שתף קטע נבחר

הרכבת מבטיחה: דיוק ושירות

בעוד ארבעה ימים יכנס לתוקפו לוח זמנים חדש של רכבת ישראל. מנכ"ל הרכבת, עופר לינצ'בסקי: "נשפר את רמת הדיוק והשירות לנוסע"

החל ממוצאי שבת הקרובה, ה-17.12, ייכנס לתוקפו לוח הזמנים החדש והמובטח זה מכבר של רכבת ישראל. לוח זמנים זה אמור לעזור לרכבת לשפר את רמת השירות שזכתה בחודשים האחרונים לביקורת רבה, וכן לאפשר דיוק נדרש בזמני הנסיעה. בין היתר יופעל קו חדש לדימונה עם 10 רכבות מדי יום.

 

מנכ"ל רכבת ישראל, עופר לינצ'בסקי, אומר בהודעה ששלח למערכות העיתונים כי "הקו לדימונה חודש לאחר הפסקת פעילות של 25 שנה, ועיקר חשיבותו בקירוב פריפריה למרכז". בנוסף מבהירים ברכבת כי חלק מהמפגשים הלא מוגנים בין כביש למסילה בוטלו, ובמקומם נבנו ארבעה גשרים ושני מפגשים מוגנים על-ידי מחסום.

 

לסיום אומר המנכ"ל כי לוח הזמנים החדש יאפשר לשפר את השירות שמציעה הרכבת לנוסע, הן ברמת המענה לביקוש הגובר והן ברמת הדיוק. זאת באמצעות תגבור ותוספת רכבות בקווים עמוסים ובשעות השיא, ושיפור רמת הדיוק. רשמנו לעצמנו.

 

רוצים להתעדכן בלוח הזמנים החדש שייכנס לתוקפו ב-17.12? לחצו כאן, ואחר-כך על תפריט "זמנים ותעריפים"

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלטרנטיבה?
אלטרנטיבה?
מומלצים