שתף קטע נבחר

ביקרנו במסעדת האבוקדו החדשה ועוד מקומות חדשים בארץ

אז איך מסעדת האבוקדו החדשה בתל אביב? ביקרנו, ועוד - מסעדה שבה שפים מתחלפים כל חצי שנה, סושי צמחוני טבעוני, מזללת המבורגר בירושלים ועוד מקומות חדשים בארץ

 

כתב: יפתח כרמלי, צילום: טל שחר, עריכה: דוד קפלן 

 

Avocada

מסעדה חדשה שנפתחה בימים אלה ומוקדשת רובה ככולה לחומר גלם אחד: אבוקדו - מהראשונות, דרך העיקריות ועד הקינוח (מוס שוקולד עם אבוקדו כבר טעמתם? אנחנו כן!). בין המנות יש חמאת אבוקדו, טחינת אבוקדו, טוסט אבוקדו, חצאי אבוקדו ממולאים בשמנת חמוצה ופלפל חריף, סביצ׳ה אבוקדו וקרם ברולה אבוקדו עם גבינת פטה (58-22 שקלים). צפו בסרטון בראש הכתבה.

לילינבלום 39 תל אביב, 03-9291988, לא כשר

 

L28

בבניין משרדים חדש ברחוב לילנבלום בתל אביב, נפתחה מסעדה המוגדרת כ-Culinary Platform. מאחורי ההקמה שלה, עומדת עמותת "סטארט-אפ ניישן סנטרל" בה חברים קבוצת משקיעים אמריקאיים יחד עם קבוצת ירזין-סלע, של האחים ארי ויורם ירזין, ושותפם יובל סלע ("קפה איטליה"). הרעיון שעומד מאחורי המקום החדש הוא שהשפים בו יתחלפו מדי חצי שנה, וכל אחד יציג תפריט מקורי אחר.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הראשונה להוביל את המסעדה רחבת הידיים, שנועדה לשמש חממה קולינרית לכשרונות ישראליים צעירים, היא השפית שולי וימר שמציעה בתפריט שלה מנות כמו קריספי פולנטה עם גספצ'ו (32 שקלים), טרטר טרחון עם סלט שומר, צ'ילי טרי ופיסטוקים (56 שקלים), ברוסקטה ים עם גרמולטה, פטרוזיליה ולימון (54 שקלים) ונזיד איכרים טוסקני עם קייל שחור, עולש בר ושמן זית קורטינה (66 שקלים).

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

בגזרת הבשר, יש בתפריט מנות כמו ירך טלה על הגריל עם סלקים צלויים וסלסה ירוקה (98 שקלים), לחי עגל בבישול ארוך עם מנגולד חלוט ותפוחי אדמה (118 שקלים) ומנות נוספות. חובבי הפסטה ודאי ישמחו לדעת שמגישים שם גם מנות פסטה כמו קוואטלי בראגו שייטל עם בזיליקום, נענע וגבינת פקורינו (87 שקלים).

 

לילינבלום 28 תל אביב, 03-9003560, שעות הפעילות בתקופת ההרצה: ראשון-שבת 24:00-19:00, לא כשר

  

Burger Room JLM

לפני כשבוע, נפתחה בירושלים המבורגרייה חדשה ופורצת דרך שמאחוריה עומד השף והמסעדן ניר לוי ("טלביה", "בר יין", "סמדר"). מלבד ההמבורגרים, המקום מציע ווייב ברלינאי וחווית בילוי לילית שכוללת קוקטיילים, מוזיקה ועיצוב מדליק. התפריט עצמו כולל המבורגרים במשקל של 120 גרם, אותם אפשר (ורצוי) לשדרג עם קציצה נוספת בתוספת של 14 שקלים או עם שתיים בתוספת של 28 שקלים, ולקבל בתמורה מנה של 240 או 360 גרם.

     (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בין ההמבורגרים שבתפריט: המבורגר בקר עם צ'דר (38 שקלים), המבורגר מרגז כבש עם צזיקי, מיונז ולימון כבוש (44 שקלים) והמבורגר בקר עם תבשיל מעושן של בריסקט פולד ביף ברביקיו (46 שקלים). מדי יום יש בתפריט גם ספיישל מתחלף כמו, למשל, המבורגר עם לובסטר הולנדייז, בצל ירוק, שומן אווז, גבינת ברי וריבת תאנים (48 שקלים). ואיך אפשר גם בלי גרסה צמחונית וטבעונית, שגם אותן תמצאו בתפריט.

 

כל ההמבורגרים מוגשים יחד לצד מיקס של צ'יפס בטטה, פוטטוס וצ'יפס דק עם שום, גרידת לימון ועשבי תיבול. בנוסף, תוכלו להוסיף מעל בייקון, סלט ביצים, גבינה מותכת, כבד אווז (24-4 שקלים) או ערימת קלמרי מטוגן (44 שקלים), כדורי פירה (18 שקלים) וסלט קיסר עם עוף (42 שקלים).

 

עזה 18 ירושלים, 02-5408484‏, ראשון-חמישי 2:00-12:00, שישי 16:00-12:00, לא כשר

 

Vushi

מיזם חדש של סם בייקר, שמספק סושי צמחוני וטבעוני במשלוח, בטייק אווי וגם לאירועים. בעברו, הוא עבד במסעדת "בנג'ולינה", וכשהרגיש בשל לפתוח מקום משלו - החליט ללכת דווקא על סושי. למה? כי לדבריו, זה מה שחסר באזור הגליל העליון. 
 

את הרולים שלו פיתח בייקר אחרי ניסויים רבים שערך, על מנת להבטיח גם למי שכן אוכל דגים - טעמים מעניינים. בין הרולים שבתפריט תוכלו למצוא את הרול "העיראקי" במילוי טמאגו (חביתה יפנית), פורטובלו, תפוח אדמה, עירית, קרם חציל וקדאיף; רול "מאוהב ירושלמי" עם ארטישוק ירושלמי, תפוחי אדמה, טאמגו, מלפפון וזוקיני צרוב ורול "ליל כל הקדושים" במילוי דלעת, פורטבלו, פלפל קלוי, עירית ודלעת אפויה (כל הרולים מתומחרים ב-30 שקלים).

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

בקרוב, ייכנסו לתפריט גם מנות אסייתיות נוספות כמו מרקים, סלטים ומוקפצים, שגם הן, בדומה לרולים, יוגשו באריזות מתכלות מתוך אידיאולוגיה של שמירה על איכות הסביבה. אגב, את הג'ינג'ר שמוגש לצד הסושי וכך גם את כל הרטבים (מלבד הסויה) בייקר מייצר בעצמו.

 

קיבוץ כפר סאלד, 052-4020059, ראשון-חמישי 21:00-9:30, שישי בהזמנה יום מראש, כשר ללא תעודה

 

Nori sushi bar

סושי בר כשר שנפתח לאחרונה בנתניה, במקום שבו פעל בעבר סניף של רשת "ריבר", על ידי אלברט אמסלם ובנו אריק, שהיו בעבר זכיינים של מספר רשתות מזון, והחליטו לצאת לדרך עצמאית עם קונספט אסייתי. בחלל עצמו יש 60 מקומות ישיבה, בר אוכל גדול וחדר vip עם 50 מקומות ישיבה נוספים.

   (צילום: גליה אבירם)
(צילום: גליה אבירם)

תפריט המסעדה מציע סושי לצד מנות ממדינות המזרח הרחוק, ולצידן גם מנות מערביות יותר כמו מדליוני פילה בקר (94 שקלים). מבחר הסושי כולל רשימה אינסופית של רולים (67-32 שקלים) ולצידם גם סשימי וניגירי, מאקי וקונוסים, סנדוויץ' סושי וקומבינציות (128-56 שקלים). 

   (צילום: eirad netzer)
(צילום: eirad netzer)

עוד בתפריט: טאטאקי פילה, פנקו סלמון, מרק טום יאם (46 שקלים) ומרק ראמן עם עוף. וגם -לחמניית באן במילוי כבד אווז (68 שקלים), אטריות בווק ומנות מוקפצות עם אורז. בצהריים מציעים במקום עסקיות ב-59 או ב-64 שקלים.

 

הצורן 4 אזור תעשיה נתניה, 09-7703990‏, ראשון-חמישי 23:30-11:30, שבת 23:30-18:30, כשר

 

Meatland

"מיטלנד" היא מסעדת בשרים בהגדרתה, שבתפריט שלה אפשר למצוא גם כמה ממנות הדגל של המטבח הבוכרי. בגזרת הראשונות מציעים כאן חציל על האש, פטה כבד עוף, אנטיפסטי ומאפה Meatland בטאבון, במילוי בקר וכבש עם זיגוג טחינה ועשבי תיבול מעל.

