שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ישראל אהרוני: שיפודי סלמון אסייתיים
    השף ישראל אהרוני מכין מדג סלמון מתכון אסייתי קליל לימי הקיץ, שגם אתם תוכלו להכין בבית במהירות

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

      

    שף ישראל אהרוני (צילום: יח"צ)
    שף ישראל אהרוני(צילום: יח"צ)

    שיפודי סלמון בניחוח אסייתי לצד ירוקים מוקפצים

    המצרכים (ל-3 מנות):

    500 גר' פילה סלמון, ללא עור

    תרסיס שמן

    למשרה -

    3 כפות סויה מתוקה

    3 כפות סויה רגילה

    3 שיני שום כתושות

    5 ס"מ ג'ינג'ר כתוש

    2 כפות עלי כוסברה קצוצה

    1 כף דבש

    3 כפות מיץ ליים

    לירוקים -

    שמן זית

    חופן שעועית ירוקה עדינה

    חבילת תרד טורקי

    1 בצל סגול

    3 שיני שום פרוסות דק

    מלח, פלפל שחור

    מיץ מלימון אחד

    קליפת לימון מגוררת דק

    מעט ממשרה הדגים (כ-2 כפות)

     (צילום: תום ברטוב )
    (צילום: תום ברטוב )
     

    אופן ההכנה:

    1. מכינים את תערובת המשרה - מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    2. חותכים את הסלמון לקוביות אחידות ומשרים בתערובת למשך שעה לפחות.
    3. משפדים את קוביות הדג על שיפוד, מתיזים מעט שמן על הפלאנצ'ה וצולים קלות מכל הצדדים.
    4. מכינים את הירוקים - שוטפים את השעועית במי ברז. פורסים בצל וג'ינג'ר לרצועות דקות, מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים קלות את הבצל והג'ינג'ר.
    5. מוסיפים את השעועית ומקפיצים כדקה. קוצצים גס את התרד ומוסיפים אותו למחבת.
    6. מוסיפים מלח, פלפל, מיץ לימון, קליפת לימון מגוררת ומעט ממשרה הדגים. מקפיצים במשך דקה ומעבירים לכלי הגשה.
    7. מגישים את השיפוד לצד הירוקים.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "ישראל אהרוני: שיפודי סלמון אסייתיים "
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים