שתף קטע נבחר

התפטר יואב לוי, סמנכ"ל המסחר של אל על

בלעדי: לוי שימש בתפקיד סמנכ"ל המסחר והקשרים התעופתיים של אל על בשלוש וחצי השנים האחרונות. נודע כי הוא עשוי לקבל את ניהול חברת ארקיע

יואב לוי, סמנכ"ל למסחר וקשרים תעופתיים באל על, התפטר אמש מתפקידו. כך נודע ל-ynet. לוי שימש בתפקידו בשלוש וחצי השנים האחרונות, והיה למעשה מינוי של עמוס שפירא שעזב לאחר שמשפחת בורוביץ' רכשה את השליטה באל על. ל-ynet נודע, כי הרקע להתפטרות הוא חילוקי דעות בינו לבין המנכ"ל חיים רומנו, על אופן ניהול נושאי המסחר והשיווק באל על.  

 

בחודשים האחרונים קיבל לוי פעמיים הצעות לנהל את חברת ארקיע, אך עד כה השיב עליהן בשלילה. לא מן הנמנע, שעתה לאחר הודעת ההתפטרות יחדשו הצדדים את המגעים ביניהם. מגעים אלו, אגב, היו בידיעת חיים רומנו.

 

לדברי לוי, "היתה לי תקופה נפלאה באל על במהלכה פעלנו בהיותה חברה ממשלתית, בתהליך ההפרטה וההבראה ועד להפיכתה לחברה פרטית מצליחה ומשגשגת. כעת החלטתי כי הגיע הזמן לצאת לדרך חדשה ולפנות לכיוונים נוספים. אני מודה על ההזדמנות שניתנה לי לתרום לשגשוגה והצלחתה של אל על."

 

לוי, בן 45, היה קודם לתפקידו באל על סמנכ"ל סיטי בנק ולפני כן סמנכ"ל בחברת הביטוח  AIG.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יואב לוי. עוזב
יואב לוי. עוזב
צילום: סיון פרג'
מומלצים