פתיתי רשת: עולים על המדים
לוחמי חיל האוויר חולמים להיות טייסים על הקרקע, תורנות מטבח כיפית, גלישה במדרון על לוח עץ, עישון נרגילה בצורה מקורית ועוד דברים משונים שחיילים עושים
ובכן, משום מה היתה התלהבות רבתי מהתוכן אותו מצלמים חיילינו האמיצים במהלך השרות. לצערי חל איסור על חיילים להצטלם ללא אישור דובר צה"ל, ואנו כאן מבקשים שלא להכניסם ל-35 ימי מחבוש. אבל מה לעשות שהתוכן כבר ברשת? אז הנה אנו מציגים אותו כפי ששלחו לנו גולשים רבים וממליצים לאנשי הסדיר המילואים והקבע שלא להצטלם כשהם בשרות צבאי, בטח שלא במדים ובטח ובטח כשמפות וחומר רגיש אחר מצולמים ברקע.
פתית אוורירי: נהיגה מונעת
את הקליפ הראשון של לוחמי חיל האוויר שלח לנו ראובן. כנראה מדובר על קורס חדש לנהיגה מונעת או איזה חלום להיות טייסים על הקרקע. מה שכן – טוב שחבשו קסדה, זה ממש חשוב!
כנראה שיש משהו בחיל האוויר, אולי זה ריח הדלק של המטוסים, אחרת קשה להסביר מה הניע את הבחור הזה שנראה שפוי לחלוטין, לנסות ולגלוש במדרגות באמצעות לוח עץ.
פתית הזוי: לפרק ת'פחית
יעקב העלה לרשת את גנמ"ם 947: "טבחים שולטים מבצעים את ה'Soldier Boy' במטבח כמו משוגעים". כך כתב בכותרת הווידאו הנפלא הזה, ואם יש דרך להעביר תורנות מטבח אני בוחר בזו המצולמת. מקסים!
במה שנראה כמו חדר במועדון צבאי מדגים חייל קשוח כיצד הוא מפרק פחית קולה באמצעות בליטות מוזרות בשכמות שלו. ראו הוזהרתם.
פתית מעושן: הפוגה מבצעית
מי שמכיר אותי יודע שליבי ליבי נתון לחיילי מג"ב. ולכן לא יכולתי שלא להתמוגג מהקטע הזה אותו מבצעים שלושה שכאלה בהפוגה בין מבצע זה לאחר
ולקינוח, אין כמו לשרת בצבא כדי ללמוד במהלך השרות שיטה חדשה ומקורית לעישון נרגילה.