שתף קטע נבחר

בנק משכן מקים מועדון לעורכי דין

הבנק יארגן כנסים המיועדים לעורכי דין העוסקים במקרקעין ויפיק מגזין בנושא

בנק משכן, בנק למשכנתאות מקבוצת בנק הפועלים, הקים את מועדון עורכי דין. המועדון מיועד לעורכי דין העוסקים במקרקעין ומטרתו להדק את הקשרים בין הבנק לבין עורכי דין שעוסקים בתחום הנדל"ן.

על הקמת המועדון הכריזה מנכ"ל בנק משכן, עידית לוסקי, בכנס בהשתתפות מאות עורכי דין, שהתקיים השבוע במלון דן פנורמה בתל-אביב. במסגרת המועדון יארגן הבנק כנסים מקצועיים, ויפרסם מגזין חדש, "משכן ונדל"ן", שגיליונו הראשון חולק בכנס עורכי הדין. המגזין כולל מידע על הפעילות הבנקאית, המשפטית, הכלכלית והשיווקית של בנק משכן.

בין המאמרים המתפרסמים בגיליון הראשון: היבטי שמאות של תוכנית השימור שהופקדה בתל אביב, מאת עדי צביקל, יו"ר לשכת שמאי המקרקעין בישראל, וניתוח פסק דין בשאלה, מה גובר על מה – משכנתא של בנק מלווה או זכות עיכבון של רוכשי דירה, מאת עו"ד תמי בשיסט סולומון מבנק משכן.

עורכי דין שיצטרפו למועדון שהקים בנק משכן ייהנו מטיפול אישי בנציגויות הבנק ומאפשרות לקבוע פגישות אישיות עם מקדמי מכירות של הבנק במשרדי עורכי הדין. חברי המועדון גם יקבלו את כרטיס ההטבות של הבנק, המקנה הנחות בשורה של רשתות ובתי עסק.

ניתן להצטרף למועדון באמצעות פנייה לבנק בפקס 5669057-03.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בנק משכן. לקבל משכנתא במשרד העו"ד
בנק משכן. לקבל משכנתא במשרד העו"ד
מומלצים