שתף קטע נבחר

NFL: השחקן נתבע - האגרוף לאף גרם לזיהום באגן

שלוש שנים לאחר תקרית בינהם, תבע טייסון וולטר (דאלאס קאובויס) את חברו לשעבר מאוניברסיטת אוהיו סטייט, לצ'ארלס בנטלי (ניו אורלינס סיינטס) על שני מיליון דולר. לטענתו, האגרוף ששלח לפניו גרם לשבר באף ותוך חמישה חודשים לדלקת באגן

קהילת הרופאים הבינלאומית עוסקת כולה בהתמודדות עם התפשטות מחלת הסארס, אולם חלקה יידרש בוודאי לתעלומה מדיקלית גדולה אף יותר: הכיצד יכולה דלקת באף להתפתח לזיהום באגן הירכיים של אדם שמתנשא לגובה 1.96 מטרים ושוקל 124 ק"ג? שאלה זאת עומדת בבסיסה של תביעה נזיקין בסך שני מיליון דולר, שהוגשה לאחרונה כנגד לצ'ארלס בנטלי, הרוקי המצטיין של ניו אורלינס סיינטס.

תחילתו של הסיפור התמוה במקרה לא נעים שאירע לפני שלוש שנים במגרש האימונים בקמפוס של אוניברסיטת אוהיו סטייט. בנטלי, בשנתו השניה כשחקן קבוצת הפוטבול, שיתף פעולה בקו ההתקפה של ה'באקאייס' עם האופנסיב-טאקל טייסון וולטר. עימות מילולי בין השניים במהלך אחד מאימוני הכושר, הסתיים באגרוף אותו שלח בנטלי לפניו של וולטר הוותיק יותר - החבטה גרמה לשבר באפו של וולטר ולהתפתחות דלקת באיזור הפגוע.

וולטר, אז בן 22, הגיש בתגובה לתקרית תביעה נגד בנטלי בגין תקיפה, בה דרש פיצוי בסך 50 אלף דולר. חמישה חודשים לאחר מכן לקה וולטר בזיהום באיזור האגן, שמנע ממנו להשתתף במשחקי הקבוצה בעונת 2000. שנה לאחר מכן, שב וולטר לפעילות והפגין יכולת לא רעה, שזיכתה אותו בבחירה בסיבוב השישי של דראפט ה-NFL ב-2001 על ידי דאלאס קאובויס.

עם זאת, טוען וולטר בתביעתו המעודכנת שהוגשה לאחרונה, הזיהום באגן פגע בסיכוייו להיבחר גבוה יותר ובכך מנע ממנו להשתכר יותר כמקצוען. הטענה התמוהה של וולטר היא שאותו זיהום התפתח כתוצאה מאותה דלקת באף, שנגרמה מאגרופו של בנטלי - היום, אחד משחקני קו ההתקפה הטובים ב-NFL, שהיה מועמד לתואר רוקי השנה אשתקד.

"איך הופך שבר באף לזיהום באגן בתוך חמישה חודשים, זה מעבר להבנתי", אמר בנטלי בן ה-23 בתגובה לתביעה.

הצדדים יתעמתו בקרוב בבית המשפט בניסיון להכריע בסוגייה. לצידו של בנטלי יתייצבו ראשי הקבוצה והצוות הרפואי מאוהיו סטייט. וולטר מצידו, הצליח למצוא רופא אחד שיעיד לטובתו וזאת בניגוד לדעה הרווחת, שהאפשרות הסבירה שדלקת באף תגרום לזיהום באגן, היא אם יהיה זה אפו של אדם אחר, שבדרך כלשהי הגיע למפגש עם אגנו של וולטר.

 

שוק השחקנים: אולנדיס גארי חתם בבאפאלו

 

העיסקה המשמעותית היחידה שהושלמה בימים האחרונים לפני דראפט ה-NFL שייפתח במוצאי שבת הקרובה, היא זאת שהביאה את הראנינג-בק המחליף המבטיח של דנבר ברונקוס, אולנדיס גארי, לבאפאלו בילס. גארי בן ה-27 חתם לשנתיים ויגבה את הראנינג-בק המצוין של הקבוצה, טרוויס הנרי.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אוהד הסיינטס. מוזר יותר מהסארס
אוהד הסיינטס. מוזר יותר מהסארס
צילום איי פי
גארי. עבר לבאפאלו
גארי. עבר לבאפאלו
צילום: allsport
מומלצים