שתף קטע נבחר

לא רוצה את תינוקך? שימי אותו בקופסה

הקופסה, הצמודה למרפאה, מאפשרת ליולדות צעירות שאינן מעוניינות בתינוק, להשאירו שם מבלי לחשוף פרטים. התינוקות מטופלים על ידי ארגון צדקה ונמסרים לאימוץ. היזמים טוענים: זה ימנע הפלות מיותרות

"הפקדה" ראשונה נעשתה בקופסה חדשה המשמשת "להפקדת תינוקות" בהמבורג, גרמניה. כך מדווח היום (יום ה') הצהובון האמריקני National Enquirer. הקופסה מאפשרת ליולדות צעירות מאוד, אשר אינן מעוניינות לגדל את התינוק, לחוס על חייו, במקום להשליך אותו לפח, או להרוג אותו, כפי שרבות מהן עושות.

הקופסה ממוקמת בצמוד למרפאה לנשים, ביוזמת ארגון צדקה. ואמהות אשר חשות כי אינן מסוגלות לגדל את ילדהין, יכולות להניח את הילד בקופסה, וללכת לדרכן, ללא צורך להזדהות או לענות על שאלות מביכות.

"אנחנו מאוד שמחים שקיבלנו את התינוקת הראשונה. קראנו לה אנה", סיפר אחד מעובדי ארגון הצדקה. "אנחנו סבורים שהצלנו את חייה, ונתנו לה תקווה לעתיד. מי יודע מה היה קורה לה אם אמא שלה לא היתה שומעת עלינו".

התינוקת, בת ארבעה חודשים, הושארה בקופסה המיוחדת, המרופדת בשמיכות, באמצע הלילה. מנגנון מיוחד בקופסה, שמופעל כאשר התינוק מוכנס אליה, הדליק את האזעקה בחדר האחיות הסמוך. לאחר שעברה בדיקה גופנית בבית חולים, בה התגלה כי היא בריאה, הועברה אנה למשפחה אומנת. לאמהות המוותרות על ילדיהן נותנים ארכה של שמונה שבועות כדי להתחרט, אחר כך נשלח הילד לאימוץ.

בינתיים אנה נמצאת אצל משפחה אומנת. אמה האומנת של אנה, מרגוט, מספרת כי אנה ישנה בשלווה בזרועותיה. "בהתחלה ריחמתי על התינוקת המתוקה הזו, שתתעורר בבוקר בלי אמא שלה לידה", סיפרה מרגוט, "אבל אחר כך התחלתי לרחם על האמא. היא ראויה לרחמים, והיא שאפה שהתינוקת שלה תקבל את הטוב ביותר".

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מעניקים לתינוקות עתיד יותר טוב
מעניקים לתינוקות עתיד יותר טוב
ארכיון
מומלצים