ליגת האלופות: ריאל ברבע הגמר, ארסנל ודפורטיבו בדרך
נשבר השוויון בבית ד' של ליגת האלופות: ארסנל הפציצה את לברקוזן עם 1:4 ביתי, ולה קורוניה ניצחה את יובה 0:2. ריאל מדריד הבטיחה את מקומה ברבע הגמר לאחר ניצחון 1:2 על פורטו, פנאתינייקוס גברה על ספרטה פראג באותה תוצאה
בתים ג' ו-ד' קרובים להכרעה: ארסנל ודפורטיבו השיגו נצחונות משכנעים על לברקוזן ויובנטוס, ופתחו פער של שלוש נקודות בדרך לרבע הגמר. ריאל מדריד הבטיחה את מקומה ברבע הגמר לאחר ניצחון 1:2 בחוץ מול פורטו. פנאתינייקוס קרובה להצטרף אליה, לאחר שגברה בבית על ספרטה 1:2.
בית ג': ריאל ראשונה ברבע הגמר
ריאל מדריד הבטיחה את הכרטיס לרבע הגמר, לאחר שגברה על פורטו בחוץ 1:2. ריאל השיגה שער כבר בהתקפה הראשונה שלה (דקה 7), כשסנטיאגו סולארי נגח מצוין לרשת של פורטו. סולארי היה גם זה שהבקיע את שער הניצחון לריאל במפגש הקודם בין הקבוצות, לפני שבוע. בדקה ה-20 זה כבר היה 0:2, לאחר שהלגיירה דחק מקרוב כדור שהשמיט שוערה של פורטו. קאפוצ'ו צימק ל-1:2 בדקה ה-28, והתוצאה נשמרה ללא שינוי במחצית השנייה.
פנאתינייקוס קרובה להצטרף לריאל בשלב הבא, לאחר שניצחה את ספרטה פראג בבית 1:2. בדקה ה-15 העלה מיכאליס קונסטנטינו המצוין את המארחים ליתרון 0:1. בדקה ה-47 כבש קונסטנטינו את השני שלו, כשנגח פנימה לאחר הרמה של מיכאלסן. קלין צימק ל-1:2 בדקה התשעים.
ריאל מדריד מובילה את הבית עם 12 נקודות מלאות. לפנאתינייקוס שבע נקודות, ולספרטה פראג שלוש. פורטו במקום הרביעי, עם נקודה אחת בלבד.
בית ד': נצחונות חשובים לדפורטיבו וארסנל
ארסנל ממשיכה להוכיח שהיא קבוצה שונה בבית. אחרי התיקו בגרמניה, הפציצו התותחנים עם 1:4 מול לברקוזן בהייבורי. ארסנל עלתה ליתרון כבר בדקה החמישית, כשפירז חדר ממחצית המגרש ושלח כדור מדויק מ-16 מטר לרשת. המתפרצת הבאה של ארסנל הניבה שער שני: ברגקאמפ העביר לווילטורד, שמצא את הנרי חופשי מול השער. החלוץ הצרפתי לא טעה, ומחמישה מטרים קבע 0:2.
אם לברקוזן חשבה לחזור למשחק במחצית השנייה, הגיע שער נגיחה מהיר של ויירה אחרי ההפסקה (דקה 48), וקבר את התקוות האחרונות של הגרמנים. בדקה ה-83 תקע ברגקאמפ את המסמר הרביעי בארון הגרמני, כשקבע 0:4 בשער מרהיב. סבסן צימק ל-1:4 בדקה ה-87.
יובנטוס בסכנת הדחה מליגת האלופות, לאחר הפסד 0:2 מול דפורטיבו. בדקה השמינית הקפיץ טריסטאן את היציעים בריאזור, כשהעלה את לה קורוניה ל-0:1. תקוותיה של יובה להשוות חטפו מכה קשה בדקה ה-74, כשאדגר דוידס התווכח עם השופט וספג כרטיס צהוב שני. לדפורטיבו לקח בדיוק שתי דקות כדי להפוך את היתרון המספרי לשער שני, כשג'למיניה סיים התקפה מרהיבה בנגיחה לרשת.
ארסנל מובילה את הבית עם שבע נקודות, והפרש שערים עדיף מדפורטיבו, שבמקום השני. יובנטוס במקום השלישי עם ארבע נקודות, ולברקוזן, עם מספר זהה, סוגרת את הבית.