שתף קטע נבחר

לחובבי בשר: 3 דברים שכדאי לדעת

קרקס על גחלים ברמת הגולן, איטליז חדש בתל אביב וגם 90 יום בדיוק נשארו לכם בשביל לזלול כריכים של רשת "רובן" - לחובבי בשר בלבד

 

קרקס על גחלים - "חוות צוק-המעדניה" ויקב קנאטיר

חובבי האוכל והיין ודאי ישמחו לשמוע על השילוב בין "צוק המעדניה" ליקב קנאטיר מרמת הגולן, שיוצר חגיגה קולינרית בשם "קרקס על גחלים" הכוללת אוכל משובח ויינות איכותיים. האירוע יתקיים ביום שישי הקרוב (30 ביוני), החל מהשעה 17:00 בערב, בחוות קנאטיר שברמת הגולן.

 (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
(צילום: איתיאל ציון)
כחלק מהשקת החווה, יבנה שם מטבח המבוסס על אש טבעית - מדורות, מעשנות וגריל פחמים, שישמש את הטבחים, בראשות תומר צוק ואסף שנער. בין המנות שיוגשו במקום: ירקות קיץ וטלאים, לצד פרות מחוות גמלא, דגים ושלל תבלינים טריים מעמק האלה.  



השף אסף שנער בפעולה (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
השף אסף שנער בפעולה(צילום: איתיאל ציון)

בנוסף, במהלך האירוע ימזגו לראשונה יינות שיתוף הפעולה החדש בין חוות קנאטיר והיינן המוערך איתי להט, ביניהם: רוזה 2016 מענבי גרנאש, שנין בלאן 2016 ופטיט ורדו 2016.

 

מחיר לאדם - 360 שקלים; ילד עד גיל 12 - 100 שקלים (120 שקלים אחרי); ילד עד גיל 6 -חינם. יש אפשרות לשריין שורה בכרם להקמת אוהל ללינה בלילה ולארוחת בוקר קלילה תמורת 30 שקלים לאדם.

 (צילום: איתיאל ציון) (צילום: איתיאל ציון)
(צילום: איתיאל ציון)
 

חוות קנאטיר רמת הגולן, יום ו' 30 ביוני, 17:00 עד לשעות הקטנות של הלילה. רכישת כרטיסים מתבצעת מראש בלבד, באמצעות רכישה מקוונת באתר של האירוע או ב"חוות צוק – המעדניה"

 

הקצביה הצרפתית

איטליז חדש, המתפקד גם בתור מעדנייה, הצטרף לבתי האוכל ברחוב בוגרשוב בתל אביב, ולסצנה הצרפתית שגודשת את הרחוב (ולמקומות בבעלות צרפתית כמו "לחם וחברים", "טווינסקייק" ועוד). המקום שייך לבחור צרפתי בשם שניאור מגדישו, שבבעלותו גם ביסטרו צרפתי ברחוב נחלת בנימין בתל אביב. החלל היה בשיפוצים תקופה ארוכה של למעלה משנה, אבל בסוף נפתח ומציע מוצרי עוף, בקר וטלה - הכל כשר ומוכשר ותוצרת ישראל. באיטליז יש מחלקה גדולה המוקדשת למוצרי שרקוטרי, המיוצרים אצל שרקוטייר צרפתי בירושלים בשם "לבקוביץ".

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

כמיטב המסורת הצרפתית מוצב במקום תנור רוטיסרי גדול, ובו עוף בגריל מוכן לקחת הביתה, ובימיפ הקרובים, כך מבטיחים במקום, יהיה ביום שישי גם אוכל מוכן לקחת, ותבשילים מהמטבח התוניסאי כמו פקיילה, קוסקוס, אורז אדום ושלל סלטים.

 

בוגרשוב 26 תל אביב, 03-9198687, ראשון-חמישי 8:30-20:00, שישי 8:00-15:00

 

מתגעגעים לכריכים של רובן? נשארו לכם עוד 90 יום בלבד

הסניף הראשון של רשת "רובן" עשה קאמבק ונפתח לזמן מוגבל בקונספט של מסעדת פופ-אפ, שהתמקמה באותו חלל בדיוק. התפריט לא השתנה ומציע בדיוק את אותם שלושה כריכים אימתניים - כריך קורנביף, כריך הודו מעושן וכריך משולב בין שניהם. במבט ראשון נראה כאילו כלום לא השתנה מאז, גם לא גודל הכריכים (200 ,300 ,400 גר')וגם לא הוייב. את כל הטוב הזה תוכלו להחליק בגרון עם בירה מכבי מהחבית, בקנקן או בכוס.

 

המקום ייסגר סופית בעוד כ-90 יום, סמנוך ליום כיפור, ואם עד אז אתם מתכוננים לחגוג אירוע משמח כלשהו, כדאי שתדעו שאפשר לשכור עמדה לאירועים של 100 איש ומעלה, המעוצבת ברוח המקום והמותג.

 

יהודה הלוי 112 תל אביב, ראשון-חמישי 11:30-24:00, שישי 11:30-18:00, שבת 17:00-24:00

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
לחובבי הבשר
צילום: ירון ברנר
מומלצים