שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    הוד השרון: בתי האוכל שכדאי לכם להכיר
    מסעדת שף שמשלבת אוכל אסייתי ואמריקאי, מסעדה איטלקית עם יקב פרטי, בראסרי חדש ומדליק במיוחד וגם פריקסה ב-10 שקלים בלבד: יצאנו לסיור קולינרי בהוד השרון, ומצאנו שם מקומות שווים במיוחד

     

     (  )

    קיטשן גארדן

    מסעדה בקונספט ירוק של השף שגב משה ששוכנת בפינה ייחודית, והמטבח שלה פתוח לעיניי הסועדים. על העיצוב המיוחד אחראי ירון טל, וחוויית האירוח בה יוצאת-דופן: היא מתחילה בהגשה העממית של 11 מנות ראשונות המונחות במרכז השולחן, אך במקום הפיתות והסלטים המסורתיים - מוגשות לשולחן מנות שף יצירתיות.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    לאחר מכן תוכלו להזמין מנה עיקרית מהתפריט שהקו הקולינרי שלו הוא פיוז'ן המתכתב עם קונספט המשתלה, ובו למעלה מ-50 מנות שונות (ראשונות, עיקריות, צמחוניות, נטולות גלוטן, מנות ילדים וקינוחים) המחברות בין הקולינריה של המזרח לזו של המערב.

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    בין המנות הראשונות שתוכלו להזמין במסעדה: סביצ'ה דג עם פלפל, אננס ומלפפון; עציץ עלים וגרעיני דלעת ופטה כבד עם ריבת בצל ותאנים (11 מנות במחיר 25 שקלים לסועד, ו-10 שקלים לסועד בארוחה עסקית). בין המנות העיקריות תוכלו להזמין ירקות גינה אפויים בתנור עם יוגורט כבשים (59 שקלים), סטייק חזה עוף בתיבול צמחי תבלין מהגינה של המסעדה (69 שקלים), סטייק סלמון בציפוי פריך המוגש עם סלט עלים תאילנדי (99 שקלים) ולקינוח עציץ טורקי - מלבי וניל עם גרנולה, אגוזים וקינמון שמוגש עם רוטב תותים ולמון גראס (35 שקלים).

     

    הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, 077-4142025, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

     

     

    אסיה מוניקה

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    מסעדתו של השף דניאל זך שמפגישה בין המטבח האסייתי למטבח האמריקאי, כאשר שניהם מופיעים אצל זך בווריאציה המוכרת והאהובה על הסועד הישראלי. יש בתפריט המסעדה סושי, אגרולים, מנות של פירות ים בקארי, נודלס, מנות אורז, תבשילי קארי ומרקים אסייתיים. לצד אלה מוגשים שם גם מנות אמריקאיות כמו באפלו ווינגס (28 שקלים) וניו אורלינס צ'יקן (49 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    מדי פעם אפשר לפגוש כאן גם מנות משולבות כמו לחמניית באו מאודה עם פרוסות אנטרקוט דקיקות צרובות על הגריל ורוטב איולי BBQ.

     (צילום: יח"צ )
    (צילום: יח"צ )
     

    הרקון 2 הוד השרון מתחם שרונים 09-7465353, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

     

     

    נונו

    "נונו" היא אחת המסעדות האיטלקיות הטובות ביותר שפועלות כיום בארץ , ויש לה יקב ומאפייה פרטיים שפועלת ממש בסמוך אליה. המסעדה בבעלות שני הייטקיסטים לשעבר - יקי בונה ודוב לוינסון, שניהם מתגוררים בהוד השרון והקימו את המסעדה מתוך רצון לקדם את הקולינריה האיטלקית בעיר, כמו גם את תרבות היין. לשם כך הם גייסו את הסומלייה מור ברנשטיין, שבנתה למסעדה תפריט יינות מסקרן עם יינות קלילים שמתאימים לישראל וגם לאוכל האיטלקי, ומדי פעם עורכת ערבי יין מיוחדים במסעדה, במהלכם נפתחים שם לא מעט בקבוקי יין לכוסות.

     

    את הפיצות אופים כאן בשני תנורי אבן מיוחדים שיובאו מאיטליה, והן עשויות מבצק נטול שמרים (על מנת להקל על עיכולו) שתפח במשך 24 שעות. התוצאה היא פיצה שהבצק שלה גם פריך וגם אוורירי. 

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    מלבד הפיצות הנהדרות (78-51 שקלים) התפריט מציע גם מנות ראשונות כמו שרימפס פריך (54 שקלים), סלטים (52-44 שקלים) ומנות פסטה מגוונות. בעיקריות תוכלו לטעום מנות כמו עוף מדורה (54 שקלים) שנאפות גם הן בתנורי האבן הענקיים. לקינוח, אנחנו ממליצים לכם לגשת למאפיית Mimi הצמודה ולהתענג על הג'לאטו האיטלקי המצוין שמיוצר במקום ונשמר בתוך מתקני אלומיניום עם מכסים כפי שנהוג באיטליה.

     

    ז'בוטינסקי 2 הוד השרון 09-8353600, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

     

     

     

    פסטה מיה

    "פסטה מיה" היא זו שעיצבה והגדירה את אופיו של המטבח האיטלקי בארץ כפי שאנו מכירים אותו היום - עם פסטות המיוצרות בעבודת יד ופיצות שנאפות בתנורים שמוסקים באמצעות עצים. מי שפתח אותה לפני עשור הוא ג'ורג'יו סופינו (בעלים של מפעל המייצר פסטות טריות, של המסעדה pasta e via בתל אביב ושל "פסטה מיה" תל אביב), וכיום המסעדה שייכת למסעדן מתן כהן ומנוהלת על ידי מושי טלצ'י.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    כאמור, זו המסעדה האיטלקית הראשונה שהגישה פסטות טריות ואוכל איטלקי אותנטי בארץ, ועד היום יש בתפריט שלה שמונה סוגים שונים של פסטה בצבעים ובצורות שלא תפגשו במקומות אחרים, שמוגשות עם שלושה סוגי רטבים ובשלל וריאציות שונות שמייצרות את אחד מתפריטי הפסטה היותר עשירים שיצא לכם לראות במחוזותינו.

     

    בין היתר אפשר למצוא כאן פסטה טבעונית ללא ביצי, פסטה ללא גלוטן וגם שבעה סוגים של רביולי וארבעה סוגים של ניוקי שמיוצרים כולם בייצור עצמי. מלבד הפסטה, תפריט המסעדה מציע מנות כמו סטייק אנטרקוט (115 שקלים ל-300 גרם), פרגית במרינדה טוסקנית (78 שקלים) וסטרצ'טי סינטה (78 שקלים ), שהיא אחת ממנות הדגל של המסעדה.

     

    רמתיים 21 הוד השרון, 09-7488200 ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

     

     

     

     

    איוטאיה

    מסעדה תאילנדית פשוטה שממוקמת בתחנת דלק. יש בה עשרה שולחנות לכל היותר וכמה קישוטים קיטשים למדי, אבל האוכל שמוגש בה נפלא.

     

    התפריט כאן מציע שלל מנות תאילנדיות קלאסיות כמו סום טאם - סלט הפאפאיה האהוב (35 שקלים), מרקי טום יאם (75-55 שקלים) מנות קארי (70 שקלים), מבחר מנות נודלס בכל וריאציה אפשרית (70-50 שקלים) ומנות אורז מוקפצות (60-50 שקלים).

     

    הפטיש 12 הוד השרון, 09-7726868, שני-שבת 22:30-12:00, לא כשר

     

     

    הדלי האסייתי

    מסעדה שחוגגת השנה יום הולדת שלוש, ומציעה תפריט אסייתי מגוון שכולל מנות תאילנדיות, יפניות, סיניות, וייטנאמיות ותפריט סושי. בתוך חלל המסעדה הקטן ניצב מטבח פתוח רוחש פעילות, ומקרר שמציע מוצרים אסייתיים אותנטיים לקנייה. 

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    המסעדה אינה גדולה ויש צורך בהזמנת מקום מראש, אבל השירות בה אישי מאוד והאווירה שכונתית ולא מחייבת.

     

    הבנים 15 הוד-השרון, 09-8992555, ראשון-שבת 23:00-11:00, לא כשר

     

     

     (  )
     

    ריפבליק

    בראסרי מודרני שממוקם באזור התעשייה של הוד השרון, במטרה להביא לתושבי האזור חוויית בילוי תל-אביבית. המקום נולד מתוך שיתוף פעולה בין אורי רז (ממקימי ובעלי ה"סושיאל קלאב", "פיאצה", "פאפא'ס" והבר "223"), קיקו (עמיקם) בלוקו (מבעלי מסעדת "קלמטה" ביפו), רונן שמש (איש ניהול ושיווק בכיר ואושיית "פודסטגראם") ואלי בן הרוש (מסעדן בעל ניסיון עשיר בניהול בעולם המסעדות).

     (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)
     

    השף שנבחר להוביל את המטבח הוא אבי כהן, לשעבר שף במסעדות "אונמי", "טפאו", "סושיאל קלאב" ו"צפון אברקסס", שיציע כאן תפריט במחירים נגישים שכולל בין היתר מנות כמו כרובית מושחמת בתנור אבן עם חמאת אורגנו ופרמזן (42 שקלים), סלט טונה אדומה צרובה עם איטריות צלופן, מלפפונים, אצות ווקאמה ושומשום (58 שקלים), פאייה איטלקית עם פירות ים, זעפרן, סלסיצ'ה ועגבניות אש (92 שקלים), שוק אווז בבישול ארוך על קרם תפוחי אדמה עשיר ועלי תרד (88 שקלים) ולינגוויני שחור עם קלמרי, שום, צ'ילי ויין לבן (78 שקלים). לצד האוכל, יוכלו הסועדים ליהנות גם מתפריט אלכוהולי עשיר שכולל מבחר קוקטיילים (42 שקלים).

     

    הנגר 24 הוד השרון (אזור התעשייה), 09-887880, שעות פעילות בתקופת ההרצה ראשון - שבת 24:00-19:00, לא כשר

     

     

    הבירגארדן של פאולנר

    הביר גארדן של פאולנר הבווארי המוכר - שנחת לראשונה בשרונה לפני כשלוש שנים - התרחב ופתח סניף נוסף בהוד השרון. גם כאן, כמו בסניף האם, מציעים את הבירות הבוואריות המיוחדות שנבחרו בקפידה עבור החך הישראלי לצד מנות קלאסיות מהמטבח הבווארי.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    המקום מציע אווירה קלילה, בירה צוננת ונקניקייה מיוחדת, עוף בגריל או שפצלה ערמונים.

     

    הרקון 2 (מתחם שרונים) הוד השרון, 09-8899479, ראשון-חמישי 24:00-16:00, שישי-שבת 24:00-16:00, לא כשר

     

     

     

     (  )
      

    אנג'לינה

    ביסטרו שפועל בעיר כבר 12 שנה, ומציע תפריט עונתי שקורץ למטבח הצרפתי. המקום שייך לליאת ודוד זהות, הוא יועץ עסקי למסעדות מזה 20 שנה והיא מגיעה מתחום המשפטים. המסעדה מכילה 100 מקומות ישיבה, ולצד המנות הוותיקות - אפשר למצוא כאן גם מנות מתחלפות בעלות אופי עונתי.

     

    בין היתר תוכלו ליהנות כאן מעסקיות צהריים במסגרתן במחיר המנה העיקרית תקבלו גם מנה ראשונה ושתייה, כאשר ישנה אפשרות לשדרג את המנה הראשונה למנת ביניים בתוספת 15 שקלים.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    עיצוב המסעדה הוא בסגנון צרפתי קלאסי, ומדי פעם מארחים כאן יקבים מקומיים או ייננים לערבי יין במהלכם נמזגים בקבוקי יין רבים לכוסות. מלבד תפריט ארוחות הבוקר, יש כאן גם תפריט בוקר מיוחד לסופי השבוע עם מגוון מנות ביצי בנדיקט (68-62 שקלים), שקשוקה עם חצילים וטחינה (58 שקלים), ארוחות בוקר זוגיות (128-118 שקלים) וקוקטיילים של בוקר (24 שקלים).

     

    הבנים 14 הוד השרון, 09-7441444, ראשון-שישי 24:00-7:30, שבת 24:00-10:00, לא כשר

     

     

     

    לולה וקובה

    המסעדה היא הגשמת חלומה של דנה הראל ,שעסקה בשיווק וחלמה על ביסטרו בר משלה. המקום נפתח לפני חמש שנים, והוא מתפקד כבית קפה שכונתי בבוקר, מציע ארוחות צהריים עסקיות בצהריים ובערב הופך למקום בילוי עם הופעות חיות והרצאות.

     (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
    (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
     

    המטבח במקום הוא ים תיכוני וכולל קלאסיקות כמו כבד קצוץ (42 שקלים), סלט קיסר (56 שקלים) והמבורגר (61 שקלים). יש בו גם גם מנות ייחודיות כמו מחבת קבב מפורק (46 שקלים) ופולנטה טבעונית (42 שקלים).

     

    מבוא קדם 5 הוד השרון, 09-8352312, ראשון-שישי 23:00-8:00, שבת 23:00-9:00, לא כשר

     

     

     

     (  )
     

    CHOP CHOP

    בר בשרים מעושנים, שבו הנתחים אינם מכילים חומרים משמרים ומתובלים אך ורק באמצעות תיבול טבעי. עם ההזמנה, כל נתח נפרס דק-דק וניצלה על הפלאנצ'ה יחד עם בצל וציר בקר. לאחר מכן, הבשר נערם לתוך כריך או נפרס על גבי פלטה בשרית נדיבה שכוללת בטטה אפויה או תפוחי אדמה חמים וטעימים שתובלו במלח גס. המקום ידידותי לשומרי הכשרות וגם לנצמדים לתפריט הפליאו.

     (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
    (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)

    דרך רמתיים 69 הוד השרון, 09-7404625, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 15:00-10:30, כשר

     

     

     

     (  )

    הבית של חומוס

    למרות שבמשך ארבע השנים שהמקום הזה קיים הוא מגיש מגוון מנות חומוס - לא מדובר בחומוסייה רגילה, אלא במקום משפחתי וידידותי לצמחונים ולטבעונים. במהלך השבוע פוקדים את המקום הורים עם ילדים, וביום שישי המקום מתמלא בחיילים שחזרו הביתה לסוף השבוע.

     

    החומוס עצמו נטחן כאן מדי יום ולאורך כל היום, כך שבניגוד לחומוסיות אחרות - כאן לא תשמעו את הסלוגן המוכר "עד מנת החומוס האחרונה". המרקם של החומוס כאן חלק וקליל, והוא מוגש בטמפרטורת החדר מתוך אמונה כי בצורה הזו הוא הרבה יותר ידידותי לקיבה שלנו.

     

    מנה של חומוס קומפלט תעלה לכם 27 שקלים וכך גם חומוס שקשוקה טבעוני, חומוס פול וחומוס מסבחה. על מנת "חומוס פטריות למתקדמים" ו"חומוס עם צנוברים למבינים" תשלמו 33 שקלים, ו"חומוס בשר טבעוני גאוני" יעלה לכם 36 שקלים. בימי שלישי מגישים כאן גם קוסקוס ביתי. לצד מנות החומוס תוכלו להזמין כאן מנת "ילדודס" (33 שקלים) שכוללת שניצל טבעוני מסייטן, סלט ירקות וצ'יפס, קציצות ירק (5 שקלים ליחידה) ועוד.

     

    הבנים 27, הוד השרון, 09-7450505, ראשון חמישי 21:00-10:00, שישי 15:00-9:00, כשר

     

     

    הפריקסה של חיימקו

    הפריקסה שמגישים כאן מורכב מ-15 מרכיבים טריים ביניהם סלט פלפלים ועגבניות, צ'ירשי, סלט ירקות, טונה, תפוחי אדמה חמים, ביצה קשה, חמוצים, זיתים שחורים וירוקים, סלט משאווייה ולימון כבוש שנכנסים לתוך לחמניית פריקסה שמטוגנת במקום. במילים אחרות, מדובר באוכל רחוב במיטבו שמחירו 10 שקלים בלבד. בנוסף, תוכלו להזמין כאן גם כוס רוזטה.

     (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
    (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)

    דרך רמתיים 63 הוד השרון, 09-8657371‏, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 15:00-9:00, כשר

     

     

     

    פיצה זזה

    "פיצה זזה" שייכת לבעלים של ביסטרו אנג'לינה והיא קיימת כבר תשע שנים. במקום מייצרים פיצה רומאית מקמח איטלקי מיוחד בעל אחוזי חלבון נמוכים ופחות מאחוז אחד של שומן, כאשר הבצק הוא נטול שמרים. לבצק משתדכים רוטב עגבניות איטלקי והגבינות המעולות של מחלבת הבוטיק - "עיברי".

     (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
    (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)

    כל הפיצות כאן נמכרות במשקל, ומלבד הפיצות הקלאסיות - ישנה גם פיצה טבעונית עם ממרח קשיו וטחינה שמיוצר במקום וללא תחליפי גבינה. בנוסף, תוכלו לטעום כאן פיצה קרבונרה עם בייקון ועירית, פיצה עם בטטה, רוטב רוזה וכדורי מוצרלה ופיצה עם פטריות, שמנת ומחית כמהין איטלקית. מי שאוהב להרכיב את הפיצה שלו לבד, יהנה מרשימת תוספות מפוארת.  

     

    מחיר הפיצות המיוחדות הוא 88 שקלים לקילו, מגש של פיצה מרגריטה יעלה לכם 68 שקלים ומי שרוכש יותר ממגש אחד - יהנה מהנחה. המלצה שלנו: אל תפספסו את פיצת ארבעת הבצלים עם גבינה מלוחה מיוחדת.

     

    הבנים 14 הוד השרון, 09-7424245, ראשון-רביעי 23:00-12:30, חמישי 24:00-11:30, שישי 23:00-11:30, שבת 24:00-18:00, לא כשר

     

     

     

    Agnes Pub

    בפאב השכונתי הזה מקרינים שידורי ספורט ומקיימים הופעות חיות, אבל הסיבה האמיתית להגיע לכאן הם ההמבורגרים ששמם הולך לפניהם. המבחר "הצנוע" כאן כולל אגנסבורגר קלאסי, אוZי בסגנון אוסטרלי עם סלק, אננס ובצל מטוגן, קונאן הברברי עם שמנת, פסטרמה מעושנת ומייפל וקוואגמייר עם מוצרלה, צ'יפס, בצל מקורמל, חלמון וסלט קולסלואו. המבורגר במשקל 150 גרם יעלה לכם 38 שקלים, והמבורגר במשקל 200 גרם - יעלה 48 שקלים.

     

    בני ברית 4, הוד השרון, 09-7457317, ראשון-חמישי 2:00-20:30, שיש 2:00-21:30, שבת 2:00-20:30, לא כשר

     

     

     

     (  )

    מימי

    פטיסרי מבית היוצר של מסעדת "נונו" שממקום בסמוך למסעדה, ובימים אלו ממש עובר תהליך של הרחבה ושיפוץ. מייצרים כאן גלידות איטלקיות שאפשר לקבל בגביע נטול גלוטן (2 טעמים - 16 שקלים, 3 טעמים - 22 שקלים), מאפים מתוקים, ביניהם הקראפין המושלם וגם מאפים מלוחים, מוצרי פטיסרי צרפתיים, עוגות ויטרינה צוננות, עוגיות, עוגות שמרים ובחושות, פוקאצ'ות, קישים, כריכים ומגוון מוצרים ללא גלוטן. בנוסף, אפשר לרכוש כאן יין שמיוצר ביקב של "נונו" וגם קונפיטורות עבודת יד.

     (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)

    ז׳בוטינסקי 2 הוד השרון, 09-966-2239‏, ראשון-חמישי 21:00-9:00, שישי 18:00-7:00, שבת 20:00-8:00, לא כשר

     

     
     
     

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "הוד השרון: בתי האוכל שכדאי לכם להכיר"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים