שתף קטע נבחר

פישמן: מיזוג חברות הכבלים ירד מהפרק

פישמן, מבעלי המניות בערוצי זהב: אין לנו ויכוחים וסכסוכים עם דנקנר. אנחנו מנהלים מו"מ על התחומים שאותם ניתן להפעיל במשותף

"אני לא מטפל יותר במיזוג חברות הכבלים. הנושא ירד מסדר היום". כך אמר ל"ידיעות אחרונות" אליעזר פישמן, מבעלי המניות בערוצי זהב.

 

"אני לא מדבר על הנושא" אמר פישמן, "לא עם הבנקים, לא עם בנק ישראל, לא עם המפקח על הבנקים, לא עם קבוצת דנקנר (בעלי השליטה במתב) ולא עם רו"ח צבי יוכמן (נאמן תבל). פישמן אמר את הדברים בהמשך לידיעה שפורסמה אודות פגישה בינו לבין המפקח על הבנקים, יואב להמן.

 

פישמן גם הכחיש את הידיעות שפורסמו, לפיהן קיים סכסוך בין הקבוצה שבשליטתו לקבוצת דנקנר סביב השליטה בחברת הכבלים הממוזגת ואופן ניהולה. "אין שום ויכוחים וסכסוכים עם דנקנר, זו המצאה עיתונאית", אמר פישמן. לדבריו, הוא ודנקנר מנהלים משא ומתן על התחומים שאותם ניתן להפעיל במשותף במסגרת חברות הכבלים.

 

המנכ"ל המיועד של חברת הכבלים הממוזגת, רמי בלינקוב, שהודיע לאחרונה על רצונו לעזוב את התפקיד, צפוי להישאר בתפקידו. בלינקוב הודיע על רצונו להתפטר, לאחר שחלק מבעלי המניות בחברות הכבלים ניסו לערער על החלטתו של בלינקוב למנות לסגנו את שלמה וקס, לשעבר מנכ"ל משרד התקשורת. שמו של וקס הועלה לאחרונה כמועמד פוטנציאלי להחליף את שלמה פיוטרקובסקי בתפקיד יו"ר סלקום.

 

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פישמן: למרות הכל, חברות הכבלים לא ימוזגו
פישמן: למרות הכל, חברות הכבלים לא ימוזגו
מומלצים