שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    אצלנו בחצר: מסעדות עם חצרות שוות
    לא פוחדים לעזוב את המזגן: מחצר אורבנית בלב העיר ועד חצר פסטורלית עם נוף ירוק - מסעדות עם חצרות מעניינות שכדאי לכם לבקר בהן

    צילום: ירון ברנר עריכה: עמית גלז

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    בינו בפיתה

    המקום החדש של בינו גבסו - "דוקטור שקשוקה", בשבילכם - ממקום בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, ושם הדוקטור מתמקד במנות שארוזות בפיתה. מה שהיה הבר החיצוני של מסעדת "שולחן" של עומר מילר (שנסגרה לפני כשנה), הפך לחצר אורבנית נעימה עם טריבונות מעץ וישיבה לא מחייבת. 

     

    התפריט כולל את השווארמה המפורסמת של בינו וגם שווארמה פרגית, סטייק אנטרקוט בפיתה, מעורב חלקי פנים (מנה המוקדשת לחבר הטוב של בינו, שאול אברון ז״ל), נקניקיות מרגז חריפות, לחמג'ון עם בשר כבש ומנה אחת ללא פיתה  - השקשוקה המפורסמת של בינו. לטבעוניים מכינים במקום פלאפל כרובית.

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    אפשר להזמין את כל המנות גם בצלחת ללא פיתה. המחירים של המנות בפיתה נעים בין 45-19 שקלים, ועבור מנות בצלחת תתבקשו להוסיף 10 שקלים נוספים.

     

    שדרות רוטשילד 73 תל אביב 03-6913088, ראשון-חמישי 24:00-10:00, שישי 18:00-10:00, מוצ"ש 22:00-20:00, כשר

     

    Par Derriere

    הגינה הסודית ביפו שייכת למסעדת "פר דרייר" - בר יין הכולל גם מסעדה ומעדנייה. הגינה נסתרת מהעין, ותמצאו בה הרבה אינטימיות ורומנטיקה, כמתבקש. בגלגול הקודם של המקום המסעדה שכנה ברחוב קינג ג'ורג' במרכז תל אביב, וגם שם היא נהנתה מחצר מדליקה.

     

    הבעלים של המקום, דוד אבוקייה, עיצב את המקום ברהיטי וינטג', שמצד אחד יוצר חזית בעלת מראה המזכיר בית קפה אירופאי, ומצד השני - מאפיין את ההיסטוריה של יפו.

     

    היינות מוגשים כאן בכוסות או בקראף, ובמעדנייה אפשר לרכוש דליקטסים שונים ולהרכיב סלסלות פיקניק מפנקות עם לחמים ממרחים. בחדר הפרטי שבמקום אפשר לערוך אירועים פרטיים.

     

    התפריט כאן מציע שלל אפשרויות המתאימות גם לנמנעים מגלוטן, גם לצמחוניים וגם לטבעוניים  והוא כולל מנות טאפס וסלטים ומנות עיקריות כמו טאג'ין שוק טלה (98 שקלים), לינגוויני אלה קרבונרה (64 שקלים) ועוד.

     

    בת עמי 7 יפו, 03-6292111, ראשון-חמישי 1:00-10:00, שישי-שבת 9:00 -1:00, לא כשר

     

    אמריקה

    מאחורי המסעדה הזו עומדים המסעדן הוותיק צביקי עשת ("גרינברג", "גרקו") ובנו אורי עשת, שהתחקו בשנים האחרונות אחר תרבות האוכל האמריקאית. לשניים הצטרף השף אליאב גולדברג, שחולש על כל העסקים הקולינריים של עשת.

     (צילום: אור גפן)
    (צילום: אור גפן)

    המסעדה ממוקמת בבית ציוני אמריקה, ומלבד החלל הפנימי המעוצב יש שם גם חצר מדליקה עם עצים ענקיים וותיקים וצמחייה מושקעת, שמנתקים את היושבים במקום מרחוב אבן גבירול הסואן בו ממוקם המתחם.

     

    תפריט המסעדה מציע מנות אמריקאיות שונות כמו המבורגר וסטקיים, וגם בשרים ודגים מעושנים שעוברים את העישון במעשנה שניצבת במקום.

     

    אבן גבירול 26 בית ציוני אמריקה תל אביב, 03-6884884, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

     

    אווה סאפי

    מסעדת Ewa Safi שוכנת במבנה לשימור שהוסב ללאונג' מרוקאי, שלמרגלותיו שוכנת חצר חיצונית שבה גדלים באין מפריע עצי פרי וצמחי תבלין, וסביבם פזורים כורסאות וספות.

     (צילום: סולל פקיאל)
    (צילום: סולל פקיאל)

    תפריט המסעדה מציע מטבח מרוקאי כשר שנע בין קלאסיקות לבין אינטרפטציות עכשוויות של המטבח הצבעוני הזה. האווירה במקום מדליקה, ומקבלת חיזוק באמצעות מוזיקה מרוקאית ושירים בערבית המבוצעים בסגנון גרובי שמתנגנים במקום.

     

    אל תוותרו על המנה הראשונה של לחם פראנה וסלטים (49 שקלים), על המטבוחה המפורסמת של סוליקה ועל טאג'ין הדגל של המסעדה - טאג'ין טלה ושזיפים (138 שקלים).

     

    השחר 8 תל אביב, 054-2533348, ראשון-חמישי 24:00-19:00, מוצ"ש-24:00

     

    הנסיך הקטן

    בית קפה ותיק מאוד עם חצר נעימה ונסתרת, שיש בה סככות לבנות ואינסוף מדפים עם ספרים. המקום הזה פועל כבר 15 שנה (ארבע שנים במיקום הנוכחי), ומעבר להיותו בית קפה עם תפריט מאוד מיוחד - הוא גם חנות ספרים יד שנייה.

     

    בתפריט תמצאו מנות כמו קרם עדשים כתומות עם פטריות אספרגוס, שום וביצה מעל (34 שקלים), שקשוקה צהובה עם רוטב בבישול ארוך, חלמונים וגבינת כבשים המוגשת עם לחם וטחינה (44 שקלים), ארוחת בוקר טבעונית המורכבת מפטריות מוקפצות עם תרד, עדשים שחורות, ירוקים וירקות קלויים המוגשת עם סלט טאבולה, לחם וקפה או מיץ (56 שקלים) ומקבץ מנות בייגלה (החל מ-12 שקלים) שבבסיסן בייגלה של פעם עם תוספות.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    חובבי האלכוהול ימצאו כאן גם היצע מכובד של משקאות אלכוהוליים. והשוס - כל שולחן שמזמין מהתפריט ב-100 שקלים ומעלה, מקבל במתנה ספר. מזון לנשמה.

     

    קינג ג׳ורג׳ 19 תל אביב, 03-525-3632, ראשון-חמישי 24:00-10:00, שישי 17:00-10:00, שבת 24:00-20:00, כשר ללא תעודה

     

    פופינה

    מסעדתו של השף אוראל קמחי מצויידת בחצר קטנה ומיוחדת במינה. החצר שופצה, עוצבה וצויידה במיוחד על מנת לשמש מקום בילוי אולטימטיבי לקיץ - בתנאי שהצלחתם לכוון אליכם את אחד המאווררים האימתניים שמשקיפים מלמעלה.

     (צילום: חיים יוסף)
    (צילום: חיים יוסף)
     

    החצר של מקלאן ב"פופינה" (צלם: דניאל לילה)
    החצר של מקלאן ב"פופינה"(צלם: דניאל לילה)
    אפשר ליהנות כאן מקוקטיילים מרעננים שנרקחים במקום על בסיס "מקאלן", וממנות קיציות עונתיות שהותאמו להם. עוד בתפריט החצר: מנות שהפכו למנות דגל של המסעדה כמו טרטר ג'ין וטוניק, המבורגר שרימפס, פיצה פירות ים וגם קינוח סופלה אה לה מינוט.

    אחד העם 3 נווה צדק תל-אביב, 03-5757477, ראשון-שבת 23:30-18:30, לא כשר

     

    M25

    המסעדה המדוברת של השף ירון קסטנבוים, מי שאחראי על הקצבייה "מיטמרקט", זאת ששינתה לנצח את החוויה בסמטת הבשר בשוק הכרמל ואת מה שישראלים חושבים על הקצביות.

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    השף ירון קסטנבוים (צילום: ירון ברנר)
    השף ירון קסטנבוים(צילום: ירון ברנר)

    המסעדה שבראשה עומדים קסטנבוים, איש הבשר יניב בר נור והשף הכישרוני יהונתן בורוביץ', משתלבת נפלא בסמטה הצדדית של השוק והיא זו שאחראית בין השאר על מבול מנות העראיס ששוטף את מסעדות הבשר בכל הארץ.

     (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

    החצר האחורית מוסתרת מהמולת השוק, והאווירה בה נעימה מאוד: הישיבה היא סביב שולחנות פיקניק ומסביב פזורות מעשנות ומנגלים.

     

    סמטת הכרמל 30 שוק הכרמל, תל אביב, שני-חמישי 12:00-23:30, שישי 11:00-15:30, לא כשר

     

    דייגו סאן

    בר אוכל לטינו-אסייתי באווירה שמחה במיוחד, שמציע תפריט שמושפע מהמזרח הרחוק (ויאטנם בעיקר), מקסיקו וארצות הברית. העיצוב של המקום צבעוני במיוחד ומשלב אלמנטים עיצוביים, מוזיקליים וקולינריים מהתרבויות הסובבות את מקסיקו וקוריאה.

     (צילום: או לה לה)
    (צילום: או לה לה)

    בחצר האחורית והמסתורית של "דייגו סאן", תוכלו ליהנות משרימפס בורגרז - צמד קציצות שרימפס בפנקו בלחמניות מאודות עם רוטב טרטר, חלפיניו כבוש ורליש מלפפונים (46 שקלים).

     

    המשביר 2 תל אביב, 03-5531557, ראשון-חמישי 24:00-18:00, שישי-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    ויקי כריסטינה

    מתחת לעץ הפיקוס העתיק ממוקמת "ויקי כריסטינה", טאפס בר שמח עם מוזיקה לטינית, ארבעה כיווני אוויר ובריזה. המקום מחולק לשני אזורים: חלק אחד מוקדש ל"כריסטינה", שהוא בר יין עם פסלי פסיפס בהשראת "פארק גואל" המפורסם בברצלונה, ושולחנות ארוכים וגבוהים לבילוי באווירת בר.

     (צילום: דן פרץ)
    (צילום: דן פרץ)

    החלק השני שייך ל"ויקי" - אזור המעוצב יותר כמו מסעדה, ובו מלבד השולחנות הרגילים, יש גם שולחנות גדולים. המקום בנוי כולו תחת כיפת השמים בחצר שמתפרשת על פני דונם.

     

    מתחם התחנה נווה צדק תל אביב, 03-7367272, ראשון-שבת 3:00-12:00

      

    קפה ציונה

    "קפה ציונה" שוכן במבנה עתיק, שבעליו המיתולוגיים היו ממקימי המושבה נס-ציונה. בכניסה למקום חצר סודית קסומה, החבויה מהרחוב הראשי של העיר. עצי הפיקוס העתיקים והמרפסת המקורה והממוזגת, מאפשרים התרווחות בתוך ירוק אינסופי.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    המסעדה מגישה את אחד מתפריטי הבוקר מהעשירים ביותר כמו "בוקר ציוני" (62 שקלים), "סבח אל נור" (46 שקלים) ו"בוקר שוק" (79 שקלים). בנוסף, אפשר למצוא כאן דילים של בוקר, ארוחות בוקר טבעוניות, סלטי בוקר, מנות בוקר מתוקות, מזטים של בוקר (28 שקלים), כריכים של בוקר (29 שקלים) ועוד.

     (צילום: איתיאל ציון)
    (צילום: איתיאל ציון)
     

    בצהריים, בין השעות 16:00-12:00, מגישים כאן תפריט עסקיות ובערב מוגשים במקום דגים, פסטות, פיצות ומנות מיוחדות כמו סלט כוסמין (68 שקלים).

     

    ויצמן 18 נס ציונה, ראשון-שישי 23:00-8:00, שישי 23:00-12:00, לא כשר

     

     (  )
     

    המעשנה

    חצר כמו שיש במסעדת "המעשנה" לא רואים כל יום: החצר מוסתרת בחלק האחורי של המבנה בו שוכנת המסעדה, והיא מוצלת בשעות היום הודות לעץ ותיק שפורש את ענפיו מעל שטח החצר. בשעות הערב, כשהמנורות הממוחזרות (שעשויות מבקבוקי יין ותלויות על ענפי העץ) ולפידי האש שמסביב נדלקים, אווירה קסומה עוטפת את החצר, וקשה מאוד שלא להתאהב בה.

     (צילום: שי אפשטיין)
    (צילום: שי אפשטיין)

    מי שאחראי על הקסם הזה הוא זיו רודר, הבעלים של המקום, שיחד עם אביו בנה את הכול מאפס. מלבד השולחנות הארוכים, החצר מכילה גם בר עם כמה מקומות ישיבה, בורות מיוחדים לצליית הבשר וגם מתקן מסתובב לצליית טלה שלם.

     (צילום: עידו גור)
    (צילום: עידו גור)
     

    התפריט מציע ארוחת בשרים מעושנים במספר מסלולים. מלבד נתחי הבשר יש כאן גם נזיד מעושן, אורז, סלט ירוק, תפוחי אדמה מדורה, שתיה קלה או חריפה ולסיום - קינוח עם תה מדורה. כל מסלול שלא תבחרו, יזרים לשולחנכם ארוחת טעימות של בשר שמפארת את מלאכת עישון.

     

    ינוב 09-8945118, ראשון-חמישי 16:00-12:30, 22:00-18:15, כשר ללא תעודה

     

    ג'וז ודניאל

    המסעדה הכפרית הזו, בהובלת השף שניר אנג סלע, ממוקמת באחד המקומות היפים בשרון. מעבר לחלל המסעדה רחב הידיים והמרפסת שמשקיפה לשדות השרון, ב"ג'וז ודניאל" יש גם גינה שממוקמת מתחת לדק המרפסת, אליה מגיעים דרך שער ציורי.

     (צילום: גיא שרון)
    (צילום: גיא שרון)

    לאורך הגינה המרשימה - שמשתרעת על פני שמונה דונם שצמודים למסעדה ואפשר להשקיף עליה מבין הגפנים והצמחייה שמתפרשות במרפסת, ישנו גם נחל מלאכותי עם חלוקי נחל, בריכות נוי אקולוגיות בהן משכשכים דגי נוי, באר שסביבה חיים בשלווה צפרדעים ופינות חמד שונות. ברחבי הגינה, בין עצי הזית וההדר, יש גם חלקות חקלאיות שעליהן מגדלים יבול עונתי כמו סלק, קולרבי, קייל, עגבניות ומרבדים של עשבי תבלין.

     (צילום: עדי אדרי)
    (צילום: עדי אדרי)

    אנשי בראשית בני ציון, 09-7714122, ראשון-שישי 23:00-9:00, שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

    שגב קיטצ'ן

    מסעדת הקונספט של שגב משה ששוכנת בפינה פתוחה ומלאת ירק במתחם שרונים בהוד-השרון. החצר לא גדולה במיוחד אבל ידידותית מאוד.  

     (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    לאחר הזמנת המנה העיקרית, יוגשו למרכז השולחן 11 מנות ראשונות ססגוניות, ללא הזמנה וללא המתנה. לאחר מכן יגיעו שאר המנות שבתפריט הפיוז'ן, שמכיל למעלה מ-50 מנות שונות שמציגות חיבורים קולינריים בין מזרח למערב.

     

    הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, 077-4142025, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

    תל יצחק

    מסעדתו החדשה של הראל בלו, המסעדן שעומד מאחורי קבוצת בלו ("סיטארה", "פישופ", "מציצים" ו"ברנז'ה"). המסעדה מתפרשת על פני 1,500 מ"ר המחולקים לחלל פנימי, טאבון, בר ומקרר יין יפהפה, ובחוץ - החצר הפסטורלית עם עצי פרי הכוללת כ-150 מקומות ישיבה, בית מעץ לילדים, צמחי תבלין והרבה עצי פרי וירוק בעיניים. 

