איקאה פותחת את מכירת הקיץ
הסייל הגדול של הרשת יתקיים בין ה-5 ל-21 ביולי, בהנחות של עד 60% על כל המחלקות
הסייל הגדול של איקאה מתחיל ביום שישי הקרוב, ה-5 ביולי, במסגרת מכירת הקיץ של כל חנויות הרשת בעולם. המכירה תימשך עד ה-21 ביולי ויימכרו בה מאות פריטים בהנחות של עד 60%. המכירה תכלול את כל מחלקות החנות, לרבות חדרי שינה, מטבחים, ספות, מנורות, כלי אוכל ופוסטרים, והיא מוגבלת עד גמר המלאי.
מחירים לדוגמה: ספה תלת מושבית סאנבורד תעלה 1,850 שקל במקום 2,900 שקל; מיטת גלריה גבוהה דגם טרומוסו עם סולם - 695 שקל במקום 790 שקל; מנורה לאמבט דגם רלינג - 39 שקל במקום 89 שקל; שמיכת פוך - 275 שקל במקום 445 שקל וספל וצלוחית אספרסו דגם רליינס - 3 שקל במקום 9 שקל.
כמו כן, במסגרת פעילותה למען הקהילה מאמצת איקאה השנה את אלוט, האגודה לילדים אוטיסטיים. במסגרת השבועיים של מכירת הקיץ יימכרו בחנות בובות פאמינג מקטיפה רכה בצורת לב עם זרועות מחבקות, במחיר של 5 שקל לבובה, וההכנסות יועברו לאלוט.