שתף קטע נבחר
 

חשד לסלמונלה בקבב עוף של חברת עוף ירושלים

קיים חשד להמצאות חיידק סלמונלה במוצר "קבב עוף, מוצר בשר עוף טחון מתובל וקפוא בתוספת חלבון צמחי" בתכולה של כ-500 גרם, של חברת עוף ירושלים. מדובר במוצרים שיוצרו ב-28.11.17 ותוקפם עד ל-28.11.18. צרכנים שרכשו את המוצר מתאריך ייצור זה מתבקשים שלא לצרוך את המוצר, ולהחזירו לנקודת המכירה. לפניות הציבור והבהרות נוספות ניתן לפנות בטלפון 02-5852336, או במייל vetonbike@gmail.com.

 

(מורן רגב)

 

מומלצים