שתף קטע נבחר

הטיול השנתי של קרי

בניו-יורק מציעים טיול בעקבות קרי, מירנדה, שרלוט וסמנתה, גיבורות "סקס והעיר הגדולה". נא להכין 25 דולר, ג'ימי צ'ו ומימיה (עם מים מינרליים)

ברחובות תל אביב מתקיימים כבר שנים רבות סיורים מודרכים בעקבות יצירתו של נתן אלתרמן. פה הוא גר. שם הוא שתה. ופה, ממש פה, הוא ישב. הבריטים, מצדם, מתרוצצים אחרי הארי פוטר, ולניו-יורק יש מעתה את המקבילה שלה. חובבי סדרת הטלוויזיה "סקס והעיר הגדולה" של רשת HBO יכולים, תמורת 25 דולר, להיכנס לנעליהן (טוב, לא ממש ג'ימי צ'ו) של קרי, מירנדה, שרלוט וסמנתה. מדובר בטיול מודרך בן שלוש שעות בעקבות החיים הטובים של הבנות הכי סקסיות בטלוויזיה. סקס לא ייצא לכם מזה, ובכל זאת, החידוש התיירותי הלוהט של התפוח הגדול "The Sex And The City Tour", מציע נגיסה מהצד היותר פרוע של החיים בעיר הגדולה – הכי קרוב למה שמציגות הבנות החמושות בנעלי מאנולו בלאניק.

 

פה סמנתה עשתה את זה. וגם פה. ופה

 

הסיור מתקיים מדי שבת מזה שלושה חודשים ומציע סיבוב בכל המקומות הנחשבים המתועדים בסדרת הטלוויזיה: החנויות, הבארים ושכונות הדאון-טאון.

עם העלייה לאוטובוס מחלקת המדריכה את ה"Sexionary" – מילון מושגים ואמרות כנף מתוך סדרת הטלוויזיה. בין השאר אפשר למצוא את המונח "Trysexual" (מי שחייב לנסות לפחות פעם אחת מכל דבר) וכמובן "Re-Virginized" (המתייחס למי שמתנזר לאורך זמן מסקס, ומצליח לרכוש לעצמו את בתוליותו מחדש). התחנה הראשונה היא הבוטיקים. האוטובוס נעצר מול חנות הנעליים האקסקלוסיבית של ג'ימי צ'ו ברחוב 51 – המקום היחיד שמכניע פעם אחר פעם את ארנקה של קרי, תמורת 1,000 דולר לסוליה. מהבוטיק של צ'ו חוזרים לאוטובוס, ודרך הזכוכית השקופה מצביעה המדריכה על כל הבארים העדכניים (בשלוש שעות בלבד לא באמת חשבתם שתוכלו לעצור בכל אחד מהם ולברך על כוס מעוצבת של קוסמופוליטן, נכון?), ואינה פוסחת על מסעדת איל קאנטינורי האלגנטית והיוקרתית, שם ניסתה קרי לחגוג את יום הולדתה ה-35. לאחר מכן תשאל המדריכה שאלות טריוויה מתוך הסדרה, ומדי כמה דקות תבקש מהנהג לעצור את האוטובוס על-מנת שתוכלו להתרשם מקרוב.

הסיור עובר בכנסייה קטנה ברחוב 29, שם התאהבה סמנתה בנזיר; בחברת עיצוב הרהיטים של איידן (נו, החבר השווה של קרי), שנמצאת באיזור הבשר, שהפך בשנים האחרונות לרובע בילויים שווה במיוחד; ובמאפיית מגנוליה – החנות המופלאה ברחוב בליקר שבגריניץ' וילג', שם מירנדה מטביעה את יגונה.

 

בעיקר לרווקות

 

למרות שחלקים נכבדים מהתוכנית מצולמים באולפני Silvercup בקווינס, רשת HBO הצליחה להפוך את מחצית מנהטן לסט הפקות ענקי, והצילומים נערכו בלמעלה ממאה לוקיישנים ברחבי המטרופולין. בטיול המודרך נחשפים המטיילים לשלושים מתוך מאה הלוקיישנים המדוברים, ביניהם גם הבוטיק המוטרף של מעצבת התלבושות של הסדרה – פטרישה פילד בוילג'.

התחנה האחרונה אחר-הצהריים היא בטאו (Tao), בר-מסעדה שקשה במיוחד לפספס בו את פסל הבודהה הענק שצופה על האוכלים מגבוה. במהלך העונה הקרובה יהיה לנו יותר מאירוע חשוב אחד שיכלול את ביג ואת סמנתה בלוקיישן הזה. אגב, רוב המשתתפים בטיול המודרך הן נשים בגילאי 20-30, רווקות ברובן. השאר הם גברים שנסחבו אחרי החברות. אבל בניו-יורק כמו בניו-יורק, לעולם אין לדעת מאיפה תיפול עליך האהבה.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כאן אתם תטיילו (רחוב 58 על 42 איסט)
כאן אתם תטיילו (רחוב 58 על 42 איסט)
ומימין, פריט לכל נפש של ג'ימי צ'ו
ומימין, פריט לכל נפש של ג'ימי צ'ו
אלה שבצד של הנהג יכולים לראות מסעדה נחמדה, איל קנטינורי
אלה שבצד של הנהג יכולים לראות מסעדה נחמדה, איל קנטינורי
וכך קרי נראית כשהיא מטיילת
וכך קרי נראית כשהיא מטיילת
ולפעמים גם ככה
ולפעמים גם ככה
מומלצים