NFL: השחקן התגלה כברון סמים
שחקן אריזונה קרדינלס, דניס מקינלי בן ה-26, שוחרר מהקבוצה לאחר שנעצר במהלך פשיטה של משטרת פיניקס על עמידה בראש רשת בלדרות סמים ענפה בעיר
סגן נשיא קבוצת אריזונה קרדינלס, מייקל בידוול, הודיע לפנות בוקר (ד') במפתיע כי הקבוצה החליטה להתיר את חוזהו של הפול-בק, דניס מקינלי. בידוול, תובע פדרלי בעבר, אמר כי הוא נאלץ לשחרר את מקינלי, אולם לשחקן בן ה-26 נכונה עוד התמודדות עם התובע הנוכחי של המדינה וכפי שנראה כרגע, בתסבוכת שנכנס אליה, שחרור הוא אופציה כמעט בלתי מתקבלת. הסיבה: משטרת פיניקס חשפה כי עמד בראש רשת בלדרות סמים ענפה בעיר.
מקינלי ושלושה ממכריו נעצרו אמש במבצע של מחלק הסמים של המשטרה בעיר, לאחר חקירה מאומצת שארכה עשרה חודשים, בה נתפסו כ-600 ק"ג של מריחואנה, שני טרקטורים, תשעה רכבים, 11 אקדחים ו-400 אלף דולר במזומן. לטענת המשטרה, בראש הארגון הנכבד עמד לטענת המשטרה, לא אחר ממקינלי, ששיחק בקרדינלס בארבע השנים האחרונות וצפוי לבלות תקופה לא קצרה בכלא, אם יורשע.
על פי כתב האישום, מקינלי שכר עבור הרשת מחסן בפיניקס, בו אוחסנו משלוחי הסמים שהוברחו ממכסיקו. על פי החשד, משם הוברחו המשלוחים לכל רחבי ארצות הברית באמצעות הטרקטורים. "לדעתנו, דאגנו כבר לכל עניין ההתארגנות הזאת", אמר עוזר התובע המחוזי, דן קונרד.
"אנחנו מופתעים ומאוכזבים ללמוד על הנסיבות שהביאו למאסרו של דניס מקינלי", נאמר בהודעתו של בידוול, בנו של נשיא הקבוצה, ביל בידוול. "דניס מקינלי נקשר בעברה אישית שמשפיעה על הקבוצה שלנו. כחברים בקהילה שלנו, הקרדינלס מפגינים סובלנות אפסית כלפי סוג כזה של עבירה. לשם כך, הודענו לסוכנו כי התרנו את חוזהו".
רנדל גודפרי חתם בסיאטל
ימים ספורים לאחר שיחרורו מטנסי טייטאנס, מצא לעצמו הליינבקר הוותיק רנדל גודפרי, בית חדש בסיאטל לאחר שחתם בסיהוקס לשנה אחת בתמורה ל-800 אלף דולר. קבוצתו לשעבר, הטייטאנס, הצליחה להחתים מחדש את הפאנטר קרייג הנטריץ' והקווטרבק המחליף ניל או'דונל. כמו כן הודיעה הקבוצה, על הארכת חוזהו של המאמן ג'ף פישר בשלוש עונות נוספות. הווייד-רסיבר אורונדה גאדסדן, סיכם לשנה נוספת במיאמי דולפינס תמורת 550 מיליון דולר.