קיציס ופרידמן חוזרים לערוץ 2. דארמה וגרג בחוץ
ליאת תימור תחליף את "דארמה וגרג". קיציס ופרידמן יביאו לערוץ את "החטא ועונשו"
"החטא ועונשו", השעשועון הפארודי של קיציס-פרידמן המשודר בערוץ "ביפ", ועונה חדשה של "עבודת בית", יחליפו שתי תוכניות בערוץ 2 ("קשת") שירדו מלוח שידורי הקיץ - תכנית טיולים פארודית שתוכננה בהנחיית קיציס-פרידמן ועונה חדשה של דארמה וגרג.
"החטא ועונשו" הינו שעשועון פארודי בהנחיית הצמד, הבוחן את איכותם המוסרית של המתמודדים. קיציס משמש בתפקיד המנחה ופרידמן מגלם את דמותו של אלוהים. במסגרת השעשועון נשאלים המתמודדים שאלות מביכות, עוברים מבחנים שונים (כולל מדידת דופק) ולבסוף מחוברים למכונת אמת. העונה הראשונה של השעשועון שודרה ב"ביפ". על פי התכנון, ב"קשת" ישדרו שני ספיישלים מהעונה הראשונה, ולאחר מכן את העונה השנייה. יצוין כי ההחלטה עשויה להשתנות, וכי בשלב זה לא ברור לחלוטין האם העונה השנייה תשודר קודם לכן ב"ביפ" או בערוץ 2. "החטא ועונשו" מיועדת לשידור בימי שני.
ב"קשת" החליטו לגנוז, נכון לעכשיו, את העונה החדשה של "דארמה וגרג". במקומה תשודר העונה השנייה של תכנית הלייף-סטייל "עבודת בית" בהנחיית ליאת תימור, שנמצאת בשלבי הפקה מתקדמים. התכנית תשודר בימי חמישי, אחרי תכנית הטיולים של אבי קושניר.