יבואנית טפאל רכשה המותג אלגת ב-1.5 מיליון ד'
אייפל קראון תתחיל לייצר ולשווק תחת השם Algat Homeware כלי בישול ומטבח מנירוסטה
חברת אייפל קראון, יבואנית ומשווקת כלי המטבח והבישול של "טפאל", רכשה את זכויות השימוש בשם המותג הוותיק אלגת, ותתחיל לייצר ולשווק תחת השם Algat Homeware כלי בישול ומטבח מנירוסטה. אייפל קראון השקיעה ברכישת המותג ובפיתוח סדרות המוצרים לשיווק בישראל כ-1.5 מיליון דולר.
רפי צרויה, מנכ"ל "אייפל קראון", מוסר: " Algat Homeware ירחיב את השליטה של החברה בתחום כלי הבית ויאפשר לנו לתת מענה גם לצרכנים של כלי הנירוסטה. אנחנו צופים שבשנה הראשונה להחדרת המותג נגיע להיקף מכירות של 25 מיליון שקל לצד TEFAL".
מוצרי Algat Homeware יוצרו במקור במפעל "אלגת" בקיבוץ אלונים, שהתמחה בייצור רכיבי מתכת לתעופה.
עם רכישת המותג Algat Homeware, נכנסה "אייפל קראון" לשותפות בחו"ל עם מפעל בעל ניסיון רחב בייצור כלי בית מנירוסטה ותחדש את שיווק המוצרים בישראל. המוצרים ישווקו ברשתות לשיווק כלי בית (המשביר החדש לצרכן, הום אנד קו) ובחנויות כלי הבית המובחרות.
טפאל. גם אלגת
מומלצים