שתף קטע נבחר

פלסטינית ניסתה לדקור חיילת במחסום קלנדיה

חיילים השתלטו עליה והיא הועברה לחקירה. בצפון השומרון ניסה פלסטיני לחטוף נשק מחייל. מטען קלע אותר אחה"צ ברצועה. רקטת קסאם פגעה בלול עופות בקיבוץ בנגב

פלסטינית ניסתה הערב (יום ב') לדקור חיילת במחסום קלנדיה שמצפון לירושלים, במהלך בדיקה שגרתית במחסום.

 

החיילת דרכה את נשקה, וחיילים נוספים שהיו במקום השתלטו על הפלסטינית, עצרו אותה והעבירו אותה לחקירת כוחות הביטחון.

 

באירוע אחר הערב, ניסה פלסטיני לחטוף נשק מחייל צה"ל דרומית לכפר סאלם שבצפון השומרון. הוא נעצר והועבר לחקירת כוחות הביטחון.

 

אחר הצהריים חשפו כוחות צה"ל מטען קלע בעל הפעלה חוטית במשקל 40 ק"ג על גדר המערכת, צפונית למחסום כיסופים. המטען נוטרל על ידי חבלני מג"ב. איש לא נפגע ולא נגרם נזק.

 

בשעות הבוקר נפלה רקטת קסאם בקיבוץ נחל עוז שבנגב. איש לא נפגע, אך נזק קל נגרם ללול עופות. 

 

מפקד תחנה המשטרה באזור, רב פקד יקי ארצי: "הרקטה הבוקר אמנם פגעה בלול של קיבוץ נחל עוז לא הרחק מבתי המגורים, אך עדיין כמו בעבר - נגרם נזק קל בלבד לרכוש. בכל 47 הרקטות שנפלו בגזרת תחנת משטרת נתיבות והקיבוצים הסובבים את העיר לא היה אף נפגע בנפש אחד. זהו הטיל הראשון לשנת 2004 ואנו מקווים שלא יהיו עוד רבים כמותו". 

פורסם לראשונה 12.01.04, 09:15

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קסאם בדרום. ארכיון
קסאם בדרום. ארכיון
צילום: רויטרס
מומלצים