 

בעיקריות יש עופיון טבקה (75 שקלים), פלוב (79 שקלים), נתחי בשר על האש (155-70 שקלים), בינהם גם צלעות כבש (149 שקלים) ושיפודים (65-55 שקלים). עוד בתפריט: קדרות מיוחדות, אחת עם טלה, תרד, שעועית ירוקה וערמונים (75 שקלים) והשנייה עם אסאדו בבישול ארוך (75 שקלים).

 

ז'בוטינסקי 2 נתניה, 09-8328585‏, שני-שבת 23:00-14:00, לא כשר

 

Mad

מסעדת שף חדשה שנפתחה לאחרונה בנהריה על ידי השף דור טהור (מסעדת "מיכאל" במושב לימן) ושותפיו - אבידן אשרף, מייקל שלב ודניאל קורשונוב, כולם תושבי נהריה. המסעדה התמקמה בבניין משנות ה-30 של המאה הקודמת, ומכילה 90 מקומות ישיבה.

   (צילום: אגמדיה)
(צילום: אגמדיה)

Mad הוקמה בהשקעה של מיליון שקלים וחצי, כשעל עיצוב החלל אחראי המעצב דורון מור, שיצר שם אווירה של בר-מסעדה. זאת, על מנת להסתנכרן עם הקונספט שבו במהלך היום מוגשות שם מנות שף, ובשעה 23:00 בלילה הופך המקום לבר עם תפריט לילה.

   (צילום: אגמדיה)
(צילום: אגמדיה)
 

בתפריט ההרצה אפשר למצוא מנות פסטה שמיוצרת במקום (78 שקלים), פילה סלמון במיסו המוגש מעל ריזוטו סלק ויוגורט עיזים (110 שקלים), טורטליני במילוי גבינות רכות ברוטב שמנת, תפוחי עץ, פלפל חריף ושוקולד לבן (68 שקלים) ופולנטה מקרם תירס טרי המוגשת עם פטריות כמהין וציר בקר מצומצם (37 שקלים).

 

ויצמן 65 נהריה, 04-6653535, ראשון-רביעי 2:00-17:00, חמישי-שישי 3:00-17:00, שבת 2:00-12:00, לא כשר

 

סושי בר ג'קו

מסעדת הדגים הוותיקה מרמת השרון מתרחבת (תרתי משמע) ומשיקה בר סושי עם תפריט יפני מסורתי, שיפעל כחלק בלתי נפרד ממסעדת האם. תוכלו למצוא כאן, בין היתר, סורימי, רולים, ניגירי, סנדוויץ' סושי ושלל קומבינציות.

   (צילום: יפית שמחה)
(צילום: יפית שמחה)

מלבד הרולים, אפשר להזמין כאן גם צ'יראשי טונה (59 שקלים), טמפורה פאנקו שרימפס (45 שקלים) וסלט סשימי טונה (59 שקלים).

 

רחוב החרש 8 אזור התעשייה רמת השרון, 03-5661234, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

זינה

הפרוייקט החדש של השף אליאס מטר, העומד מאחורי מסעדת "לוקנדה" הנצרתית שממוקמת במלון "רמדה נצרת". המסעדה החדשה נמצאת בחלל סמוך ל"לוקנדה", ומתקיימים בה אירועים מיוחדים, ערבי קונספט, ארוחות פרטיות ובקרוב, גם ארוחת טעימות לכריסמס שמתוכננת ממש בימים אלו. אחת לחודש, יתארח במקום גם שף אורח שיבשל יחד עם אליאס עצמו.

   (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

דרך הציונות 29 מתחם בית מלון רמדה נצרת, 04-6130351

 

Nina Bianca

ביסטרו ים-תיכוני שנפתח במתחם המסחרי מדרום לצומת ביל"ו, על ידי קבוצה של אנשי עסקים תל אביבים המתמחים בתחום האירוח, שחברו לשף איתי עטיה ("ווסט סייד" במלון "רויאל ביץ'" בתל אביב). בחלל המסעדה - שמעוצב בסגנון אורבני וכולל 120 מקומות ישיבה ומרפסת עם צמחייה ירוקה הפונה אל הרחוב, המציעה כ-50 מקומות ישיבה נוספים - יש מטבח פתוח עם טאבון שבו נאפות פיצות, פוקצ'ות ואנטיפסטי, ובמרכז ממוקם הבר.