     (צילום: מיקאל כהן)
    (צילום: מיקאל כהן)

    התפריט שמוגש במקום הוא ים תיכוני, ושואב את השראתו מהמטבחים האיטלקיים והצרפתיים. תוכלו למצוא שם פסטות, דגים, בשר, מאפים, פיצות והמון ירקות טריים.

     (צילום: שי בן אפרים)
    (צילום: שי בן אפרים)
     

    קיבוץ תל יצחק, 09-7411110, ראשון-שבת 1:00-12:00, לא כשר

     

    מי קאסה

    בית קפה-מסעדה שממוקם בפינה קסומה עם חצר פסטורלית בקיבוץ "גליל ים'", ששוכן בתוך הרצליה. המסעדה מעוצבת בסגנון כפרי, בפנים פועלת חנות קטנה ועמוסה בחפצים עתיקים ובחצר הסמוכה לה ישנם מתקנים לילדים.

     (צילום: יונתן נתן)
    (צילום: יונתן נתן)

    התפריט מציע ארוחות בוקר ומגוון רחב של מנות כמו קדירת צ'ילי וקוקוס עם בטטה (52 שקלים), סלט שעועית מש (46 שקלים), המבורגרים טבעוניים (52 שקלים), סינייה תבשיל בשר טלה (52 שקלים) ועוד.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    במהלך השבוע, בין השעות 15:00-12:00, מוגשות במקום ארוחות עסקיות שמחירן נע בין 59-49שקלים.

     

    קיבוץ גליל ים, 09-9576721, ראשון-שבת 16:00-8:00, לא כשר

     

     

        

     

    דרך הגפן

    מסעדה חלבית בסגנון איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות, שממוקמת בתוך גן מרהיב ביופיו שבו גדלים צמחי תבלין, צלילים של פכפוכי מים נשמעים מהבריכות הקטנות שמפוזרות בשטח הגן וגשר קטן מוסיף לתחושה שאתם בתוך אגדה. בתוך הגן, מלבד המסעדה, ישנה גם משתלה קטנה ומטופחת עם צמחי נוי וצמחי תבלין.

     (צילום: דרך הגפן)
    (צילום: דרך הגפן)

    תוכלו ליהנות כאן מארוחות בוקר (64-58 שקלים), כריכים ומיני כריכים, סלטים יצירתיים כמו "סלט בית זית" עם פטריות ,אספרגוס, עגבניות שרי בבלסמי, גבינת עזים, פקאן מסוכר שבבי פרמזן ועוד מיני דברים טובים (67 שקלים), ניוקי אספרגוס וערמונים (67 שקלים) ודגים כמו פילה לברק בגריל (114 שקלים).

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    דרך הגפן 1 בית זית, 6502044 -02, ראשון-חמישי 23:00-9:00, שישי 14:00-9:00, כשר

     

    מג'דה

    מסעדה הממוקמת במבנה שהיה ביתם של בני הזוג מיכל ברנס ויעקב ברהום. הוא אחראי על העיצוב של המקום, והיא המארחת והשפית. בכניסה למסעדה ניצב לו גן יפהפה עם פרחים בכל הצבעים ועצים מרשימים, ובחלקה הקדמי מרפסת גן ונוף פסטורלי. במרפסת הזאת אפשר גם לערוך אירועים פרטיים קטנים. 

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    המטבח של "מג'דה" משלב בין ההשפעות המרוקאיות שמביאה מיכל ובין המטבח הערבי ממנו מגיע יעקב. התוצאה של השילוב המיוחד הזה הוא תפריט עם מנות כמו סינייה (60 שקלים), סלט אנדיב (58 שקלים), תבשיל כתף טלה (120 שקלים) ושישברק (85 שקלים).

     

    עין רפא, 02-5797108, רביעי-חמישי 22:00-12:00, שישי-שבת 22:00-9:00, לא כשר

     

    שמבז

    המסעדה שוכנת בתוך חצר שמאובזרת בדק ובעצים עתיקים וגבוהים במיוחד.

    השף חן ביבי מגיש כאן תפריט שמבוסס על אוכל רחוב, ושואב השראה ממנות אמריקאיות. תמצאו כאן Stuff Burger - קציצת בקר ממולאת בשלוש גבינות (69 שקלים) או KFB  - חזה עוף בציפוי סודי המוגש על לחמנית שומשום (59 שקלים).

     (צילום: מאי ביבי)
    (צילום: מאי ביבי)

    את המנות הראשונות אפשר להזמין כאן במסגרת אחד הדילים שמאפשרים להזמין מספר מנות למרכז השולחן, ולחלוק אותן עם שאר הסועדים: שלוש מנות ראשונות מתומחרות בדיל הזה ב-79 שקלים, וחמש מנות יעלו לכם 125 שקלים.

     

    דרך דר' ישראל פלד מרכז הספורט מודיעין מכבים רעות, 08-9200316, ראשון-חמישי 3:00-18:00, שישי-שבת 4:00-12:00, לא כשר

     

    קירה

    מסעדה הממוקמת בגבעת יונה שבאשדוד מול נוף מדהים לים. בחלק החיצוני של המסעדה ישנה חצר שניצבת תחת כיפת השמים, אותה מעטרים דקלים וצמחייה ירוקה. תפריט המסעדה כולל ארוחות בוקר, ארוחות עסקיות בצהריים, מבחר מכובד של מנות בשר וגם פסטות, סלטים ודגים.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    יאיר שטרן 4 גבעת יונה אשדוד, ראשון-שישי 24:00-9:00, שבת 24:00-10:30, לא כשר

     

    פדרו

    מסעדת שוק השוכנת בתוך גינה צבעונית מלאה פרחים, צמחי תבלין וירקות. על המטבח החדש-ישן מנצח השף טל הרשקוביץ שמגיש כאן מנות ראשונות מקוריות של סביח דג ים, פיתה בשר עראייס, שרימפס בלוצ’יז ועד. בימים ראשון-חמישי, בין השעות 18:30-17:00, ובימי שבת בין השעות 18:30- 14:00 תוכלו ליהנות כאן מ-50 אחוז הנחה על כל התפריט.

     (צילום: בני אנטולי מיכאלו)
    (צילום: בני אנטולי מיכאלו)

    שדרות יעלים 38 אילת, 08-6379504, ראשון-שישי 24:00-17:00, שבת 24:00-14:00, לא כשר

     

    עדיקא

    קפה-מסעדה שממוקם במבנה של מרכז המבקרים של יקב "אסף", השוכן מול הכניסה לכפר ג'ילבון בשטח שגודלו 15 דונם ובו מרכז מבקרים, בקתות אירוח, מסעדה ויקב. בחלק החיצוני של המסעדה ישנה חצר ובה עצי אקליפטוס ודק עם שולחנות.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    בתפריט ישנן מנות כמו "קוקו תרד" - מאפה פתוח ומעליו ביצת עין, שמנת חמוצה וסלט עגבניות חריף (43 שקלים), פלטת גבינות ולחם (62 שקלים), מבחר מנות טאפס וארוחת טאפס הכוללת שש מנות טאפס לבחירה ושתי כוסות יין של היקב (193 שקלים).

    כביש 91 מול הכניסה לנחל ג'ילבון‏ קדם כפר יין‏, 054-3915552, שני-שבת 17:00-10:00, לא כשר

     

    בנחלה

    מסעדה שהוקמה בנחלה משפחתית בנהריה, בה פעל בעבר משק חקלאי. החלק הפנימי של המסעדה ממוקם במבנה ששימש כלול, ומסביבו גינה ירוקה ומטופחת עם משטחי דשא מרשימים. אין ספק כי זהו המקום המושלם לבילוי עם הילדים, שיהנו במיוחד משפע המתקנים והמשחקים שממוקמים על כר הדשא הנרחב.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    התפריט כאן כולל מבחר מרשים של ארוחות בוקר (62-25 שקלים) וכן סלטים, פסטות, דגים, כריכים ומנות בשר. בשעות הצהריים תהנו במקום מתפריט עסקיות שמציע עסקית ב-65 שקלים, 75 שקלים או ב-90 שקלים. בנוסף, לאורך השבוע מוצעות במסעדה עסקיות מיוחדות לילדים.

     

    יצחק שדה 17 נהריה, 04-9512074, שני-שבת 23:00-9:00

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "אצלנו בחצר: מסעדות עם חצרות שוות"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים