נפרץ אתר האינטרנט של הרשות הפלסטינית
קישור שמופיע בדף הראשי של האתר מוביל לדף עם מסרים אנטי פלסטיניים. הפורץ הוא ככל הנראה ישראלי
אתר האינטרנט של הרשות הפלסטינית נפרץ היום (ה') ואחד מדפיו הרגילים הוחלף בדף עם מסרים אנטי פלסטיניים. ככל הנראה, התוקף הוא ישראלי. האתר עדיין זמין על אף שהוא פועל באיטיות רבה.
לחיצה על קישור שמופיע בדף הראשי של האתר מובילה לדף ובו מוצגת תמונה של אם הטובלת את תינוקה באמבט. על פניו של התינוק הודבקה תמונה של ראש הרשות הפלסטינית, יאסר ערפאת. התמונה המעוותת הוחלפה בשעה האחרונה בתמונה אחרת של ערפאת.
מתחת לתמונה מופיעה ההודעה: "ישראל חיה. פלסטין ארורה. מעולם לא הייתם כאן. תחזרו לעזאזל, אנחנו ננצח את ערפאת. רנטיסי, אתה מת, חכה ותראה". בהודעה שהתקבלה באימייל האדום נמסר כי פורץ האתר הוא סטודנט מהטכניון. לא ידועים פרטים נוספים בשלב זה.
פריצות לאתרים ותקיפות מקוונות מלוות בשנים האחרונות עימותים בין לאומים ברחבי העולם. כך, למשל, האקרים פקיסטניים מרבים לתקוף אתרים הודיים, בייחודי בתקופות בהן גואה המתח בין שתי המדינות, המסוכסכות בעניין חבל קשמיר. המתח בין ארה"ב לסין עם כניסת הנשיא, ג'ורג' בוש, לתפקידו, לווה במלחמה אלקטרונית בין גולשים סיניים ואמריקניים.
עם פרוץ האינתיפאדה השנייה ישראלים רבים ניסו לפרוץ לאתרים ערביים ופלסטיניים והתגובה של הצד השני לא אחרה לבוא. במרץ, 2001, גולשים פרצו לאתר האינטרנט של ארגון החמאס והפנו את הגולשים אליו לאתר סקס.
המנהיג הרוחני של החמאס, השייח אחמד יאסין, האשים אז את המוסד הישראלי בהתקפה ואמר "אני מקווה שחרון אפם יביא למותם", בהתייחסו לפורצים, "הם מנסים להשחית את דמותו של האיסלאם והמוסלמים. אלה אנשים ששופכים את דמנו ושוחטים את אנשינו מדי יום, כך שיקשה עליהם לא לעשות מעשה כזה. ככל שזעמם יגבר וחרון אפם יגדל, הם יבקשו למצוא דרכים מטורפות יותר לבטא אותו".