שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ארז קומרובסקי מכין פנקייק סלק
    לא עוצר באדום: מה קורה כשמשלבים בין המנה הכי טעימה בארוחת הבוקר לבין הירק הכי בריא בגינה? השף ארז קומרובסקי מציג מתכון מפתיע לשבועות - פנקייק סלק שלא תרצו להפסיק לזלול

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    ארז והפנקייק (צילום: אביהו שפירא)
    ארז והפנקייק(צילום: אביהו שפירא)
     

     

     

    פנקייק סלק

    המרכיבים:

    3/4 כוס סלק, מגורר דק

    3/4 כוס חלב

    50 גר' חמאה מומסת  + מעט חמאה לטיגון

    3 ביצים

    1/2 כפית מלח

    1/2 2 כפות סוכר

    1 כוס קמח תופח

    לקישוט -

    1/4 כוס אבקת סוכר

    חופן תותים/פטל/תותי עץ

    מעט סירופ רימונים

    1 מכל שמנת חמוצה

    1/2 כוס קרם פרש

     (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)

    אופן ההכנה:

    1. מערבבים את הסלק המגורר עם הביצים, החלב והחמאה. במקביל, מערבבים את הקמח עם המלח והסוכר.
       (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
    2. מאחדים בין התערובת היבשה לרטובה, ומערבבים מעט תוך תנועות קיפול רק עד לקבלת תערובת אחידה.  
       (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
       
    3. מחממים מחבת טפלון, וממיסים בה קוביית חמאה קטנה. יוצקים פנימה מעט מתערובת הפנקייק, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
    4. מגישים עם אבקת סוכר, תותים/פטל/תותי עץ ושמנת חמוצה. מגישים ואוכלים מיד.  
       (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "ארז קומרובסקי מכין פנקייק סלק"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים