 שקלים לק"ג), פרגיות (62 שקלים לק"ג).

 

דרך השרון 12 מתחם שרונה כפר סבא, 09-8356382‏, ראשון-שני 9:00-16:00, שלישי 9:00-18:00, רביעי-חמישי 9:00-21:00, שישי 8:00-16:00, שבת 9:00-16:00, לא כשר

 

דדוש קצבים

זהו "בית מרקחת" מצוחצח לבשר והקצבייה הכי "חזקה" בנתניה ובחדרה, בה מציעים בקר אנגוס ששוייש, את הקבב המפורסם ששמו יצא למרחקים ושלל מוצרי בשר נוספים, הכל באווירה משפחתית ועם שירות אדיב.

 

מחירים: בקר טחון (44.90 שקלים לק"ג), אנטרקוט (118 שקלים לק"ג), צלעות טלה (138 שקלים לק"ג) ופרגית (65 שקלים לק"ג).

 (צילום: טראפיק) (צילום: טראפיק)
(צילום: טראפיק)
 

ויצמן 14 נתניה, 09-8872236, ראשון-חמישי 7:30-20:30, שישי 7:30-16:00, כשר

הרברט סמואל 68 חדרה, 04-9999896, ראשון-חמישי 7:30-20:30, שישי 7:30-16:00, כשר

 

פרה פרה

קצביית פרימיום שבחלק האחורי שלה פועל מפעל בשר. מלבד הבשרים, אפשר לרכוש כאן מוצרים קפואים, מוצרי מעדנייה, מוצרים מוכנים ל"עצלנים" לאכילה שדורשים רק חימום, יינות, נקניקים, כלים ועוד. בנוסף, ישנו במקום מקרר של בשרים מתובלים שצריך רק לשים בתוך סיר ולבשל. 

 (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

את הרכישה ניתן לבצע באתר, והבשר יסופק באמצעות שירות משלוחים עד פתח הבית. עבור חברי מועדון, ניתנת האפשרות לצבור נקודות תמורתם אפשר לרכוש כלים הנמכרים בחנות.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מחירים: בקר טחון (75-81 שקלים לק"ג), אנטרקוט (139-189 שקלים לק"ג), צלעות טלה (199 שקלים לק"ג) ופרגיות (79 שקלים לק"ג).

 

ירוק 6 גדרה, 1-700-500-170, ראשון-חמישי 9:00-18:00, שישי 8:30-14:00, לא כשר

 

ג'וליה מעדני בשר

אטליז ותיק שנחשב לאחד הטובים בעיר הודות לאיכות הבשר והשירות הלא פורמאלי שלו אך יחד עם זאת מקצועי ואישי במיוחד.

 

מחירים: בקר טחון (39 שקלים לק"ג), אנטרקוט (145 שקלים לק"ג), פרגיות (60 שקלים לק"ג).

 

הפנינים 21 אזור תעשיה צפוני אשקלון, 08-6751047‏, ראשון-שלישי 8:00-17:00, רביעי - חמישי 8:00-18:00, שישי 8:00-14:00, כשר

רמז 80 שוק עירוני אשקלון, 08-6751047, ראשון-חמישי 7:00-21:00, שישי 7:00-15:00, כשר

  

שירי בשר באר שבע

אטליז פרימיום שבו ניתן לרכוש בנוסף לנתחי הבשר, שמתיישנים במקום בתהליך טבעי, גם דגים טריים וקפואים, כבד אווז וחלקי פנים, דגים טחונים, טחול ממולא וכלי מטבח. באתר הנוח ניתן לבצע בקלות הזמנה שתסופק עם שירותי משלוחים עד הבית (השירות בתשלום).

 

מחירים: בקר טחון (69 שקלים לק"ג), אנטרקוט (168 שקלים לק"ג), צלעות טלה (178 שקלים לק"ג), פרגיות (89 שקלים לק"ג).

 

פנחס החוצב 5 באר שבע, 08-6234854, ראשון-חמישי 8:00-19:00, כשר

שירי בעיר העתיקה, טרומפלדור 45 באר שבע, 08-6271926, כשר 

 

אטליז צורי

צורי לוי, דור שלישי למשפחת קצבים, מטפל במיומנות רבה בבשר המגיע מהעדרים שגדלים בקיבוצי האזור. המלבד הבשר, אפשר לרכוש באטליז הפליאו הזה גם מגוון מוצרים משלימים, המבורגרים, קבבים ועוד.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מחירים: בקר טחון (65 שקלים לק"ג), אנטרקוט (170 שקלים לק"ג), צלעות טלה (150 שקלים לק"ג) ופרגיות (70 שקלים לק"ג).

 

המלאכה 11 אופקים, 08-9982033‏, ראשון-חמישי 8:00-19:30, שישי 8:00-14:00, כשר ללא תעודה

 

Iwo`s

באיטליז איוו משווקים את הבשר של "חי בריא" ועופות ללא אנטיביוטיקה, ומבטיחים ללקוחות צריכה אחראית, בריאה, מוסרית וחברתית של בשר. הבשרים עוברים יישון (14-60 יום) במקרר מיוחד, מהמתקדמים שקיימים, שבחלק התחתון שלו ישנן פלטות עם מלח הימלאיה.

 

בנוסף, תוכלו לרכוש שם בשר מעגלי ואג'ו ישראלים וגם עופות שאינם מוכשרים. מוצרי דגל נוספים שניתן לרכוש הם נקניקיות צ'וריסו, קבב רומני וקבב טלה עם צנוברים.

 

מחירים: בקר טחון (99-129 שקלים לק"ג), אנטרקוט ללא מכסה (239 שקלים לק"ג), צלעות טלה (189-239 שקלים לק"ג) ופרגיות (89 שקלים לק"ג).

 

שמאי 7 ירושלים, 02-6234676, ראשון-חמישי 8:00-19:00, שישי 7:30-15:30, לא כשר

נמל תל אביב שוק האוכל, ראשון-שבת 8:00-20:00

 

הקצבייה של עופר

מעדניה-קצבייה מהטובות שנמצאות בפאתי ירושלים ששייכת לעופר אסלן, שף וקצב שגם מיישן במקום את הבשר. בנוסף, אפשר למצוא שם עמדת כבושים מיוחדים מחו"ל, עמדת כלים מיוחדים למטבח ומוצרי מעדניה מובחרים. הבשר שמשווק במקום הוא טרי ומגיע מרמת הגולן או ממשקים קטנים בדרום.

 

מחירים: בקר טחון (78-84 שקלים לק"ג), אנטרקוט (138-220 שקלים לק"ג), צלעות טלה
(178 שקלים לק"ג) ופרגיות (96 שקלים לק"ג).

 

היצירה 5 מבשרת ציון, 02-6458844, שני-חמישי 9:00-19:00, שישי 8:00-14:00, לא כשר

 

אטליז רפאל ומשה ציקבא

אטליז ירושלמי בעל מוניטין רב, שממוקם במרכז שוק מחנה יהודה. ההיצע הרב ואיכות הבשר שנמכר, כאן הופך את המקום לאהוב במיוחד גם על שפים בעלי שם.

 

מחירים: אנטרקוט (80-240 שקלים לק"ג).

 

החרוב 12 שוק מחנה יהודה ירושלים, 02-6240381, ראשון-חמישי 7:00-20:00, שישי 7:00-15:00, כשר

 

הקצבייה של שגב

הקצבייה הכשרה של ניסים שגב מציעה משלוחי בשר עד הבית וביצוע הזמנה דרך האתר. בקצבייה מקרר יישון ייחודי בעל דלת זכוכית, שדרכה ניתן לראות את הנתחים מתיישנים על המדפים.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מחירים: בקר טחון (69 שקלים לק"ג), אנטרקוט (169-189 שקלים לק"ג), צלעות טלה (189 שקלים לק"ג) ופרגיות (75  שקלים לק"ג).

 

יד חרוצים 4 תלפיות ירושלים 02-6283328, ראשון-חמישי 8:00-20:00, שישי 8:00-15:00, כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
עושים בשר. מרינדו
צילום: ירון ברנר
מומלצים