שתף קטע נבחר

גידול של 11.5% במכירות התעשייה האווירית ברבעון

הסתכמו ברבעון השני ב-795 מיליון דולר. הרווח הנקי עלה ב-21% והסתכם ב-29 מיליון דולר. צבר ההזמנות של התע"א ל-סוף יוני הסתכם ב-7.2 מיליארד דולר, כ-87% מהם לייצוא

התעשייה האווירית רשמה ברבעון השני של שנת 2007 רווח נקי של 47 מיליון דולר,  גידול של 6% לעומת הרווח בתקופה המקבילה אשתקד.

 

הרווח אינו כולל הוצאה חד-פעמית של 18 מיליון דולר עקב פרישת עובדים. ההשוואה לרבעון המקביל בשנת 2006 אינה כוללת הוצאה חד-פעמית של 26 מיליון דולר שהוציאה החברה ברבעון המקביל אשתקד. אם לוקחים בחשבון את ההוצאה החד-פעמית, מדובר ברווח של 29 מיליון דולר ועלייה של 21% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.

 

מכירות התעשיה האווירית ברבעון הסתכמו ב-795 מיליון דולר, גידול של 11.5% לעומת הרבעון המקביל ב-2006.

  

הרווח הגולמי הסתכם ב-117 מיליון דולר, עלייה של 23.1% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. הרווח התפעולי הסתכם ב-53 מיליון דולר (29% מההכנסות), עלייה של  51.4% לעומת הרבעון המקביל אשתקד. הוצאות המחקר והפיתוח הסתכמו ב-23 מיליון דולר, עלייה של 4.5%. הוצאות ההנהלה והשיווק הסתכמו ב-41 מיליון דולר, עלייה של 7.8%.

 

צבר ההזמנות של התע"א ל-סוף יוני הסתכם ב-7.2 מיליארד דולר, כ-87% מהם לייצוא.

  

"צמיחתה המתמשכת של החברה מעידה על חוסנה הכלכלי גם בשווקים הצבאיים וגם בשווקים האזרחיים, המהווים 40% מפעילותם", אומר יו"ר התע"א, יאיר שמיר. המנכ"ל יצחק ניסן מוסיף: "התוצאות העסקיות נובעות ממדיניות שיווק אגרסיבית, מיישום תוכנית התייעלות, משיפור בתרבות העסקית ומבקרה הדוקה על ביצוע הפרוייקטים של החברה".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יו"ר תע"א, יאיר שמיר
יו"ר תע"א, יאיר שמיר
מומלצים