ג'וני ווקר ישתף פעולה עם קוקה קולה
תאגיד דיאג'או, יצרן מותגי השתייה החריפה ג'וני ווקר, J&B, ובירה גינס, מעביר את פעילות ההפצה בארץ לחברה בשיתוף קוקה קולה
תאגיד המזון והמשקאות החריפים דיאג'או (DIAGEO) העביר את זכויות ההפצה של מותגי השתייה החריפה שלו לידי חברה חדשה שהוקמה במשותף עם מבשלות בירה ישראל. החברה החדשה נקראת IBBLS והיא תחליף את הפעילות של חברת GUINNESS-UDV בהפצת המוצרים בארץ. מבשלות בירה ישראל היא חברה בת של קוקה קולה ישראל.
המותגים אותם תשווק החברה המשותפת יהיו וויסקי ג'וני ווקר, וויסקי J&B, ודקה סמירנוף, אייריש קרים בייליס, בירה גינס ועוד.
מנכ"ל החברה החדשה יהיה צביקה בר, ששימש בשנים האחרונות בתפקידים שונים בקרלסברג ישראל. למנהל השיווק התמנה רונן אבישר, ששימש עד עתה כמנהל מותג קרלסברג במבשלות בירה ישראל, ולמנהל קידום המכירות נתמנה טל חוטינר.
קוסטאס בורוס, המנהל האזורי של GUINNESS-UDV מסר, כי החברות עוברות תקופת התארגנות הכוללת הקמת תשתית עסקית לתחילת הפעילות בישראל.
צביקה בר מסר, כי החברה תפעל ממשרדיה באזור התעשיה ביבנה, שם הוקם מחסן הפצה חדיש בעל נגישות נוחה לכל רחבי הארץ. הוא הדגיש כי בכוונתה של החברה להתמקד בפעילויות שיווקיות מול הצרכן הסופי. משרד הפרסום של IBBLS יהיה שלמור-אבנון-עמיחי-Y&R.