   (צילום: אלכס ליפקין)
(צילום: אלכס ליפקין)

בתפריט, מנות ראשונות כמו סשימי טונה אדומה על קרם הדרים (65 שקלים) ובוריק דג ים המוגש מעל טחינת עמבה לצד סלט עגבניות וביצה רכה (42 שקלים). בגזרת הטאבון, תוכלו לזלול שם פיצה פטריות וכמהין (64 שקלים) פיצה סלק עם גבינה כחולה (52 שקלים) ועוד; ובעיקריות יש פילה לוקוס על פירה תפוחי אדמה המוגש לצד תבשיל זיתים סוריים חמצמץ (176 שקלים).

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בוסי סנט ג'ורג 9 מתחם ביל"ו, 08-9480080, שעות ההרצה: ראשון-חמישי 24:00-19:00, החל מחודש דצמבר המסעדה תהיה פתוחה בראשון-חמישי 15:00-12:00, שישי 14:30-9:30, כשר

 

פוקי בר

המקום הבא הוא, למעשה, חלק מסצנת ה"קערות" שתופסת תאוצה בארץ בשנים האחרונות. פתחו אותו דוד דהן (24) ועידן כהן (26), קרובי משפחה שמציעים שם כל אבות המזון בקערה אחת, כולל את הגרסה החורפית של המנה שעלתה ארצה מהוואי.

   (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מה בתפריט? פוקי ללא גלוטן, פוקי טבעוני וצמחוני - בהם במקום הדג יש טופו ופטריות, כשאת המנה עצמה הלקוח מרכיב על פי רעות עיניו ממגוון האפשרויות שבוויטרינה. אז איך זה בדיוק עובד? תחילה, בוחרים את הבסיס למנה (קינואה, אורז - לבן או מלא - אטריות שעועית או חסה), אליהם מתווספת מנת חלבון כמו סלמון (במרינדה או אפוי בתנור), טונה או טופו (42-34 שקלים). אגב, אפשר גם לוותר על החלבון ומחיר המנה יהיה 30 שקלים.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בהמשך, בוחרים ירקות או פרי ויש גם אבוקדו וחלפיניו, לחובבי החריף. לכל הטוב הזה, מצטרפים בצלצלי שאלוט קריספיים, בוטנים שבורים, שקדים פרוסים, חמוציות, שומשום שחור ולבן ומגוון רטבים כמו צ'ילי-אננס, טחינה יפנית, פונזו, טריאקי, סויה, צ'ילי חריף, סרירצ'ה (חריף), איולי וואסבי, ספייסי מיונז ושמן זית עם לימון. את המנה אפשר לאכול במקום, או לקבל אותה באמצעות משלוח (שימו לב: שירות המשלוחים פועל באזור ראשל"צ-חולון-בת ים בלבד).

 

אליעזר מזל 11 ראשון לציון, 03-9635933, ראשון-רביעי 22:00-10:00, חמישי 23:00-10:00 מוצ״ש-23:00, כשר

 

לה פרינה אל טליו

חברת "אסול אוכל איכותי", המפעילה את רשת המאפיות "לה פרינה", וחברת שירותי הקרקע - "לאופר-GHI", השיקו שתי מסעדות איטלקיות בשירות מהיר הממוקמות בטרמינל 3 שבנתב"ג.

האחת, נפתחה באולם הנוסעים היוצאים (דיוטי פרי) והשנייה - באולם "שחקים" הפתוח הן לנוסעים היוצאים והן לקהל המלווים.

   (צילום: אסף אמברם)
(צילום: אסף אמברם)

בשתי המסעדות, מוצע תפריט איטלקי שכולל פיצות בחיתוך הנמכרות לפי משקל (15.90 שקלים ל-100 גרם) ופיצות נפוליטניות בהתאמה אישית (40 שקלים). יש גם כריכי פוקצ'ה עם מילויים שונים (32-29 שקלים), פסטה טרייה (44-39 שקלים), לזניה ומרקים, מאפים וקינוחים (29-22 שקלים).

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

כל מנות הפסטה והלזניה מוגשות במארזים ייעודיים שאפשר לקחת לטיסה, וממש בקרוב יושק שם גם שירות משלוחים שיספק את האוכל עד לשער העלייה למטוס.

 

טרמינל 3 שדה התעולה בן גוריון, אולם הנוסעים והיוצאים ואולם "שחקים", 24/7 לא כשר

 

פופ אפ STAR CHEF במתחם קונטיינרס

במתחם מסעדות הקונטיינרים שבמתחם הבורסה ברמת גן, פתחו במסורת של פופ-אפ שמתקיימת מדי יום ראשון, במהלכה יתארחו במקום שפים לערב אחד בלבד.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בין השפים שיתארחו במקום, אפשר למנות את תומר אגאי ("סנטה קתרינה"), אבי ביטון ("קפה פופולר"), אבי לוי ("המוציא") ונוספים.

שף אבי לוי, "המוציא" (צילום: דניאל אליאור) (צילום: דניאל אליאור)
שף אבי לוי, "המוציא"(צילום: דניאל אליאור)
 

היצירה 3 רמת גן, מדי יום ראשון בערב, לא כשר

 

מר.פרעצל

דוכן חדש שיושק ביום חמישי הקרוב בקניון עזריאלי בתל אביב. הדוכן מציע פרעצל פיצה, פרעצל ביצה, פרעצל שוויצרי עם גבינה נמסה ומאפים נוספים (36-20 שקלים). לרגל הפתיחה, החל מ-17:30 ועד הסגירה של הדוכן, כל המוצרים ימכרו ב-50 אחוזי הנחה.

 

קניון עזריאלי, תל אביב

 

 (  )

קפה טוב

לפני כשבועיים, נפתח ב"שער מנשה" שבעמק חפר בית הקפה הראשון בישראל שפועל מתוך מתחם של בית חולים פסיכיאטרי. צוות בית הקפה מורכב ממטופלים פסיכיאטרים הנמצאים בשלב השיקום, ובייסוד הקמתו עומד הרצון להתמודד עם הדעות הקדומות בקרב הציבור הרחב כלפי מחלת הנפש והלוקים בה.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

זהו הסניף הראשון מתוך רשת בתי קפה שהימה קבוצת העסקים החברתית - "שכולו טוב", והוא, כאמור, פתוח לקהל הרחב. תפריט המסעדה מציע סלטים, כריכים, ארוחות בוקר, פסטות, פיצה, לזניה, שקשוקה וממולאים שמתומחרים במחיר אחיד של 25 שקלים.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בית החולים "שער מנשה" עמק חפר, 052-9261987, ראשון-שלישי 16:00-8:00, רביעי-חמישי 19:00-8:00, כשר

 

שמו

קונדיטורית "שמו"  של השף-קונדיטור מיקי שמו, מתרחבת ופותחת סניף חדש, הפעם בקניון עופר ("הקריון") שבקרית ביאליק. הסניף משתרע על שטח של 30 מ"ר, ומציע את המאפים המתוקים והמלוחים המוכרים והפופולריים של שמו.

   (צילום: זוהר שטרית)
השף-קונדיטור מיקי שמו(צילום: זוהר שטרית)

קניון עופר (הקריון) דרך עכו 192, קרית ביאליק 04-8477377, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 15:00-9:00, כשר חלבי

 

הסושייה

רשת הסושי בפריסה ארצית פתחה סניף חדש בקניון הנגב בבאר שבע, בו יציעו תפריט כשר שכולל סושי, מנות מוקפצות, מרקים, גיוזה, סלט סום טאם, פאד קפאו ועוד. בנוסף, מציעים שם שירות משלוחים שפועל בבאר שבע, מיתר, עומר ולהבים.

 

קניון הנגב באר שבע, ראשון-חמישי 21:30-11:30, שישי 14:30-10:00, מוצ"ש-22:30, כשר

 

דוניא

רשת אוכל הרחוב של השף מאיר אדוני, פותחת סניף חדש במדרחוב של הקריון שבקרית ביאליק בחלל של 260 מטרים הכולל 140 מקומות ישיבה.

   (צילום: יח
שף מאיר אדוני (צילום: יח"צ)

את נתחי הבשר המוגשים במקום, צולים על גחלי הדרים, ואילו את הירקות מעבירים תהליך חריכה, כבישה או עישון. בהמשך, מרכיבים מהם מנות מהמטבח המזרח תיכוני עם נגיעות מודרניות כמו קרפצ'יו חציל (28 שקלים), מעורב חלקי פנים (53 שקלים), מחבת ממולאים ביתיים (59-49 שקלים), מרק פריקה ועוד.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

קניון עופר (הקריון) דרך עכו 192, קרית ביאליק, 04-8278277, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי 15:00-11:00, כשר למהדרין

 

Waffle Bar

רשת בתי הקפה והוופל מגיעה לבת ים, ומשיקה את הסניף ה-14 שלה על חוף הים, במתחם Sunset Beach המתחדש. 

   (צילום: אורן חסידים)
(צילום: אורן חסידים)

במקום, יגישו את התפריט הירושלמי החלבי והקלאסי של הרשת שכולל ארוחות בוקר, כריכים, שקשוקה, ופל בלגי עם תוספות, פנקייקים, לאפה טוסט, סלטים, פוקצ'ות, דגים, פסטות, קרפים צרפתיים מתוקים ומלוחים ואת הקינוחים המפורסמים של הרשת.

 

מתחם "סאנסט ביץ'" דרך בן גוריון 136 בת ים, 03-7404588, שעות פתיחה בתקופת ההרצה: ראשון-חמישי 23:00-10:30, שישי 13:00-9:00, מוצ״ש-23:30, כשר

 

קפה גרג

רשת בתי הקפה בפריסה ארצית ממשיכה להתרחב, ופותחת סניף ראשון בקניון ים המלח החדש. בסניף החדש הושקעו כ-2 מיליון שקלים, והוא משתרע על פני 50 מטרים וכולל 100 מקומות ישיבה.

 

קניון ים המלח החדש, ראשון-חמישי 23:00-9:00, שישי 15:00-9:00, מוצ״ש-23:00, כשר למהדרין

 

 (  )

צ'יינה קלאב

אחרי שסגרו את "דה באן", האחים שי ואייל קיצ'ס חוזרים לסצנה הקולינרית עם בר אוכל חדש ומסקרן בשם "צ׳יינה קלאב", שייפתח בעוד כחודש באותו חלל שאיכלס במשך שבע שנים את מסעדת הבאנים שנסגרה. 

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

המקום עצמו עתיד להיות בר אוכל סיני עם נגיעות יפניות, שיציג פרשנות אישית ויצירתית למנות מהמטבחים של סין, טייוואן ויפן. 

   (צילום: חיים יוסף)
האחים שי ואייל קיצ'ס (צילום: חיים יוסף)

הלל הזקן 18, תל אביב

 

Fantastic

במהלך חודש ינואר 2019, ייפתח בתל אביב Fantastic – מיזם חדש של קבוצת "מאנקי ביזנס" בבעלותם המשותפת של המיקסולוג אריאל לייזגולד ואבירן אבידן, הכוללת את הברים "223" ו-"Bellboy". המקום החדש - שייתפרס על פני חלל ענק בגודל של 500 מ"ר, בקומת הכניסה של מלון Port&Blue הסמוך לנמל תל אביב - יציע חוויית אירוח שתשלב בין בר, מסעדה ותיאטרון.

 

שני חללים שונים לגמרי האחד מהשני, בין אם בעיצוב ובין אם בתוכן, יחוברו זה לזה במסדרונות ופתחים, ויציעו לאורחים עולם של פנטזיה מלא בקסם והפתעות. למה הכוונה? גם אנחנו עוד לא לגמרי בטוחים. 

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

על הפן הקולינרי של המקום הופקדה השפית אידית פדידה ("כתית", "זוביזו", "הוטל מונטיפיורי" ועוד), שיצרה תפריטים שונים שנתפרו עבור אופיו של כל חלל, ובהם שילובים בין מנות מהמטבח האירופאי הקלאסי שמזוהות עם מדינות כמו צ'כיה, רוסיה, אנגליה וצרפת, אבל בגרסאות קלילות ומוקפדות.

 

צידון 1, תל אביב

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: טל שחר
ביקרנו במסעדת האבוקדו החדשה - ועוד מקומות חדשים בארץ
צילום: טל שחר
מומלצים