שתף קטע נבחר

הכוננות לפיגוע בירושלים ירדה במעט, אך נותרה גבוהה

אחר הצהריים חלה עלייה חדה במספר ההתרעות שהגיעו לכוחות הביטחון, ובעקבות כך הוגברה הכוננות ברחבי הבירה. בערב הורדה מעט הכוננות. מספר ההתרעות הכולל מגיע ל-45

משטרת מחוז ירושלים הורידה מעט את הכוננות הערב (יום א'), לאחר שהועלתה בעקבות ריבוי התרעות על כוונה של אירגוני טרור לבצע פיגוע בבירה.

 

בשעות אחר הצהריים התגברו מאוד מספר ההתרעות הכלליות שהגיעו לידי כוחות הביטחון אודות כוונת מחבלים לבצע פיגוע במקומות הומי-אדם בבירה, כגון קניונים ומסעדות.

 

בעקבות זאת, תיגברה המשטרה את היערכותה במערב העיר, במזרחה, בעוטף ירושלים ובמקומות הומי אדם. מחסומים הוצבו ברחבי העיר ותוגברו הסיורים הגלויים והסמויים.

 

ברחבי ירושלים נגרמו עומסי תנועה בעקבות האמצעים הביטחוניים שננקטו.

 

בידי מערכת הביטחון ישנן 45 התרעות על כוונה של ארגוני טרור לבצע פיגועים ברחבי הארץ. גורמים במערכת הביטחון אמרו כי לעובדה שאנחנו נמצאים בחודש הרמדאן יש חלק בהתרעות - אך, לדבריהם, "אם גורם טרור כלשהו רוצה להוציא פיגוע - הוא לא יחכה ליום מסוים".

פורסם לראשונה 02.11.03, 18:02

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
כוננות שיא (ארכיון)
כוננות שיא (ארכיון)
צילום: איי פי
מומלצים