שתף קטע נבחר
 

איך מעקרים צנצנות?

כיצד מעקרים צנצנות זכוכית ומדוע עושים זאת לצנצנות של חמוצים? חגית אלקיים.

ynet עונה:

מניחים אותן בסיר על מים חמים, מביאים לרתיחה וממשיכים "לבשל" אותן עוד 10 דקות ברתיחה. מעקרים צנצנות לחמוצים בדיוק מאותה סיבה שמעקרים צנצנות לריבות, כדי לשמר מזון, כלי האחסון חייב להיו סטרילי. הטבילה במים רותחים הורגת את הבקטריות והחידקים הלא רצויים.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים